.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Град
    Враца
    Аз лесно ще го чакам, ма той менее... Все пак едно момче си има нужда от забавления , а на мен не ми пречи да си залегна над уроците и да си кисна у тийнпроблем
    еlsy

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Когато се върне за постоянно - да, но в противен случай ще е доста трудничко... Връзките от радстояние са много болезнени и точно за това малко хора са готови да ги предприемат
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!
    Ако има любов, разстоянието няма да пречи, просто ще е трудно, но не е болка за умиране !!
    Аз в момента поддържам такава връзка, делят ни 60км. , защото аз уча в Благоевград , но се справяме за сега, надявам се и за в бъдеще да е така ... просто го ОБИЧАМ и това ме крепи !!
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

Супер фен
    Ми аз съм точно в това положение
    ...едни шибани 300км....
    Всичко започна 2007 в някакъв форум... и ей ни сега 2009 година,аз още си чакам момчето и след има-няма 20 дни ще се премести най-после при мен.
    В моя случай знаехме,че има начин да сме заедно и няма вечно да се виждаме 1 път на две седмици.За жалост се наложи да бъдем дооооста търпеливи...
    Трудно е,но не и невъзможно!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Имала съм подобна връзка Бяхме на около 500 км. растояние,но това не ни попречи да сме заедно 9 месеца Пишехме си постоянно,звъняхме си,той идваше в Силистра,когато можеше,но за жалост техните решиха да се преместят в Германия за постоянно и се наложи да прекратим отношенията си

Сега също бих се съгласила на подобна връзка Ако съм сигурна в чувствата си,както и в тези на момчето,защо пък не?!Все пак растоянието не играе главна роля А ако знам,че след определено време ще дойде в града ми за постоянно ще е още по-добре

В крайна сметка всичко зависи от искрените чувства на двамата партньори
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

ako si 4estna i go obicash zashto ne... shte go iz4akash,moje da si e struvalo 4akaneto koi znae...
    ako imash namerenie da mu izneverqvash dokato go nqma..
    togaz ne vijdam smisal da davash prazni nadejni na mom4eto

Ами според мен зависи изцяло от двамата ... Защото аз вече от 3 месеца имам такава връзка , а сме на 150 км. разстояние .. Ако наистина си сигурен , че обичаш дадения човек защо да не го изчакаш .. Зависи изцяло от това дали можеш да се лишиш от някои , да ги нарека така - удоволствия ... Но кой знае , за любовта граници няма , Успех , но според мен може да се получи стига да има желание
    .. само болката е истинска ..

Ух, какъв таралеж е това в гащите...

Ако като мен бягате от връзките от разстояние, толкова повече ще се набучвате на такива.

Отдавайте се на момента и к'вото стане. Правете си кефа, докато можете, чувствайте се щастливи, пък ако ви е писано, ще бъдете заедно и след тая година и половина, ако ли не... няма как да разберете, ако не опитате.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Za lubovta nqma granici,no vse pak razstoqnieto si kazva dumata...

Супер фен
    Ne mi se 4etat ne4ii meniq, koito dori ne sa ot 'opit' s vruzka ot razstoqnie!

Zaedno sme ot godina i polovina, na 150km. edin ot drug, reduvame se koi koga 6te hodi i taka. I IMA TAKAVA TEMA!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    May be...

на тези години за толкова време - труууудно

Повече от фен
    не
    (sun)~{}*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове