Цитирай Първоначално написано от inlovewithu
s priqetelq mi skasahme predi 2 dena..(bqhme zaedno 2 meseca) vseki den se vijdahme ..po-golqmata 4ast ot denq bhqme zaedno..i po4ti vseki den se karame..v ramkite na teq 2 meseca sig 4-5 pati sme skasali no toq put e po -seriozno.Kazah mu da si ostanem priqteli kakto i predi mu bqh kazvala..shtot vse se karahme ,kato mu kaja neshto da spre..toi vikashe ok i pak i pak sushtoto produlj.I toq put mu kazah neka si ostanem pr. no toi neshto mn se qdosa..i na sledv den kato se vidqhme me podmina..posle pak si pogovorihme ..v kompaniq i toi vse se zaqjda s men ...i v4era v skype mi kaza ..che ne e izpitval nishto kum men..4e e bezrali4en kum men dr podobni neshta i t. n i sled vs mi kaza 4e iskal az da go namrazq (tfa ne mojah da go razbera ,zashtio mi kaza taka?)..dadoh mu block i mu kazah 4e pove4e ne iskam da go vidq ..daje i da se pozdr. shtoto se vijdame vs den v u4ilishte.Mn gadno se pochuvstvah sld vs koeto kaza, i az nz kakvo 4uvst kum nego ne go obi4am no prosto ne moga da razbera sebe si..mn go haresvam no ima otvrat. harak.daite mi mnenie sledv. put kato go vidq kak dase durja s nego,iskam pak da si go vurna no da si iame vzaimno uvajenie koeto lipsvashe predi..pls molq vii. Та както казах супер тъпа съм... ;( ;((((

т.7 от правилата на форума(заглавията се пишат на кирилица)
хоти
честито!!!!