.

Виж резултатите на анкетата: ЗА или ПРОТИВ

Гласували
238. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА

107 44,96%
  • ПРОТИВ

111 46,64%
  • БЕЗ МНЕНИЕ

20 8,40%
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 199

Hybrid View

точно лятото тряа да са тия забрани пък, по цял ден се шляеиш, няаш никва раота. Аз даже бих бил по-съгласен през учебно време да е по-късен, примерно, часът, за да може човек и социален живот да има.. но през лятото... на 14 в 10 вечерта не можещо да ходи момиченце е толкова идилична гледка...

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    точно лятото тряа да са тия забрани пък, по цял ден се шляеиш, няаш никва раота. Аз даже бих бил по-съгласен през учебно време да е по-късен, примерно, часът, за да може човек и социален живот да има.. но през лятото... на 14 в 10 вечерта не можещо да ходи момиченце е толкова идилична гледка...
    е че то не е само за 14 годишните,а представи си да спреш някой на по 18 да излиза след 10,ама това си е смешно и именно лятото,когато какво ще правя аз вкъщи примерно или когато съм на почивка някъде на морето и какво тъкмо ми е станало забавно да речем,излязла съм в най-приятното време,защото аз лятото понякога през деня не излизам,вечерта е такова едно хладно и хубаво и аз да трябва да се прибирам ми незнам тъпо ми е

Guest
    В свободните държави не затварят децата. Затварят престъпниците.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Moriz
    Това,че те задължават да се прибираш в нормално часово време затвор ли е?

Теб пък кой те затваря, бе?

Цитирай Първоначално написано от Balmy_I
    е че то не е само за 14 годишните,а представи си да спреш някой на по 18 да излиза след 10,ама това си е смешно и именно лятото,когато какво ще правя аз вкъщи примерно или когато съм на почивка някъде на морето и какво тъкмо ми е станало забавно да речем,излязла съм в най-приятното време,защото аз лятото понякога през деня не излизам,вечерта е такова едно хладно и хубаво и аз да трябва да се прибирам ми незнам тъпо ми е
    Ти кво, че не разбрах, смяташ, че има вечерен час за пълнолетните ли?!

Град
    София....
    Приницпно съм съгласен Но нямаше да е зле да ни пускат до 10:30....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Това,че те задължават да се прибираш в нормално часово време затвор ли е?
    Е защо ще принуждават децата и родителите, ще им налагат санкции и т.н. (все едно че те са престъпниците), ако самите престъпници са в затвора и след 8 и след 10 просто няма от какво да се притеснявате?

Град
    ^^Братле оплиташ се сам.Стига дрънка неща,които не са така.Замисли се малко и ще видиш за вкарания закон си е съвсем на място.

Guest
    Не, аз съм ходил в свободни държави и си спомням как например в един след полунощ тинейджъри си карат ролери по булеварда. По това време няма автомобили и е спокойно.

И аз съм ходил в свободни държави и видях как в 11 часа един пиян шофьор премаза едно дете на сигурно 14 години, а са де?

Guest
    И аз съм ходил в свободни държави и видях как в 11 часа един пиян шофьор премаза едно дете на сигурно 14 години, а са де?
    И какво, санкционираха ли родителите му, че са го пуснали без придружител?

Град
    Трябва да санкционират държавата не родителите.За това се измислят такива закони.Помисли малко и ще се осъзнаеш.

Еми само едно щ`и кажа, шот те виждам, че си много отворен - шофьорът ги санкционира достатъчно, затова, че са го пуснали.

Ако законите ти пречат - изнасяй се.

Guest

Re: Вечерен час за децата

Цитирай Първоначално написано от mimenceto666
    ...
    Родителите, настойниците и попечителите са длъжни, ако не могат сами да придружат децата си на обществени места, да им осигурят пълнолетен придружител.

В противен случай ги заплашва имуществена санкция от 300 до 500 лева, а при повторение на нарушението глобата е от 500 до 1000 лева.
    ...
    Самите родители могат достатъчно адекватно да определят кое е добре и кое не е добре за децата им, и без глоби са заинтересовани да го правят.

Добре, айде стига си трупал мнения, говориш гулпости, дано някога го разбереш.

Град
    Улицата
    v taq durjava trqbva da se vkara nqkuv red i trqbva da se zapochne ot nqkude
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Guest
    Нека да започнат от престъпниците, да ги вкарат всичките в затвора и тогава да видим дали е необходимо да се налага задължителен вечерен час за децата.

Град
    Улицата
    I kvo kat vkarat purvo prestupnicite, ne bi kat gi vkarat 13-14 i t.n. nemogat da se napivat li? Ti si se xvanal kat udavnik za slamka s teq prestupnici i tva si e zamisli se malko
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Guest
    Онези които продават алкохол на деца са си нарушители по действащото законодателство и да не би досега да са предприети ефективни действия в тази посока? Мислите ли че ако започнат да им налагат непосилни глоби, да се отнемат лицензи и в крайна сметка се затворят няколко заведения и търговски обекта, останалите ще продължават да продават? Освен това, доколкото става въпрос само за алкохола, да не би вечерния час да пречи да се напиете преди 10?

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    аз съм ЗА .. но според мен глобите са твърде високи ..

just f**k y0u !?!

Град
    Shadow City
    Значи наистина трябва да има вечерен час, но не такъв...и той да се отнася за по-малките...Например

до 22:00 да е за до 15 годишните макс...

Според мен над 15 годишна възраст хората вече могат да се грижат сами за себе си...

И да глобите са прекалено големи. Наскоро полицията ни беше заговорила и казах, че глобите варират от 1000 до 5000 лева...

Мега фен
    Против съм, разбира се - нали сме демокрация - т.е народа сам избира, как така ще ни налагат вечерен час, ако сме съгласни с това - утре и на манифестации ще ни водят, и униформи ще ни въведат...това ВЕЧЕ Е КОМУНИЗЪМ !

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Твърдо ЗА!
    Проблема обаче е,че никой не спазва тия часове
    Нито децата се прибират преди вечерния час,нито родителите им ги контролират,нито полицията глобява ... Да не говорим,че в дискотеките е пълно с непълнолетни (че дори и малолетни) ... Не им се проверяват личните карти,а задължителните проверки след 00:00 ч. от полицията са рядкост

Хах ама от подобие на държава като България,какво друго може да се очаква

Guest
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Твърдо ЗА!...
    Ще ви питам като стане 22-и или 23-и юни, когато в десет още не се е стъмнило съвсем. Какво да говорим за осем - през лятото по това (вече хладно) време обикновено навън стават най-интересните игри.

Аз съм на 15,но когато е зима се прибирам към 17:00-18:00,през пролетта и есента,ако е студено пак съм до толкова,а ако е топло се прибирам в 21:00 и през лятото ме пускат до колкото искам,но след 21:00 да съм близо до нас,така че не ми трябва вечерен час.
    С тебе леко съм жестока,
    просто аз съм скъпа стока-
    няма да ме притежаваш!
    Сори,сладък,сам оставаш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си