- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За менструацията и мнението на момчетата
Случвало ми се е не веднъж да попадам на теми където момичетата се оплакват, че по време на цикъл, гаджето им не иска да ги погледне и го е гнус от тях...
Любопитно ми е:
Момчета вие как реагирате, когато момичето е в цикъл?
П.П. Замислих се, защото днес цикълът ми подрани с 4 дни, а с гаджето ми правиме година и половина и тъкмо сваляме бельото и то... кръвНе ми стана много приятно, дори изобщо, но на приятелят ми, като, че ли не му напреави особено впечатление, в смисъл, не се погнуси или да направи някаква гримаса
Само ми донесе салфетки, изгледахме 1 филм (без секс) и после си се прибрах
![]()
На вас случвало ли ви се е?
гласувах за третия вариант
случвало ми се е и не ме е гнус от това
просто ми е гадно шот повечето момичета с които съм бил по преме на цикъл им е много гадно и ги боли..болезнена менструация
точно в такъв момента на самото момиче ще и е приятно да си до нея![]()
Защо не сложи "Нормално е и трябва да ги разбираме макар и 1 път в месеца" Горе от твойте изброени отговори не одобрявам нито едно от тях. Макар че маркирах дет е пооооо правилното.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Втория отговор означава точно товаПървоначално написано от SoAfraid
че е нормално и ги разбирате, но не не и да правите секс в този период
![]()
Ние смего правили в последният ден от цикъла ми и на него май не му пречеше толковаНо аз лично не бих го правила в ранните дни,дискомфортно ми е просто
П.С. shokoto91 откраднали сте ни датата че и месеца,ние днес правим 2 и половина![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от LovelyGirl
ааа честито да ви еПри нас не е много сигурно дали е вчера или днеска, защото стана около 12, но така имаме избор кога да си го празнуваме
![]()
Бих предпочел секс с момиче,което сере отколкото с момиче в цикъл.
Правила съм го веднъж, на моя не му пречеше, а и ми беше един от последните дни, но все пак аз самата се чувствах малко некомфортно .. не знам, все пак кръв, да не го изцапам нещо .. като цяло предпочитам тогава да пропускаме, но моя иначе не го е гнус де![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Кой е тоя нормалния дето ше чука пичка у цикъл,тва требва да е некъв извратеняк.И що трябва да се обосновавам?Просто ми е гадно само като го чуя.Първоначално написано от SkendY_F
Е па човешко е да е в цикъл момичето...не му пука,ако е в цикъл...разхождаме се повече и се разнообразяваме...хаха.
правили сме го , но е било последвите дни които при мен са с две капчици на ден иначе ми е некомфортно предпочитам да ме гушкат
Ne go e gnus opredeleno.Razbirame i kogato sym nerazpolojena ne pravim sex a samo si se gushkame![]()
Не го е гнус,даже доста пъти е искал да правим секс докато съм в цикъл,но на мен някак не ми се прави секс,когато съм в цикъл.![]()
Момиче съм..и с приятеля ми правим секс когато съм в цикъл не му перече а щом на него не ми прече на мен също не ми прече.Казва че не може да ми устои
![]()
IskaM v IbizZza
malii i pri mene e taka .... dokato sam v cikal na seki moga da sko4aПървоначално написано от SkendY_F
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
То и при мен така,ама се стискамПървоначално написано от SkendY_F
![]()
Дискомфортно ми е просто![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
да се изкажа и аз![]()
правила съм го, докато бях в цикъл, даже не помня, дали беше някой от последните дни или не... но беше в банятаиии общо взето и на двама ни не ни пукаше ... иначе извън банята не бих го правила, щото само ще го мисля ся ше изцапам ли няма ли да изцапам...
абееее чукането конкърс олл![]()
![]()
Обикновено не правим секс тогава по преценка на момичето, но и няма от какво да ме е гнус. То, ако те е гнус от момичето, с което спиш..не знам к'ъв трябва да си.
А и да кажа също, че има някои момичета, които "избесняват" когато са в цикъл..
Don't tell me what I can or can't do !
съгласен сум напулно с мнението ти , не виждам причина да те е гнус ... това си е нормално и не е нищо гадно , а на тоя индивид който е написал , че предпочита да "чука" "пичка" която сере мога да му кажа , че ще мине още много време преди да чука каквото и да било различно от десната си ръкаПървоначално написано от Boyd
![]()