- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бяло течение?
Мисля, че имам бяло течение, но не съм много сигурна. Как да разбера? На 16 съм, не съм правила секс до сега. По бельото си имам понякога нещо бяло. Не ме боли или сърби. Понякога мирише малко. Ако това е бяло течение, трябва да отида на гинеколог, нали така? Но първо трябва да отида до личната да взема направление ли? Ако имам направление, ще ми иска ли пари? Като съм непълнолетна, трябва ли някой от родителите да бъде с мен? И трябва ли да ме преглежда гинеколога, след като не съм правила секс?
Извинявам се за многото въпроси, надявам се, че ще ми помогнете.
Не е задължително родителите ти да идват с теб.Ако имаш направление няма да ти вземе пари.Ще те преглежа сигурно само на видеозона,щом не си правиласекс.Поне една моя приятелка така я бяха преглеждали,не я качваха на стола.Няма нищо страшно в това,не се притеснявай.Но иди наистина на преглед и ако ти има нещо да ти изпишат каквото трябва![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Бялото течение е нещо съвсем нормално, някои жени го имат, други не или пък само преди или след менструация. Ако има неприятен мирис, ако е в голямо количество или в различен от белия цвят може да е белег за инфекция, не е зле профилактично да отидеш на гинеколог.
Любовта е сляпа, но надушва парите!
бялото течение не е нормално и е признак за проблем. Вземи си направление от личната, не е нужно да ходиш с родител![]()
Съгласна съм, че ако имаш притеснения трябва да отидеш на гинеколог, но цитирам книга за здравно образование (да изключим факта, че съм се консултирала с гинеколог по темата) "Вагиналният секрет е прозрачна или белезникава течност, която излиза от влагалището. Той помага влагалището да не се изсуши и освен това предпазва от инфекции." - Защо според вас има ежедневни превръзки?
По горе съм описала в кои случаи е белег за инфекция.
Има ежедневни превръзки, защото хора отдавна са наясно, че повечето жени си ходят с неизлекувани течения... което според мен е безотговорно и гнусно, но както и да е.
Единствения секрет, който е нормален е около овулацията и е в много малко количество.
Това за неизлекуваните течения е нелепо и съм твърдо зад позицията си, но неискам да споря, само объркахме момичето.
Или накратко:
трябва да идеш на гинеколог,защото бялото течение не е нормално
трябва да си вземеш направление от личната
щом имаш направление пък и нямаш 18 няма да ти вземе пари
не е задължително някой да идва с теб и сама може да идеш,ако искаш
Аз ходих,когато не бях правила секс и ме преглежда,взе ми секрет за изследване,мисля,че се казва посявка.
И това е.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
6te vi prozvu4i mn mn tupo tva det 6te pitam no 6te pitambqloto te4enie ima li ne6ty ob6to s vuzbujdaneto smis ako ne si pravil sex i ima6 bqlo te4enie vinagi kato se vuzbujda6 tva ot vujbujdaneto li e iliiii .....
pls otgovorete mi int mi e![]()
![]()
![]()
az sum momi4e na 13 god
^ Когато се възбудиш се отделя течност,която НЕ е бяло течение.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
възбуждай се по малко и няма да има проблемПървоначално написано от kotenceto121
![]()
![]()
i az imam neshto podobno i neznam ko da pravq.Sram me e da kaja na maika,zashtoto ne sym sigurna dali e bqlo techenie![]()
Сорка за тъпия въпрос амааа как точно ти взеха секретПървоначално написано от gia_sena_mono
С една дълга клечка (като тези за уши, но по-дълга) ти вземат секрет от влагалището.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
аз като бях девствена преди няколко месеца бях на гинеколог и ме сложиха на стола разчепиха ме и ме гледаха пък за тебе нз![]()
![]()
Обичам те, когато сутрин ти отвориш очите си Обичам те, когато ме прегърнеш и в мечтите си.Обичам те, когато целувам устните ти нежни.Обичам те, даже когато кажеш да сме небрежни.Обичам те, когато хванеш ръката ми гореща.Обичам те, повече от първата ни среща.Обичам те, когато си до мене и си засмяна.Обичам те, даже когато си мъничко пияна.Обичам те, както ти обичаш всяко сладко.Обичам те, когато ти говориш ми накратко.Обичам те, когато в момента труден си до мен.Обичам те, повече от най-слънчевия ден.Обичам те, когато всичко правиш със чувство.Обичам те, като музиката, като това изкуство.....
Глупости!!!Винаги като каже едно момиче,че има течение се взима секрет/с едно като клечка за уши ти докосват вътрешностите за да се разбере дали имаш бактерии или гъбички или нещо друго/.В видеозон се гледа за киста или за уринарна инфекция/може и за др неща за които незнам.../Първоначално написано от LovelyGirl