Здравейте! Пиша тази тема за да споделя яда си. Имам сестра на 16, аз съм на 12 и понякога се караме. Обаче напоследък това момиче ме изкарва извън нерви. Каквото и да и кажа, тя ми крещи и ми казва да се разкарам. Аз обикновенно не и обръщам внимание, но напоследък е станала много нагла и злобна.
Няколко пъти я помирисах и разбрах, че ми ползва един парфюм. Цяло лято съм пестила да си го купя, а тя най-нагло ми го ползва. Обясних и, че съм се лишавала от доста неща за да си го позволя, а тя ми се изсмя и ми каза да млъквам. Това продължава вече три седмици! Един път и оставих бележка да не ми го докосва, а тя беше нарисувала среден пръст в/у нея. Вчера пак и казах да престане, а тя ми каза да млъквам! Ядосах и се развиках. Майка ми се намеси, а аз и казах да не си пъха носа там, където няма работа и да ме остави да си защитавам собствеността. Тя ми се изсмя, а аз се разплаках, защото се почувствах много унизена. После си събрах всичката козметика в една дамска чанта и си я скрих в гардероба.

Сега последва поредния скандал, но не за парфюма, ами за това, че днес съм се обадила на сестра ми по телефона в час. Тя ми вдигна, аз я питах дали днес случайно не е нахранила котката, тъй като аз нямаше да мога да се прибера. Тя ми се развика, че не е длъжна да храни "тая мърша", а аз автоматично затворих.
Това момиче наистина ми лази по нервите! Много е мързелива, все смята, че на нея трябва да и се угажда и е на принципа: "Моето си мое, чуждото е общо."

Купих и книга за 30 лв. за Коледа, но съм решила да не и я подарявам за да се научи да се държи с мен както трябва.
Някои неща може да ви сторят много тъпи, но аз се дразня. Моля да ме посъветвате как да действам, защото накрая ще я напсувам (изключително рядко го правя) или ще и зашлевя шамар. Благодаря предварително.