- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ревнувам от най-добрата му приятелка!:( some help?
Такова понятие най-добър приятел/приятелка няма. Нали се сещате за рекламите на спрайт![]()
Спрайт има да ти каже нещо .. Твоят най-добър приятел те желаеПървоначално написано от hottie
![]()
+1Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
![]()
Get what you can and never get back
Първоначално написано от PreciousDiamond
Чакай, чакай. Бившата на приятеля ми се казваше Сиса !!
![]()
![]()
![]()
хахах какво съвпадение
![]()
Случайно приятеля ти да се казва Дани?![]()
![]()
o.O ти с дали ли излизаш?Първоначално написано от PreciousDiamond
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ууф успокои меПървоначално написано от PreciousDiamond
Не е Дани ! И все пак 2 гадни Сиси
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бе .. говоря ти за преди ...Първоначално написано от Kostadin_682
![]()
Ахам те си тренирали заедно си нещо си там я тенис, я лека атлетика и после някъде си отиват двамцата - брехххххх, наистина поговори сериозно с него!Първоначално написано от emily_1234
Отиди да си поговориш с нея,ако толкова не можеш да я понасяш.Най-добрата приятелка на моето гадже също е мн често с него,но просто с нея сме се разбрали,че ако забележа нещо подозрително ще хвърчи перушинаа..!
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
за най-добрите му приятелки му вярвам на моя , но има някви други пачи детоо им е*** майката и после даже не смеят да говорят с него ...![]()
инаачее поговори с нея , поговори с него-кажи им , че прекалената им привързаност не ти понася и така... поне той би предприел нещо ако те обича![]()
Казва се да се има доверие на човека до теб... ама мен ме съмнява това прекалено прекарване на време с нея... ак оискаш започни така да разбереш малко повече... смисъл... опитай се да му намекнеш че искаш ти да си повечко време с него... да споделя на теб... да видим дали ще иска...?!А ако категоричн откаже да губи от времето си с нея то определено има нещо гнило в цялата работа...
Успех ти желая!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
просто му кажи :]]
its me bitches.. ;]
защо не обясниш това което обясни на нас ? Ако наистина е с теб .. би бил повече време с теб. . ако тя наистина му е приятелка би го разбрала![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Освен ако тя не е супер грозна и тъпа трябва много да се тревожишили просто поучи всичко
Ако прекарва повече време с нея,отколкото с теб имаш повод да си бясна.Трябва да поговориш с него за това,защото ако отлагаш този разговор във времето ще се създава все по-голямо напрежение.Ако беше най-добрият му приятел -няма проблем,но как би се почуствал той ,ако ти имаш същите отношения с най-добър приятел и го пренебрегваш.....задай му този въпрос.
много е красива (виждала съм я) и е голяма к*рва по описание на други лица...Първоначално написано от djuki
![]()
а сега де...
![]()
охоооо...
Според мене гаджето ти 100% се оправя с нея.Първоначално написано от emily_1234
Има място за притеснение! Гаджето трябва освен "машина за секс" да е и добра приятелка. Поговори с него!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
В този етап от възрастта е нормално. Факт е, че човек прекарва по-малко от времето си с приятели чак когато се задоми.
SoFarSoG00d, не е задължително. Знам как стоят нещата с най-добрите приятелки, защото във миналата връзка на мъжо ми, аз бях в нейната роля. Привличане между нас имаше. Но нито аз, нито той си позволихме да направим нещо. Но има такива, на които не им пука. Истината е, че сега ако приятелят ми вземе да прекарва много време с някоя, изобщо няма да повярвам, че са само приятели.
Авторке, съветвам те да не тръгваш с рогата напред. Обясни му, че ти се иска да прекарва повече време с теб, защото не е редно да не може да направи баланс между нея и теб. Но в никакъв случай не започвай с 'Искам те само за мен, тя да се оправя, разкарвай я!'. Няма да го направи, а и нищо чудно да се обърне срещу теб. Имай едно наум, но не вярвай чак толкова на хорските приказки, защото нищо чудно да искат да ви разделят. В началото на моята връзка толкова хора изсипаха такива гадости по мой адрес, че излезе, че всеки в града ме е минал, едва ли не... И ако ги беше послушал, както ти слушаш хорското мнение... до сега да ме е зарязал 100 пъти. Така че просто имай едно наум, колкото да очакваш всичко. Но не им вярвай на 100%.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Best friends foreverПървоначално написано от LiveFlower
![]()
![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Oт една страна има голямо място за паник-твърде силно казано де,но от друга не била съм на мястото на това момиче,което ти описа на 1000000000000000 % тя го хар.,но момчетата не са кой знае колко схватливи (нейскам да обидя никое момче се пак зависи),но сиг на 1000000000 % че той няма никакви чувства към нея просто била съм в същия случай!Препоръчвам ти е така да го дръпнеш настрани и да му кажеш какво мислиш се пак ако той я хар мисля,че вече трябва да си скъсана!Няма кой знае колко голям процент за паника споко
!