Здравейте. Нека и аз да споделя нещо със Вас, защото наистина не знам какво ми става... Значи до сега всичките ми връзки са били с хора, които наистина са били страхотни по един или друг начин. Но всичките ми връзки не продължаваха повече от три, четири месеца. Имам един проблем - два, три месеца след началото на връзка, просто не мога да не изневеря... Просто искам да бъда с друг човек, а не с този, с който съм в момента, въпреки че, в началото на връзката си съм била много хлътнала по него. Точно по тази причина ми се разваляха всички връзки - рано или късно този, с който съм била разбираше.
Значи горе-долу винаги нещата стават по един и същи начин. Влюбвам се в някой поради нещо хубаво, което съм видяла в него и в началото на връзката си с него се чувствам много щастлива. Но след два, три месеца вече някак си като ли, че не го чувствам по същия начин и започвам да харесвам момчета с точно такива качества, които гаджето ми няма, демек харесват ми момчета, които са точно обратното на това, с което съм в момента. И това някак си доста бързо ме кара да се чувствам нещастна и с всеки изминал ден се чувствам все по нещастна от факта, че харесва момчета, които са противоположност на това, с което съм в момента... И ако не изневеря просто не мога да се почувствам по-добре. И в скоро време изневерявам. Изобщо не мисля, че това е хубаво и ми е неприятно за човека, с който съм в момента, но иначе ми е идвало да се гръмна от мъка, ако мога така да се изразя... До сега съм имала десет такива връзки (то това са ми всичките връзки) и все така ставаше... Била съм с всички по-често срещани характери момчета, но при всичките ставаше все същото. При първите две връзки не беше сексуална изневяра, защото все още не бях правила секс, но изневярата ми се състоеше в това, че предпочитах да излизам и да си прекарвам времето с други момчета, а не с приятеля си. Първата ми връзка приключи след като приятеля ми ме видя да се целувам с друг, а втората след като за един месец с приятеля ми се видяхме сигурно три, четири пъти, а в същото време той ме видя поне десетина пъти да съм излязла с друго момче. След третия ми приятел вече започнах да изневерявам като правя секс с други момчета. И по един или друг начин приятелите ми разбираха и се разделяха с мен.
Така стана и последния ми приятел - значи в началото на есента се запознах с невероятен човек - беше много скромен и доста затворен човек, но всъщност доста свестен. Имаше невероятно отношение към мен - очевидна за всичко аз му бях на първо място, винаги се съобразяваше с мен, винаги се стараеше да бъде кавалер, винаги се стараеше на мен да ми е комфортно и да ми е добре. Беше толкова сладък в неопитността с момичетата - въпреки че, е по-голям от мен с една година аз бях първото му момиче, с което е правил секс. Бях много влюбена в него, беше ми много приятно времето, прекарано с него, нямах търпение да го видя, да го целуна, да правим секс, но някъде около празниците започнах да чувствам, че вече някак си не го възприемам по същия начин. Въпреки че, нещата които правеше за мен бяха невероятни, но някак си започвах да се чувствам нещастна. Имах желание човека до мен да се държи по-пренебрегващо, да не ми обръща толкова внимание, да не показва всеки ден, че е лудо влюбен в мен. Последната една седмица направо ми се ревеше и преди три дни се видяхме с един стар познат, които винаги съм знаела, че иска да прави секс с мен без никакво обвързване. Правих секс с него, защото не издържах! Той остана да спи в нас и на другия ден, моя приятел беше дошъл да ме изненада сутринта и този, с който бях правила секс му отвори вратата и като моя приятел го попитал той кой е и какво прави в нас, той без никакви скрупули му казал "ми туко що изчуках <<моето име>>" и същия ден се разделихме с моя приятел. Много съжалявам, че го нараних така, но просто не издържах...
Просто не знам какво ми става. Харесвам един тип момчета, след като бъда с такова момче, започвам да харесвам съвсем друг тип и т.н. Не знам какво да правя... Просто реших да споделя с Вас и ако някой реши да сподели мнение... Предполагам, че ще получа критики и предполагам, че може и да бъда наречена к*рва, но все пак и аз, като всички, искам да съм щастлива, а това е така само в първите два-три месеца на всяка моя връзка и след това за кратко време започвам да се чувствам доста нещастна и само след като изневеря това поне малко се променя. Просто не мога да разбера как така става, че в един момент харесвам един тип момчета, а след известно време съвсем друг. Не мисля, че и проблема ми може да си обясни със фразата че "съм малка и не знам още какво искам", защото аз съм на 19, след два месеца ще ставам на 20, вече съм първи курс студентка, а и както вече казах била съм с всички по-често срещани характери момчета. Просто не знам... Благодаря на тези, които ще прочетат темата ми и ще дадат някакво мнение!