- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За менструацията и мнението на момчетата
Ами много пъти ,но само в банята неискам да се притеснява дали ще оцапа нещо , защотот така се губи насладата от самия акт. Немисля че е нещо гнусно, ако те е гнус от човека с когото споделяш сексуалния си и несамо него ами и личния си живот то си зле много зле![]()
All under heaven........
забелязала съм че всичките ти мнения са мн смислени..Първоначално написано от x3eme
един от малкото разумни![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
опитвам се...ама има много дупедавци които си мислят сякви простотии
x3eme .. за пореден път се убеждавам , че си един тези в тоя раздел, които мислят с горната си глава . А те тука.. са рядкост . Евала наистина !![]()
Няма нищо гнусно, това си е природа.
Ама когато на момичетата ви дойде, не се седи покрай вас.
Аз се научих тогава да се съгласявам с всичко което кажете, и определено да не споря (става само по-зле).
Просто чакаме да и свърши цикъла, и секса е подновен, а по време на цикъла може просто да се обърне повече внимание на момчето![]()
Да мразиш, да обичаш, да плачиш и да се смееш, това значи просто, че живееш!
няма нищо странно да си в цикъл до-добре да ми дойде отколкото да не ми дойде, за приятеля ми няма нищо странно даже понякога като се натискаме и аз съм в цикал и той по навик си пуска раката надолу и аз само викам "Писеее не там"![]()
![]()
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
+111Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
pri nas puk e to4no obratnotoПървоначално написано от mitzo
![]()
Момче,което го е гнус да погледне приятелката си заради това?Откъде си ги изкопала такива... бати станната реакция...
изобщо.. тоя въпрос ''каква ще е реакцията ви?'' ...странна ви работа...
А за това да правя секс през тези дни - това вече е кофти идея...
Ами ,ако момчето има нещо на горния етаж,няма да реагира като простак и да изразява погнуса от факта,че гаджето му е в такъв период.