Цитирай Първоначално написано от Whyniser
Цитирай Първоначално написано от MP
Цитирай Първоначално написано от pamelkaa
Цитирай Първоначално написано от SkendY_F
Аз вярвам във вечната любов!Дори след края,ако една красива и истинска любов се помни,то тогава тя живее и след смъртта на влюбените!Не,че вярвам в задгробния живот,но се замислете колко хубаво (и според някои разбирания логично) е една любов да продължи и след смъртта.Аз вярвам,че най-силното нещо е любовта,една енергия,която прави чудеса с хората (личен опит),а както някои от вас знаят в света няма загуба на енергия!Просто тя от една се превръща в друга,не изчезва!Дано е така!
много вярно..съгласна съм с теб..няма невъзможни неща..следователно има дума като "завинаги"!!!
bullshit
Абсолютно си е така.Bullshit с едно голямо shit отзад.Като няма невъзможни неща разцепи 1 атом с ръка или го виж с обикновено око.
П.С. Излезни от филмите и помириши аромата на реалността
Жалко е,че приемаш нещата толкова буквално!Хей,отворко,ти опитвал ли си до сега дори и "невечна" любов,че да кажеш,че няма вечна?Не казвам,че аз съм опитала от вечната,'щото ако бях нямаше да мога да пиша във форума!Та,изпитвал ли си изобщо някаква любов?!
П.П.:Излязла съм от филмите отдавна и помирисвам реалността!Затова имам мнение и пиша по темата!!!!!!!!!!