.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Ще се наложи да вземем хапче, но вие какво мислите!?

Здравейте,
    възможно е вече да има такава тема, затова мола да ме извините предварително.
    Днес превихме секс, с моята приятелка (Durex Love), рабата е там, че досега не се бяха късали и затова използвахме тази марка най-често. След половият акт, свърших вън от нея, както обикновено, като не забелязвам нищо нередно, но след като го свалих (напоследък го свалям по различен начин, след като го придърпам напред, пак го развивам и така докато не свърши навитото, за да може като се получи вакум да издърпа всичко)презерватива, надух го и го завързах, започна да издиша, установихме че има малка дупка в самия му край (началото )на отвора. Аз съм почти обеден, че е предизвикана от свалянето, пък и съм свършил извън нея. И въпреки всичко ще вземем хапче. Как мислите че е станало Вие?

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Аве човеко, тия хапчета не са бонбонки и се пият само в крайни случай, след като дупката е била близо до отвора, значи е невъзможно да е излязло нещо от нея(предеякулационна течност, след като си се изпразнил извън нея). По-добре да не взима хапче. А дупката може да я е имало от началото но според мен след като се намира там не е опасно

Re: Ще се наложи да вземем хапче, но вие какво мислите!?

Цитирай Първоначално написано от dd_93
    Здравейте,
    възможно е вече да има такава тема, затова мола да ме извините предварително.
    Днес превихме секс, с моята приятелка (Durex Love), рабата е там, че досега не се бяха късали и затова използвахме тази марка най-често. След половият акт, свърших вън от нея, както обикновено, като не забелязвам нищо нередно, но след като го свалих (напоследък го свалям по различен начин, след като го придърпам напред, пак го развивам и така докато не свърши навитото, за да може като се получи вакум да издърпа всичко)презерватива, надух го и го завързах, започна да издиша, установихме че има малка дупка в самия му край (началото )на отвора. Аз съм почти обеден, че е предизвикана от свалянето, пък и съм свършил извън нея. И въпреки всичко ще вземем хапче. Как мислите че е станало Вие?
    Неви трябват хапчета като си свършил извън нея
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Първо самия презерватив съдържа някаква глупост която убива част от сперматозоидите (съжалявам, но нямам представа как се казва това, някой ако иска да обясни) и предеакулациопнната течност няма шанс дори и с дупчица А и ти си свършил извун нея.. май трябва да ви се покаже оная тема със страничните ефекти от ескалел... наистина хапчето е доста вртедно и в случая не е нужно да го пиете Мисли за приятелката си и нейното здраве и не се панирайте излишно

Град
    Момини Цици
    не е нужно хапче след като си свършил извън нея

За какво и е хапче?Това са глупости.Нито си свършил в нея,нито нищо.То,ако трябва всеки път когато се усъмниш да го пие,момичето ще си разбие организма тотално..
    Не се шашкайте толкова.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    И аз мисля, че не й трябва хапче...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Без хапчета!!!
    Любовта е сляпа, но надушва парите!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не мисля, че трябва да си товари организма при положение, че не си свършил в нея и, че не си сигурен, че тази дупчица я е имало през цялото време Тези хапчета не са бонбони, а са пълни с хормони
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Добре, малко се пообърках, благодаря за отговорите!
    Трябва или не трябва да се взема, защото сме много наплашени, на някой случвало ли му се е същото?

мисля си че ако дупчицата беше от началото по някое време щеше да се скъса презерватива . Свършил си отвън не я тъпчи веднъж направих такава грешка от паника да го пия това хапче, и после ми дойде 3 пъти за 1 месец !

Град
    София
    Не мисля че е нужно да взимате хапче..

От какво се пообърка
    Всички ти казаха,че не трябва да взима хапче и то си е така.Нищо не е станало,не се притеснявайте.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Първо самия презерватив съдържа някаква глупост която убива част от сперматозоидите (съжалявам, но нямам представа как се казва това, някой ако иска да обясни)
    Код:
     Спермицид му се вика :)

Не не не не зимаите хапче няма смисъл!Последните изследвания на учените показват че от предеркулационата течност не може да се забременее!До преди известно време се носеха някакви митове че може но.. Не мисля че има смисъл от Ескапел .. по принцип няма нищо страшно и да го вземе но вие си решавате!( и да давате излишни пари)
    IskaM v IbizZza

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Първо самия презерватив съдържа някаква глупост която убива част от сперматозоидите (съжалявам, но нямам представа как се казва това, някой ако иска да обясни)
    Код:
     Спермицид му се вика :)
    Не съм виждала Durex със спермицид, а за Love съм 100% сигурна, че не съдържат. Но и според мен няма смиъл от хапче, поради гореспоменати причини, казани от други потребители. Едва ли е станал гаф.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    По приницип така му се вика на това нещо,дето ги убива.А дали има в Дюрекс-нз

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Аве човеко, тия хапчета не са бонбонки и се пият само в крайни случай, след като дупката е била близо до отвора, значи е невъзможно да е излязло нещо от нея(предеякулационна течност, след като си се изпразнил извън нея). По-добре да не взима хапче. А дупката може да я е имало от началото но според мен след като се намира там не е опасно
    ++++++++++++++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си