Моят случай е напълно индентичен с този на авторката на темата, а виждам, че сме и на сходна възраст (21-годишна съм), така че ще си позволя да говоря надълго и нашироко.

Всичката критика, която ти получи по-горе, е от млади и невинни хорица, които са имали щастието да се "влюбят/хлътнат" в някого. В техните глави е набита ограничената представа, че изневярата е най-голямото престъпление и са готови да те изгорят на клада за твоето признание. Искрено се надявам да не си ги взела насериозно.

Съдейки по себе си, смятам че основният ти проблем идва от факта, че те е страх от обвързване. В началото на всяка връзка си опиянена от новото, непознатото, но с течение на времето, когато започваш да опознаваш момчето до теб, започваш да виждаш недостатъците му - мисълта, че нещата между теб и този така не-съвършен индивид могат да станат сериозни, те побърква. Заглеждаш се по момчета, които са пълната му противоположност, защото искаш да избягаш колкото се може повече от клетката, затворът, който рисува съзнанието ти - че си обречена да бъдеш с някого, когото не харесваш напълно.

Искаш да избягаш от връзката, искаш тръпка, и се хвърляш на врата на първия срещнат, само и само за да си докажеш че си готина, жива, свободна, и че можеш да имаш когото си поискаш. И че когато идеалния дойде, ще можеш да го спечелиш.

Изневярата е твоят наркотик, образно казано. Аз винаги изневерявах тайно и никой не разбираше, и това ми даваше така желаната свобода...до момента, до който реших да сваля картите на масата.

Две думи - open relationship - напълно промениха живота ми. Наричат този тип връзка - "легална изневяра", защото партньорът ти знае и е съгласен с твоите похождения. Те не го притесняват, защото усеща, че с него сте свързани на емоционално и физическо ниво...докато другите ти забивки за една нощ са за подхранване на егото и нагона. В замяна, партньорът ти също има право на свобода, разбира се.

За съжаление, много малко мъже са готови да приемат подобна идея, но пък приемат ли - чувството на свобода е УНИКАЛНО! В момента съм в такава връзка, и не се чувствам нито задушена, нито отегчена от постоянния си партньор. Имам си лудите партита, забивките за една нощ, флиртовете, но имам и човек до себе си.

И така...докато не срещна онази голяяяма любов, дето всички толкова я величаят.

Хайде сега, тийнове, разпнете ме на кръст.