.

Виж резултатите на анкетата: Момчета вие как реагирате, когато момичето е в цикъл?

Гласували
54. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • гнусно е

4 7,41%
  • просто не можеме да правиме секс, иначе всичко е ок

36 66,67%
  • не ме интересува - бих правил секс с момиче в цикъл

14 25,93%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

За менструацията и мнението на момчетата

Случвало ми се е не веднъж да попадам на теми където момичетата се оплакват, че по време на цикъл, гаджето им не иска да ги погледне и го е гнус от тях...

Любопитно ми е:
    Момчета вие как реагирате, когато момичето е в цикъл?

П.П. Замислих се, защото днес цикълът ми подрани с 4 дни, а с гаджето ми правиме година и половина и тъкмо сваляме бельото и то... кръв Не ми стана много приятно, дори изобщо, но на приятелят ми, като, че ли не му напреави особено впечатление, в смисъл, не се погнуси или да направи някаква гримаса Само ми донесе салфетки, изгледахме 1 филм (без секс) и после си се прибрах
    На вас случвало ли ви се е?

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    гласувах за третия вариант
    случвало ми се е и не ме е гнус от това
    просто ми е гадно шот повечето момичета с които съм бил по преме на цикъл им е много гадно и ги боли..болезнена менструация
    точно в такъв момента на самото момиче ще и е приятно да си до нея

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Защо не сложи "Нормално е и трябва да ги разбираме макар и 1 път в месеца" Горе от твойте изброени отговори не одобрявам нито едно от тях. Макар че маркирах дет е пооооо правилното.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    Защо не сложи "Нормално е и трябва да ги разбираме макар и 1 път в месеца" Горе от твойте изброени отговори не одобрявам нито едно от тях. Макар че маркирах дет е пооооо правилното.
    Втория отговор означава точно това че е нормално и ги разбирате, но не не и да правите секс в този период

Ние смего правили в последният ден от цикъла ми и на него май не му пречеше толкова Но аз лично не бих го правила в ранните дни,дискомфортно ми е просто

П.С. shokoto91 откраднали сте ни датата че и месеца,ние днес правим 2 и половина
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Ние смего правили в последният ден от цикъла ми и на него май не му пречеше толкова Но аз лично не бих го правила в ранните дни,дискомфортно ми е просто

П.С. shokoto91 откраднали сте ни датата че и месеца,ние днес правим 2 и половина

ааа честито да ви е При нас не е много сигурно дали е вчера или днеска, защото стана около 12, но така имаме избор кога да си го празнуваме

Бих предпочел секс с момиче,което сере отколкото с момиче в цикъл.

Град
    Skenderland
    На мен не ми пречи да правя секс когато съм в цикъл.На гаджето ми също.Както и на бившия. Според мен няма нищо гнусно.
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Град
    Skenderland
    Цитирай Първоначално написано от norullzZz
    На колко си?Секс изобщо правил ли си?А секс с момиче в цикъл,за да имаш някакво мнение по въпроса?!Извини ме за забележката ако се е случвало,но поста ти не е обоснован!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Правила съм го веднъж, на моя не му пречеше, а и ми беше един от последните дни, но все пак аз самата се чувствах малко некомфортно .. не знам, все пак кръв, да не го изцапам нещо .. като цяло предпочитам тогава да пропускаме, но моя иначе не го е гнус де
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от SkendY_F
    Цитирай Първоначално написано от norullzZz
    На колко си?Секс изобщо правил ли си?А секс с момиче в цикъл,за да имаш някакво мнение по въпроса?!Извини ме за забележката ако се е случвало,но поста ти не е обоснован!
    Кой е тоя нормалния дето ше чука пичка у цикъл,тва требва да е некъв извратеняк.И що трябва да се обосновавам?Просто ми е гадно само като го чуя.

Град
    Skenderland
    И що да е извратеняк?Какво извратено има в това?Има много такива нормални,които правят секс с приятелката си докато е в цикъл!Това не ги прави ненормални!

Е па човешко е да е в цикъл момичето...не му пука,ако е в цикъл...разхождаме се повече и се разнообразяваме...хаха.

правили сме го , но е било последвите дни които при мен са с две капчици на ден иначе ми е некомфортно предпочитам да ме гушкат

Ne go e gnus opredeleno.Razbirame i kogato sym nerazpolojena ne pravim sex a samo si se gushkame

Не го е гнус,даже доста пъти е искал да правим секс докато съм в цикъл,но на мен някак не ми се прави секс,когато съм в цикъл.

Град
    Skenderland
    Цитирай Първоначално написано от CuteBaby
    Не го е гнус,даже доста пъти е искал да правим секс докато съм в цикъл,но на мен някак не ми се прави секс,когато съм в цикъл.
    При мен пък е обратно-когато съм в цикъл сексуалния ми апетит е в големи количества.

Момиче съм.. и с приятеля ми правим секс когато съм в цикъл не му перече а щом на него не ми прече на мен също не ми прече.Казва че не може да ми устои
    IskaM v IbizZza

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от CuteBaby
    При мен пък е обратно-когато съм в цикъл сексуалния ми апетит е в големи количества.
    malii i pri mene e taka .... dokato sam v cikal na seki moga da sko4a

То и при мен така,ама се стискам
    Дискомфортно ми е просто
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

да се изкажа и аз
    правила съм го, докато бях в цикъл, даже не помня, дали беше някой от последните дни или не... но беше в банята иии общо взето и на двама ни не ни пукаше ... иначе извън банята не бих го правила, щото само ще го мисля ся ше изцапам ли няма ли да изцапам...
    абееее чукането конкърс олл

Град
    София
    Обикновено не правим секс тогава по преценка на момичето, но и няма от какво да ме е гнус. То, ако те е гнус от момичето, с което спиш..не знам к'ъв трябва да си.

А и да кажа също, че има някои момичета, които "избесняват" когато са в цикъл..
    Don't tell me what I can or can't do !

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Обикновено не правим секс тогава по преценка на момичето, но и няма от какво да ме е гнус. То, ако те е гнус от момичето, с което спиш..не знам к'ъв трябва да си.

А и да кажа също, че има някои момичета, които "избесняват" когато са в цикъл..
    съгласен сум напулно с мнението ти , не виждам причина да те е гнус ... това си е нормално и не е нищо гадно , а на тоя индивид който е написал , че предпочита да "чука" "пичка" която сере мога да му кажа , че ще мине още много време преди да чука каквото и да било различно от десната си ръка

Град
    Skenderland
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    То и при мен така,ама се стискам
    Дискомфортно ми е просто
    Аз не се стискам!С приятелката ми така или иначе се виждаме рядко,така че не ни бърка кой е в цикъл! Никой не го е гнус

Град
    Skenderland
    Цитирай Първоначално написано от ThereIsNoWayOut
    а на тоя индивид който е написал , че предпочита да "чука" "пичка" която сере мога да му кажа , че ще мине още много време преди да чука каквото и да било различно от десната си ръка
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си