- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- работа за лятото
Сигурно темата може да не е за този раздел а и е доста раничко да се ообсъждат тези неща,но нека почнем по раноТа така кой какво е решил да работи това лято или ще чакате парите ви да паднат на готово.Аз за първа година ще работя(дано да намеря работа),не защото нямам средства а искам да стана по самостоятелна
и вечер ще има живот
Миналата година работих за пръв път като сервитьорка, бая пари падат, ако попаднеш на хубаво място, тази година пак ще си опитам късмета като такава![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
От 2 лета насам работа и това няма да е изключение...не съм сигурна какво точно ще е, ама ще се бачка...трябват париииии...
Любовта е сляпа, но надушва парите!
а от колко годишни ви взимат доло горе??щото и аз искам лятото да работя като сервитьорка (лятото ставам на 16) но нямам нито опит нито нищои то вярно че ако имаш връзки се уреждаш ако ще и на 14 да си..ноо просто питам по принцип как е
![]()
Cruel Intentions
НА ОКОЛОВРЪСТНОТО БЕ ПИЧ ПА ДДЗ КОЛКО ЩЕ ЗИМАШ :ППървоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
Ми не знам. Без връзки се намира адски трудно работа за няколко месеца. Пък и финансовата криза също..
Досега съм бил
Сервитьор на морето (Слънчев бряг)
раздавач на листовки
носач на строителни материали на село (там един си строеше къща и после 500 лева ми даде за няма и месец)
Веднъж за 1 седмица бях спасител в басейна (тва лятото беше)
и понякога помагам на разни хора на село дето после дават пари.
Общо зето тва е
Тва лято може пак да си намеря нещо.
Отивам да бачкам на строеж, че си тряят пари![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
ми аз съм на 14 ама се надявам вуйчо ми да ме уреди лятото някъде, в смисъл той има магазини по морето, кафета, тва онова, все ще ми намери нещо, пък и тогава ще съм почти на 15. Ако не стане пък това, пак се надявам да поработя нещо, било то да раздавам листовки или нещо подобно.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Мисля да се пробвам като сервитьорка.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
На същото дередже съм.
Много искам да ида да работя на морето тази година,мисля да изкарам един курс за барман и да отлитам натам....в краен случай мисля сервитьорка,но ще видим какво ще стане.Нямам търпение,малко ме е страх за първа година ще ми е,но се надявам да се съберем доста приятели и да отидем заедно.![]()
Ми по принцип пак барман мисля да работя и това лято или face control.Ще видя има време![]()
Карал ли си някакви курсове?Първоначално написано от jambo_bs
Абе да попитам аз някой да знае общо взето къде в София има платени курсове за барман,на морето изискват ли да имаш някакъв сертификат и неща от тоя род.![]()
Аз миналото лято бях сервитьорка и що годе добри пари взимахАма тва лято незнам...наще искат да ме слагат администраторка на хотела ни,ама на мен ми се струва доооста тъпо...Ама има още много време де
![]()
![]()
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
ее как ли не се сетихПървоначално написано от Darkkiss
там отивам оформят ли ме по предметите и отивам на околовръсното
![]()
Между другото тия дето не сте били не си мислете, че да си барман или сервитьор е лесна работа. Гледам тука мнения аз ше стана барман аз сервитьор. По цял ден вървиш напред назад спориш с пияници, надяваш се на някакъв бакшиш, после след това слушаш всякакви овиквания, псувни, бързаш колкото можеш, за да не закъснееш с някоя поръчка, после на края на деня си много уморен. Така че не си мислете Айде ставам сервитьор какво толкова![]()
Аз съм работила като сервитьорка и тая работа не ме притеснява,а професията барман просто ме кефи и бих опитала.Пък и то на морето повечето тийнове т'ва бачкат.Първоначално написано от ToniStoraro
![]()
Аз чесн оказано много се двоумя, защото все пак цял живот ще работим, пък и лятото е време да си починем от тва училище, да полудеем ... но пък е друго да разполагаш със свои пари ... просто много се чудя.
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Аз мислех от тва лято да почна работа. Ама толкова ангажименти ми се очертават, че сигурно няма да мога. А искам, щото не сме никак заможни и искам да помагам на нашите и да им докажа, че мога да се оправям и сама.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
На околовръстното има неограничен брой работни места целогодишно![]()
![]()
Йога и мъдрост
На 1 строеж туй лято отивам.Вътрешна изолация,бъркане на разтвори.За лятото едни 900-1200 лв хубаво ще дойдат![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.