- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- дневни,ежедневни превръзки и тампони
Значи какви дневни превръзки използвате(ако използвате), какви ежедневни превръзки използвате(ако използвате)и какви тампони използвате(ако използвате)???Е кажете![]()
![]()
mmm da vidim...polzvam always ultra ot tumno rozovite prez ostanalata 4ast ot meseca kgato ne sum v cuikul polzvam Aldays ..mai taka beshe...teq na always ama ejednevnite...a tamponi ne polzvam
Ако не си знаете цената....не си мислете, че сте безценен....:Р
Always Ultra каквито взема,Discreet Plus или Deo,а тампони-не използвам
[i]За ежедневните Дискрийт,за нормалните съм по-доволна от Евърбел Tr
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
>само да те поправя-на олеис жълтите са light , a ne normal.nоrmal са оранжевите.Първоначално написано от GeorgiaLove
еми аз основно ползвам тампони-event,само през нощта превръзки-always,a за ежедневни- discreet deo
Няма те!Далеч си!
Приятелите правят ли така..???
Този въпрос задавам си сега!
Къде си?Защо те няма когато имам нужда от теб!
Сърцето ми приятелко сега е лед!
Не си отивай,моля те!Сега се нуждая от теб!
Always ultra gel action -дневни
ежедневни -Дискрийт Део
Тампони не ползвам.
ам..каквото и да си говорим продуктите на проктър и гембъл са си наистина добри-затова ползвам:
превръзки-always ultra sensitive-normal-те не спарват и са много нежни
ежедневни-има едни много мънички на либрес
тампони-o.b
there will never come a day,you will ever hear me say-that i want or need to be without you
Дневни превръзки използвам само вечерта- Always жълтите, ежедневни използвам най-най накрая на цикъла само когато ми е най-слабо Libresse light, а тампони- О.B. нормал или light flow![]()
Always ultra gel action(light;normal;normal-fresh;super)
Everbel (normal;light)
Discreet (water lilly;deo)
![]()
Дневни превръзки-Always fresh
Ежедневни-Discreet deo
Тампони-O.B.
Много съм доволна от всичките,затова ползвам само и винаги от тях!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
Тампони O.B от голямите и чат-пат превръэки Always ultra от най-голямите,эащото както съм споменавала при мен Ниагара често се иэлива...![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
На какво се дължи емоцианалният ти постПървоначално написано от dinkisa
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
еми тампони все още не съм използвала и си слагам превръзки само докато съм в цикъл,но не и през останалата част на месеца ,а използвам евърбел или оуейс и от двата вида съм много доволна![]()
Аз използвам или everbel или always ultra(лилавите,май са super),ежедневни рядко ползвам,но имам на Discreet-water lily,тампони все още не използвам.
Само тампони.О.B. ..нормални най-често.
Не обичам превръзки,дискомфорт изпитвам.Случвало се е ежедневни някакви да използвам ама за отрицателно време.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
абе ей тапаЦПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
я ми кажи ква е разликата между дневна и ежедневна превръзка че нещо не моа да разбера !?? ъ !@??
Така :
превръзки : Always ultra gel action(light)
ежедневни discreet Deo water lily
тампони не изполозвам
Същото.Дневни най-често ползвам лилавите.Първоначално написано от extreme_
Най-често използвам Everbel(зелените и белите) и Palmolive(сребристите и златните)и съм МНОГО доволна :P :P
Ami dnevnite sa za cikal-dylgi sa i po platni, a ejednevnite sa za bqlo te4enie i sa mnoogo tynki i mnogo kysi, nqkoi momi4eta gi izpolzvat kogato im svar6va cikylaПървоначално написано от oTPoBHa
![]()
Хахах, girl, you made my day!Първоначално написано от Presley`n`Sum
По темата- O.b. Превръзки не мога да понасям.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.