.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: есе - "Е"

Град
    Пловдив

есе - "Е"

имам да пиша есе по литература с чудесното заглавие "Е" .да,просто "Е" . моля ви поогнете ми

shadow4e
    Грешен раздел

Град
    По балкана някъде..
    Напъни си сивото същество... Есето е най-лесното литературно "съчинение" ако така мога да се изразя....
    ACϟDC

Град
    Пловдив
    моля ви дайте ми някакви идеи за насока-9 клас съм

E
    "E"-първата мисъл, изникваща в главата ни, е, че това е буква. Просто буква. Ако се замислим, обаче, бихме могли да открием смисъл в нея. Тя често се използва в изрази като "Е, добре.", "Е, нищо."/"Е, голяма работа.". Може да се тълкува като буква пълна с пренебрежение, но същевременно и лекота. Имената, започващи с буквата "Е", са често интересни, нестандартни. Примери за това са - Елвира, Елин, Ежко (да). С буквата "Е" започват и думите единство, единствен. Това дава знак, че тя съдържа дори сила в себе си. С тази буква започва и името на "елегия"-вид литературна творба, разказваща се за тъжни, носталгични събития, възпяваща отминали дни.
    Разбрахме, че буквата "Е" е сложна буква, изпълнена с множество емоции.

Еми това роди 13 годишния ми мозък.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    E
    "E"-първата мисъл, изникваща в главата ни, е, че това е буква. Просто буква. Ако се замислим, обаче, бихме могли да открием смисъл в нея. Тя често се използва в изрази като "Е, добре.", "Е, нищо."/"Е, голяма работа.". Може да се тълкува като буква пълна с пренебрежение, но същевременно и лекота. Имената, започващи с буквата "Е", са често интересни, нестандартни. Примери за това са - Елвира, Елин, Ежко (да). С буквата "Е" започват и думите единство, единствен. Това дава знак, че тя съдържа дори сила в себе си. С тази буква започва и името на "елегия"-вид литературна творба, разказваща се за тъжни, носталгични събития, възпяваща отминали дни.
    Разбрахме, че буквата "Е" е сложна буква, изпълнена с множество емоции.

Еми това роди 13 годишния ми мозък.
    ми аз измислих подобно и малко по дълго но като видях твоето реших че няма смисъл да пиша.
    Die motherfucker !!

Град
    Пловдив
    хора много благодаря страхотни сте

Град
    Пловдив
    можете да изтриете темичката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си