.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Ревнувам от най-добрата му приятелка!:( some help?

Ужасно е ! Не мога да спра да ревнувам, прекарва стrашно много време с нея-живеят близо, тренират заедно и сега се прибира в 1.30 и ми казва че е бил с нея! И казва тя ми е само "най-добра приятелка", а тогава аз какво съм-машина за секс ?!?!?! Трудно е- трудно е да се сдържам, много съм подозрителна, но не искам да създавам напрежение между нас. Практически вия няма какво да направите за мен, но моля ви кажете какво бихте направили ако бяхте на мое място или ако има с какво да ме успокоите- давайте !!

Супер фен
    Град
    Своге
    какво е БФФ?
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    какво е БФФ?
    best friend FOREVER ;( (той така и вика)

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми според мен няма за какво да се притесняваш, но ако те пренебрегва заради нея може би трябва да поговориш с него и да му обясниш как се чувстваш

Град
    Skenderland
    Фанатизъм....И може би страх от бъдещо прегрешение от неогова страна...!
    Няма страшно!Ревността е излишна!Не заставай между него и най-добрата приятелка!Проучи нещата,но не се вманиачавай! С времето ще се разбере...
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Град
    Е там...

Re: Ревнувам от най-добрата му приятелка!:( some help?

Цитирай Първоначално написано от emily_1234
    Ужасно е ! Не мога да спра да ревнувам, прекарва стrашно много време с нея-живеят близо, тренират заедно и сега се прибира в 1.30 и ми казва че е бил с нея! И казва тя ми е само "най-добра приятелка", а тогава аз какво съм-машина за секс ?!?!?! Трудно е- трудно е да се сдържам, много съм подозрителна, но не искам да създавам напрежение между нас. Практически вия няма какво да направите за мен, но моля ви кажете какво бихте направили ако бяхте на мое място или ако има с какво да ме успокоите- давайте !!

КАЖИ МУ ЧЕ Я МРАЗИШ!!!

Идва ти на помощ човек, който така яко си пострада от най-добратата МУ приятелка, че още така доста ми държи влага..То не бях смс-и от нейна страна "О, колко те обичам", то не бяха срещи, то не беше писане по скайп.Еба майката на целия мтел.бг тая пача..С две думи съветът ми е, ако той не иска да я разкара, говори с нея и учтиво я предупреди, че ако продължи ще има нелицеприятни последствия.АКо и това не помогне, пробвай хард метод, ако и това не РЕЖИ!!!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Ревнувам от най-добрата му приятелка!:( some help?

Цитирай Първоначално написано от emily_1234
    Че ти на приятеля си доверие нямаш ли му бре? ...може пък да ти казва истината...

Аз ще те посъветвам да започнеш да прекарваш повече време с него и да му покажеш че ти също можеш да бъдеш негова BFF. А и защо не се опиташ да опознаеш онова момиче, може да се окаже свясна :P
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    pogovorete,kaji my,4e ti e gadno,4e prekarva tolkova vr s neq.Edin ot biv6ite mi,taka prekarva6e mn vr i az govoreh s nego,toi mi kazva6e:spox,n6 nqa m/y nas,az mn go revnyvah,edna ve4er vidqh,4e i e pisal,4e q obi4a v sms i tova prelq 4a6ata skusah go,te trugnaha i na drygiq den toi po4na da me ymolqva da se vurna pri nego,ala bala
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Пловдив
    ами започни и ти да тренираш с него...и ти излизай с тях
    все пак си му приятелка, ако ти каже че не иска да излизаш с тях трябва да се позамислиш малко и да разбереш как стоят нещата...аз какви ли не щуротии не съм измисляла за да разбера дали гаджето ми не кръшка с "най-добрата му приятелка"

hottie
    Guest
    Нормално е да има приятели и приятелки, но НЕ Е НОРМАЛНО да прекарва толкова време с нея. Защото когато си влюбен гаджето ти става исвен любовник и партньор житота - най добър приятел.
    А ако толкова иска да прекарва време с нея може да те взима понякога със себе си. Струва ми се доста съмнително всичко това. Поговори с него, но тактично без да му поставяш условия.

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    поговори с него,искай и ти да прекарваш времето с него и бфф му.Мисля,че ще те разжбере,а ако не те разбери пойскай да ходиш с него

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Ми според мен няма за какво да се притесняваш, но ако те пренебрегва заради нея може би трябва да поговориш с него и да му обясниш как се чувстваш
    +1 А той какво тренира, че така става, че по цял ден са заедно?

Град
    Destanation unknown ((:
    Господи , колко ги мразя тея "Най-добри приятелки"

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    +1 А той какво тренира, че така става, че по цял ден са заедно?
    Ами той живее на другия край на София (буквално) и сме много далеч един от друг т.е няма как да излизам заедно с тях... а иначе те си тренират и после ходят заедно някъде ;( съмнително нали... ;(

hottie
    Guest
    не е нормално, само това мога да кажа

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Не мисля, че мога да го кажа по - добре. Дори и бившите не са толкова голяма заплаха, колкото БФФ-тата.

Град
    Ямбол
    +123456789...

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Не мисля, че мога да го кажа по - добре. Дори и бившите не са толкова голяма заплаха, колкото БФФ-тата.
    Бившите са на второ място . Тях ги мразя мааалко по-малко . Но и те са си за бой

hottie
    Guest
    Аз съм щастливка, моя няма бивши и няма бфф

Бившите са на второ място . Тях ги мразя мааалко по-малко . Но и те са си за бой
    Според зависи. Ако е по - манипулируем може да си го караш да се кара с нея до безкрай и да се радваш на сеира.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    А за бивша и същевременно най-добра приятелка?

По темата: Поговори с приятеля си, кажи му че не ти е приятно да прекарва толкова време с нея и дано да те разбере ... Както казах и моя приятел си има най-добра приятелка, която му е и бивша, но не прекарва толкова време с нея и въпреки това, пак ревнувам .. А не мога да си представя да излизаме тримата .. !
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Destanation unknown ((:
    Според зависи. Ако е по - манипулируем може да си го караш да се кара с нея до безкрай и да се радваш на сеира.
    Аз съм го правила Пиша си аз със бившия ми .. и със неговата бивша Която беше толкова лицемерна кучка, че няма накъде И му копирам всичко , което тя ми казва и тя по едно време нещо се изпусна , каза нещо на криво за него .. и аз ХОП веднага копирам .. и после аз с една самодоволна усмивчица на лицето на следващия ден го питам : "Кво стана, оправихте ли се със Сиса ? " и той : " Оф не ми говори за тая , блокирах я , не мога да я гледам " При което аз със зле скрита усмивчица : " Ех .. нали не съм аз виновна? "

Ти си бахти и злата. (добре, че аз не съм )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си