- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревнувам от най-добрата му приятелка!:( some help?
Ужасно е ! Не мога да спра да ревнувам, прекарва стrашно много време с нея-живеят близо, тренират заедно и сега се прибира в 1.30 и ми казва че е бил с нея! И казва тя ми е само "най-добра приятелка", а тогава аз какво съм-машина за секс ?!?!?! Трудно е- трудно е да се сдържам, много съм подозрителна, но не искам да създавам напрежение между нас. Практически вия няма какво да направите за мен, но моля ви кажете какво бихте направили ако бяхте на мое място или ако има с какво да ме успокоите- давайте !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
какво е БФФ?![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
best friend FOREVER ;( (той така и вика)Първоначално написано от LiveFlower
![]()
Ми според мен няма за какво да се притесняваш, но ако те пренебрегва заради нея може би трябва да поговориш с него и да му обясниш как се чувстваш![]()
Първоначално написано от emily_1234
КАЖИ МУ ЧЕ Я МРАЗИШ!!!
Идва ти на помощ човек, който така яко си пострада от най-добратата МУ приятелка, че още така доста ми държи влага..То не бях смс-и от нейна страна "О, колко те обичам", то не бяха срещи, то не беше писане по скайп.Еба майката на целия мтел.бг тая пача..С две думи съветът ми е, ако той не иска да я разкара, говори с нея и учтиво я предупреди, че ако продължи ще има нелицеприятни последствия.АКо и това не помогне, пробвай хард метод, ако и това не РЕЖИ!!!
Че ти на приятеля си доверие нямаш ли му бре?Първоначално написано от emily_1234
...може пък да ти казва истината...
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Аз ще те посъветвам да започнеш да прекарваш повече време с него и да му покажеш че ти също можеш да бъдеш негова BFF. А и защо не се опиташ да опознаеш онова момиче, може да се окаже свясна :P
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
pogovorete,kaji my,4e ti e gadno,4e prekarva tolkova vr s neq.Edin ot biv6ite mi,taka prekarva6e mn vr i az govoreh s nego,toi mi kazva6e:spox,n6 nqa m/y nas,az mn go revnyvah,edna ve4er vidqh,4e i e pisal,4e q obi4a v sms i tova prelq 4a6ataskusah go,te trugnaha i na drygiq den toi po4na da me ymolqva da se vurna pri nego,ala bala
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ами започни и ти да тренираш с него...и ти излизай с тях
все пак си му приятелка, ако ти каже че не иска да излизаш с тях трябва да се позамислиш малко и да разбереш как стоят нещата...аз какви ли не щуротии не съм измисляла за да разбера дали гаджето ми не кръшка с "най-добрата му приятелка"![]()
Нормално е да има приятели и приятелки, но НЕ Е НОРМАЛНО да прекарва толкова време с нея. Защото когато си влюбен гаджето ти става исвен любовник и партньор житота - най добър приятел.
А ако толкова иска да прекарва време с нея може да те взима понякога със себе си. Струва ми се доста съмнително всичко това. Поговори с него, но тактично без да му поставяш условия.
поговори с него,искай и ти да прекарваш времето с него и бфф му.Мисля,че ще те разжбере,а ако не те разбери пойскай да ходиш с него
+1 А той какво тренира, че така става, че по цял ден са заедно?Първоначално написано от MoHuTo
Господи , колко ги мразя тея "Най-добри приятелки"![]()
![]()
Ами той живее на другия край на София (буквално) и сме много далеч един от друг т.е няма как да излизам заедно с тях... а иначе те си тренират и после ходят заедно някъдеПървоначално написано от zaraaa
![]()
;( съмнително нали... ;(
не е нормално, само това мога да кажа
Не мисля, че мога да го кажа по - добре.Първоначално написано от PreciousDiamond
Дори и бившите не са толкова голяма заплаха, колкото БФФ-тата.
+123456789...Първоначално написано от MoHuTo
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
Бившите са на второ място . Тях ги мразя мааалко по-малко . Но и те са си за бойПървоначално написано от babity
![]()
Аз съм щастливка, моя няма бивши и няма бфф![]()
Според зависи. Ако е по - манипулируем може да си го караш да се кара с нея до безкрай и да се радваш на сеира.Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
А за бивша и същевременно най-добра приятелка?Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
![]()
По темата: Поговори с приятеля си, кажи му че не ти е приятно да прекарва толкова време с нея и дано да те разбере ... Както казах и моя приятел си има най-добра приятелка, която му е и бивша, но не прекарва толкова време с нея и въпреки това, пак ревнувам .. А не мога да си представя да излизаме тримата .. !![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Първоначално написано от babity
Аз съм го правила
Пиша си аз със бившия ми .. и със неговата бивша
Която беше толкова лицемерна кучка, че няма накъде
И му копирам всичко , което тя ми казва и тя по едно време нещо се изпусна , каза нещо на криво за него .. и аз ХОП веднага копирам .. и после аз с една самодоволна усмивчица на лицето на следващия ден го питам : "Кво стана, оправихте ли се със Сиса ? " и той : " Оф не ми говори за тая , блокирах я , не мога да я гледам "
При което аз със зле скрита усмивчица : " Ех .. нали не съм аз виновна?
"
![]()
Ти си бахти и злата. (добре, че аз не съм )![]()