- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов от разтояние?Въпрос към момичетата
Аз лесно ще го чакам, ма той менее... Все пак едно момче си има нужда от забавления, а на мен не ми пречи да си залегна над уроците и да си кисна у тийнпроблем
![]()
еlsy![]()
Когато се върне за постоянно - да, но в противен случай ще е доста трудничко... Връзките от радстояние са много болезнени и точно за това малко хора са готови да ги предприемат![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ако има любов, разстоянието няма да пречи, просто ще е трудно, но не е болка за умиране !!![]()
Аз в момента поддържам такава връзка, делят ни 60км. , защото аз уча в Благоевград, но се справяме за сега, надявам се и за в бъдеще да е така ... просто го ОБИЧАМ и това ме крепи !!
![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
Ми аз съм точно в това положение![]()
...едни шибани 300км....
Всичко започна 2007 в някакъв форум... и ей ни сега 2009 година,аз още си чакам момчето и след има-няма 20 дни ще се премести най-после при мен.
В моя случай знаехме,че има начин да сме заедно и няма вечно да се виждаме 1 път на две седмици.За жалост се наложи да бъдем дооооста търпеливи...
Трудно е,но не и невъзможно!
Имала съм подобна връзкаБяхме на около 500 км. растояние,но това не ни попречи да сме заедно 9 месеца
Пишехме си постоянно,звъняхме си,той идваше в Силистра,когато можеше,но за жалост техните решиха да се преместят в Германия за постоянно и се наложи да прекратим отношенията си
Сега също бих се съгласила на подобна връзкаАко съм сигурна в чувствата си,както и в тези на момчето,защо пък не?!Все пак растоянието не играе главна роля
А ако знам,че след определено време ще дойде в града ми за постоянно ще е още по-добре
В крайна сметка всичко зависи от искрените чувства на двамата партньори![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ako si 4estna i go obicash zashto ne... shte go iz4akash,moje da si e struvalo 4akaneto koi znae...
ako imash namerenie da mu izneverqvash dokato go nqma..
togaz ne vijdam smisal da davash prazni nadejni na mom4eto![]()
Ами според мен зависи изцяло от двамата ... Защото аз вече от 3 месеца имам такава връзка , а сме на 150 км. разстояние .. Ако наистина си сигурен , че обичаш дадения човек защо да не го изчакаш .. Зависи изцяло от това дали можеш да се лишиш от някои , да ги нарека така - удоволствия ... Но кой знае , за любовта граници няма , Успех , но според мен може да се получи стига да има желание![]()
.. само болката е истинска ..
Ух, какъв таралеж е това в гащите...
Ако като мен бягате от връзките от разстояние, толкова повече ще се набучвате на такива.![]()
Отдавайте се на момента и к'вото стане. Правете си кефа, докато можете, чувствайте се щастливи, пък ако ви е писано, ще бъдете заедно и след тая година и половина, ако ли не... няма как да разберете, ако не опитате.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Za lubovta nqma granici,no vse pak razstoqnieto si kazva dumata...
Ne mi se 4etat ne4ii meniq, koito dori ne sa ot 'opit' s vruzka ot razstoqnie!
Zaedno sme ot godina i polovina, na 150km. edin ot drug, reduvame se koi koga 6te hodi i taka. I IMA TAKAVA TEMA!
May be...![]()
на тези години за толкова време - труууудно
не
(sun)~{}*