- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли хора без гаджета :?
Падат Он нибето...Първоначално написано от shootera
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Първоначално написано от mmKamm
открих, че не искам гадже..или поне сериозно...2-те ми най-добри приятелки са със сериозни гаджета и..непрекъснато им се налага да правят какви ли не компромиси "от любов", да търпят сцени на ревност..и да бъдат контролирани...ужас
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
ми не имам си харем..за кво ми е само един![]()
KaTO si gO naBonbOn4a..taKuF 6ti naByhTq 4e 6OkolaD 6tI poTe4e ot pOni4kaTa..
ProuD meMber of IzvunZemni 4oRapi oOD
нямам си ..![]()
+ 1Първоначално написано от HardlyAwakened
![]()
![]()
![]()
![]()
...
† Принципно дори и да попаднеш на правилния човек компромисите пак ще си ги има , но просто ще са от двете страни , "сцени на ревност" , "контролирани"Първоначално написано от mmKamm
хах , тея хора така и не се научиха, че без доверие връзка не става, да не говорим, че неможеш да твърдиш на някого, че го обичаш и същевременно да искаш да контролираш живота му ( ест. вярно е, че доста момичета си го заслужат донякаде, защото просто немогат да си държат краката затворени, ноо това си е мое мнение
) Таа идеята ми беше , не съди за всички момчета, по това което виждаш от приятелите на приятелките ти, пък и няма гаранция, че след време някой Ромео няма да ти завърти главата и ти също да започнеш да му правиш сцени на ревност и проблеми от рода на "Къде беше бе, защо пак закъсня с цели 2 минути"
А относно анкетата, защо не сте сложили и вариант "незнам" защото в интерес на истината в момента и аз незнам какво имам , или по-точно дали изобщо съм имал нещо, но това си е друга тема![]()
†
† \Somebody Needs You Tonight/ †
+2...Първоначално написано от ThinkPink
![]()
its me bitches.. ;]
Бате.. с тая снимка от долу само плашиш клиантелата..Първоначално написано от Kostadin_682
в м0менТа не ! .. и ми е п0 д0бре няма да се яд0свам и да се чуда кф0 праии и с к0ии е.. н0 има и л0ша страна кат0 виждам п0вечет0 ми приятели с техниТе гаджеТа малк0 к0фтии ама кф0 да се прави :P ..
в м0менТа не ! .. и ми е п0 д0бре няма да се яд0свам и да се чуда кф0 праии и с к0ии е.. н0 има и л0ша страна кат0 виждам п0вечет0 ми приятели с техниТе гаджеТа малк0 к0фтии ама кф0 да се прави :P ..
nqmam a kak mi se iska da imam..da GO imam ama znam 4e nqma da stane...![]()
![]()
znaish kak e :P
xaxaПървоначално написано от roadrunner
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
xaxaПървоначално написано от roadrunner
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Я малко по-оптимистично просто още не си го намерила.Търпението му е майкатаПървоначално написано от lorcheto91
![]()
![]()
Get what you can and never get back
Аз пък имам гадже.. :P btw имам и още едноНяма да казвам имена..
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.