.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Град
    Destanation unknown ((:
    Не съм бе .. само мъничко

hottie
    Guest
    Такова понятие най-добър приятел/приятелка няма. Нали се сещате за рекламите на спрайт

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Такова понятие най-добър приятел/приятелка няма. Нали се сещате за рекламите на спрайт
    Спрайт има да ти каже нещо .. Твоят най-добър приятел те желае

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    +1
    Get what you can and never get back

Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Господи , колко ги мразя тея "Най-добри приятелки"
    Не мисля, че мога да го кажа по - добре. Дори и бившите не са толкова голяма заплаха, колкото БФФ-тата.
    Бившите са на второ място . Тях ги мразя мааалко по-малко . Но и те са си за бой
    Според зависи. Ако е по - манипулируем може да си го караш да се кара с нея до безкрай и да се радваш на сеира.
    Аз съм го правила Пиша си аз със бившия ми .. и със неговата бивша Която беше толкова лицемерна кучка, че няма накъде И му копирам всичко , което тя ми казва и тя по едно време нещо се изпусна , каза нещо на криво за него .. и аз ХОП веднага копирам .. и после аз с една самодоволна усмивчица на лицето на следващия ден го питам : "Кво стана, оправихте ли се със Сиса ? " и той : " Оф не ми говори за тая , блокирах я , не мога да я гледам " При което аз със зле скрита усмивчица : " Ех .. нали не съм аз виновна? "

Чакай, чакай. Бившата на приятеля ми се казваше Сиса !! хахах какво съвпадение

Град
    Destanation unknown ((:
    Случайно приятеля ти да се казва Дани?

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    o.O ти с дали ли излизаш?

Ууф успокои ме Не е Дани ! И все пак 2 гадни Сиси

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    o.O ти с дали ли излизаш?
    Не бе .. говоря ти за преди ...

Цитирай Първоначално написано от emily_1234
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Ми според мен няма за какво да се притесняваш, но ако те пренебрегва заради нея може би трябва да поговориш с него и да му обясниш как се чувстваш
    +1 А той какво тренира, че така става, че по цял ден са заедно?
    Ами той живее на другия край на София (буквално) и сме много далеч един от друг т.е няма как да излизам заедно с тях... а иначе те си тренират и после ходят заедно някъде ;( съмнително нали... ;(
    Ахам те си тренирали заедно си нещо си там я тенис, я лека атлетика и после някъде си отиват двамцата - брехххххх, наистина поговори сериозно с него!

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    Отиди да си поговориш с нея,ако толкова не можеш да я понасяш.Най-добрата приятелка на моето гадже също е мн често с него,но просто с нея сме се разбрали,че ако забележа нещо подозрително ще хвърчи перушинаа..!
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

за най-добрите му приятелки му вярвам на моя , но има някви други пачи детоо им е*** майката и после даже не смеят да говорят с него ...
    инаачее поговори с нея , поговори с него-кажи им , че прекалената им привързаност не ти понася и така... поне той би предприел нещо ако те обича

Мега фен Аватара на Hilary_
    Казва се да се има доверие на човека до теб... ама мен ме съмнява това прекалено прекарване на време с нея... ак оискаш започни така да разбереш малко повече... смисъл... опитай се да му намекнеш че искаш ти да си повечко време с него... да споделя на теб... да видим дали ще иска...?! А ако категоричн откаже да губи от времето си с нея то определено има нещо гнило в цялата работа... Успех ти желая!

да

просто му кажи :]]
    its me bitches.. ;]

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    защо не обясниш това което обясни на нас ? Ако наистина е с теб .. би бил повече време с теб. . ако тя наистина му е приятелка би го разбрала
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Освен ако тя не е супер грозна и тъпа трябва много да се тревожиш или просто поучи всичко

Град
    Wonderland
    Ако прекарва повече време с нея,отколкото с теб имаш повод да си бясна.Трябва да поговориш с него за това,защото ако отлагаш този разговор във времето ще се създава все по-голямо напрежение.Ако беше най-добрият му приятел -няма проблем,но как би се почуствал той ,ако ти имаш същите отношения с най-добър приятел и го пренебрегваш.....задай му този въпрос.

Цитирай Първоначално написано от djuki
    Освен ако тя не е супер грозна и тъпа трябва много да се тревожиш или просто поучи всичко
    много е красива (виждала съм я) и е голяма к*рва по описание на други лица... а сега де...

hottie
    Guest
    охоооо...

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от emily_1234
    Цитирай Първоначално написано от djuki
    много е красива (виждала съм я) и е голяма к*рва по описание на други лица... а сега де...
    Според мене гаджето ти 100% се оправя с нея.

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Има място за притеснение! Гаджето трябва освен "машина за секс" да е и добра приятелка. Поговори с него!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

В този етап от възрастта е нормално. Факт е, че човек прекарва по-малко от времето си с приятели чак когато се задоми.
    SoFarSoG00d, не е задължително. Знам как стоят нещата с най-добрите приятелки, защото във миналата връзка на мъжо ми, аз бях в нейната роля. Привличане между нас имаше. Но нито аз, нито той си позволихме да направим нещо. Но има такива, на които не им пука. Истината е, че сега ако приятелят ми вземе да прекарва много време с някоя, изобщо няма да повярвам, че са само приятели.
    Авторке, съветвам те да не тръгваш с рогата напред. Обясни му, че ти се иска да прекарва повече време с теб, защото не е редно да не може да направи баланс между нея и теб. Но в никакъв случай не започвай с 'Искам те само за мен, тя да се оправя, разкарвай я!'. Няма да го направи, а и нищо чудно да се обърне срещу теб. Имай едно наум, но не вярвай чак толкова на хорските приказки, защото нищо чудно да искат да ви разделят. В началото на моята връзка толкова хора изсипаха такива гадости по мой адрес, че излезе, че всеки в града ме е минал, едва ли не... И ако ги беше послушал, както ти слушаш хорското мнение... до сега да ме е зарязал 100 пъти. Така че просто имай едно наум, колкото да очакваш всичко. Но не им вярвай на 100%.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    stz..;p
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    какво е БФФ?
    Best friends forever
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

Oт една страна има голямо място за паник-твърде силно казано де,но от друга не била съм на мястото на това момиче,което ти описа на 1000000000000000 % тя го хар.,но момчетата не са кой знае колко схватливи (нейскам да обидя никое момче се пак зависи ),но сиг на 1000000000 % че той няма никакви чувства към нея просто била съм в същия случай!Препоръчвам ти е така да го дръпнеш настрани и да му кажеш какво мислиш се пак ако той я хар мисля,че вече трябва да си скъсана!Няма кой знае колко голям процент за паника споко !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си