.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: haresvam go mnogo

Hybrid View

по-добре да не му казваш , а да го предразположиш така, че той да ти каже, (т.е. да му го накараш да разбере , че го харесваш, без да му казваш, и той ако изпитва същото, сам ще ти каже )аз никога не съм казвала на някой, че го харесвам... не мисля, че момичетата трябва да го правят

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Еми ако нещо стане и ти каже, че не те харесва, което е малко вероятно , врътваш си дупенцето и си заминаваш . Голяма работа .. не е последния А ако те харесва и той ше има три дни яли , пили и се веселили
    И се разделили

Град
    Е там...

Re: haresvam go mnogo

Цитирай Първоначално написано от deathless000
    hora zdraveite iskam da vi popitam kak da spe4elq 1 mom4e koeto haresvam syper mnogo.pi6em si po skype izlizali sme 2-3 p1ti,no ne smeq da mu kaja plss pomognete mi daite razli4ni variqnti za da moga da opitam... mS predvaritelno
    Кажи му го!!!
    Това е най-доброто нещо което можеш да направиш...

Град
    Wonderland
    Ами ,ако той е по-стеснителен ,кажи му как се чувстваш.

mom4eto

ako te e mnogo sram mu pi6i po skypa ama taka ni6to ne stava nai dobre mu pokaji 4e go haresva6 i iz4akai toi da ti kaje ili p1k izlezte na kino i napravo go celuni nqma da mukazva6 dano da s1m pomognal !!!! :]

Град
    Монтана

Re: mom4eto

Цитирай Първоначално написано от tzardani
    ako te e mnogo sram mu pi6i po skypa ama taka ni6to ne stava nai dobre mu pokaji 4e go haresva6 i iz4akai toi da ti kaje ili p1k izlezte na kino i napravo go celuni nqma da mukazva6 dano da s1m pomognal !!!! :]
    Не см съгласен в никакъв случай му не казвай по скайп по добре да е лично... Тва ми звучи като да накараш некои твой приятел да пита момичето дали иска да ходите вместо ти самия... На саме нищо не губиш ))))

Град
    *Някъде ..В..Бургас *

Re: mom4eto

Цитирай Първоначално написано от tzardani
    В НИКАКЪВ СЛУЧЕЙ ПО СКАЙП!!!!
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

Излизали сте няколко пъти - просто му кажи : )))
    Stay up all night with the stars *

Не искам да повтарям съфорумниците,но ПРОСТО МУ КАЖИ!!!! накрая като не му кажеш ще го изпуснеш и какво ,накрая ти ще страдаш,действай ,не си изпускай шанса!!!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Мацката му каза още снощи - ние с нея коренспондираме по скайп Е в крайна сметка по скайп му каза, но всичко мина ток и жица. Днеска са на среща
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от chaotic
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Еми ако нещо стане и ти каже, че не те харесва, което е малко вероятно , врътваш си дупенцето и си заминаваш . Голяма работа .. не е последния А ако те харесва и той ше има три дни яли , пили и се веселили
    И се разделили
    шшшт... тихо

blagodarq vi na vsi4kii

mn vi blagodarq na vsi4ki 4e me podtiknahte da go napravq

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами давай смело де... :P Какво по хубаво от това ти да започнеш нещата... ще се чувстваш по сигурна отколкото да чакаш поредния смс с надеждата да пише в него това което искаш да чуеш... Излезте пак.. явно му допадаш на мочето така че смело.. успех ти желая!!! :P

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ами давай смело де... :P Какво по хубаво от това ти да започнеш нещата... ще се чувстваш по сигурна отколкото да чакаш поредния смс с надеждата да пише в него това което искаш да чуеш... Излезте пак.. явно му допадаш на мочето така че смело.. успех ти желая!!! :P

прекалено тъпо ще е ти да му кажеш просто го накарай да те харесва ако го умееш това ще го имаш и той сам ще дотърчи при теб бъди колкото се може по-мила подкрепяй мнението му даже и да не си съгласна
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си