.

Виж резултатите на анкетата: ЗА или ПРОТИВ

Гласували
238. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА

107 44,96%
  • ПРОТИВ

111 46,64%
  • БЕЗ МНЕНИЕ

20 8,40%
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 199

Град
    Горно Надолнище :)
    Твърдо "ЗА",но едно не ми допада това , че до 22:00ч. от 14 до 18 поне да го направят до 23:00ч. ..Иначе до 14 год. съм сагласен до 20:00ч.
    Keep It Real !!!

Цитирай Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
    Напълно съм съгласна! Трябваше отдавна да го приемат този закон. Не може по улиците след 22:00 да се разкарват пияни девойчета с техните компании. Не само, че е грозна гледка ами и родителите имат вина, че са ги пуснали. Малко повече контрол от тяхна страна, но като гледам в днешно време едва ли...
    Добре, че приеха закона, въпреки че едва ли ще ги спре.

Град
    Plovdiv
    Без мнение , защото и без вечерен час не съм от буйните дискотекаджии , а и март ставам на 15
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Град
    Бургас
    И аз съм напълно против

Град
    Rousse
    Моито мнение е "Без Мнение" .... И да гласуваме с "да" , "не" или квот и да е няя са промени нщ. Ще продалжаваме да гледаме сащите дечурлиги и хаимани по улиците в надрусано,нетрезво и аз нз какво састояние ..... То че трябва да има вечерен час трябва ама кои го спазва !? .... По добре ще е да исчакаш си напраиш 18-те годинки и да си излизаш без да мислиш че някои ще те спре,ще ти се карат и ще те спират вечер пагончетата че няяш 18 пак са расхождаш .....
    There's no sunshine in the city
    That's the way it's going down
    People kill and people dyin

Виж Ме :P

Град
    Plovdiv
    нямам мнение и без закон и със закон не се влача до късно
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

!

Добре е да има вечерен час писнало ми е на гледам некви друсалки на по 15-17 ходат като зомбита. Некви копеленца и се прават на кви ли не бе знам че за тях това си е важно и нали това ги прави важни и страшни пппфф боклуци.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    В 9 и 30-14 годишните вкъщи!!Толкоз.Нямате работа навън по това време.Ще ми ходите по дискотеки и ще ми пиете като смокове.Айде бе.Хора на 20 години не си го позволяват,пък вие на 14 ще ми претендирате.Като бях на вашите години си четях книжки вкъщи.Ама в закона трабва да се вмъкне нещо като"Лица,от 16(или 15)до 18 години да могат да излизат до 22:30".А "тупалките"на 14 да си траят.След 4 години ще има време за всичко.Айде със здраве.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    В 9 и 30-14 годишните вкъщи!!Толкоз.Нямате работа навън по това време.Ще ми ходите по дискотеки ...
    Въпросът е, че това го решават родителите и то си е за тяхна сметка. Кой сте вие или пък такива като този -- http://www.teenproblem.net/f/viewtop...644018#4644018 -- че да нареждате на майките и бащите, и на всичкото от горе да претендирате да ги глобяват? Направете си деца и след като искате си ги затваряйте в къщи колкото поискате. В 9 и 30 през лятото навън е още светло, а на жмичка напр. става най-интересно едва когато се стъмни

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Moriz
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    В 9 и 30-14 годишните вкъщи!!Толкоз.Нямате работа навън по това време.Ще ми ходите по дискотеки ...
    Въпросът е, че това го решават родителите и то си е за тяхна сметка. Кой сте вие или пък такива като този -- http://www.teenproblem.net/f/viewtop...644018#4644018 -- че да нареждате на майките и бащите, и на всичкото от горе да претендирате да ги глобяват? Направете си деца и след като искате си ги затваряйте в къщи колкото поискате. В 9 и 30 през лятото навън е още светло, а на жмичка напр. става най-интересно едва когато се стъмни
    Да, но следващия път, когато прегазят 12-14 годишни пред някоя дискотека (визирам случая с Индиго), родителите да си оскубят собствените глави и да се глобят сами, че са си пуснали децата навън, а не да викат срещу държавата.
    Много сте курназ всички под 16 години, обаче не си давате сметка все още за елементарната сигурност. Никой няма желание да прави затворници от вас, всеки се грижи за вас, просто защото вие все още сте неспособни да се погрижите сами.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Guest
    За заведения, където се продават най-вече легализирани наркотици като алкохол и цигари, аз също съм съгласен, че не до 9:30, ами изобщо децата не трябва да бъдат допускани. Така че, вместо да виете за малоумия като вечерен час, по-добре се запитайте, защо в България все още не затварят систематично такива заведения, които допускат за клиенти и деца

Град
    Варна
    Това не променя факта, че децата изобщо нямат работа навън по това време.
    Как ще ми гарантира на мен един хлапак, че ще играе на жмичка пред блока на Иван или Драган, вместо да отиде да се напие в някоя дискотека, където един милостив чичко ще го пусне?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Това не променя факта, че децата изобщо нямат работа навън по това време. ...
    Напротив, имат и това каква им е работата, пак повтарям, го решават родителите, а не вие и дори народните представители. Вие си го решавайте за вашите деца

... Как ще ми гарантира на мен един хлапак, че ще играе на жмичка пред блока на Иван или Драган, вместо да отиде да се напие в някоя дискотека, където един милостив чичко ще го пусне?
    Какъвто си го отгледате и възпитате хлапакът, точно такъв ще ви е и по отношение на гаранциите. Но нека да започнат да затварят заведенията дори и при най-малкия случай на продажба на алкохол или цигари на деца, безкомпромисно, масово и систематично, и тогава пак ме питайте за гаранциите

Град
    Варна
    Възпитанието на едно дете не зависи изцяло от родителите.
    Ти да не си възпитан само от родителите си? Нима не си се учил от учители, съученици, нима не си взимал пример от другите деца по улиците? Много наивно разсъждаваш.
    Естествено, че за моето си дете си решавам аз. И точно заради това, съм твърдо ЗА вечерния час.

Guest
    Ами въведете си вечерен час на вашето дете. Кой ви пречи? Наказвайте си го както пожелаете когато го нарушава и т.н. Но от къде на къде и изобщо как не ви е срам да претендирате друг да ми въвежда такъв час и на моето

Град
    Варна
    Изобщо не ме е срам. Твоето дете може да срещне моето и да му повлияе зле. Затова искам вечерен час и за твоето дете. Децата, без значение чии са, трябва да се научат на дисциплина и ред. Някои родители са толкова безхаберни и нехайни, че трябва държавата да се грижи за техните деца.
    Затова - вечерен час за всички дечурлига

Guest
    Изобщо не ме е срам. Твоето дете може да срещне моето и да му повлияе зле. ...
    Какво значи да му повлияе зле -- да му каже че на него не му налагат вечерен час и го учат самостоятелно да поема отговорност, така че вашето да му завиди? Да разбере колко по-готини родители от неговите може да има на този свят и съответно да започне да страда че изобщо сте го създали, така ли

... Затова искам вечерен час и за твоето дете. ...
    Разбира се, на много хора им се искат много неща, но какво от това? Гледайте само какво става през лятото

Град
    Варна
    Ти нямаш 16 нали
    Когато имаш дете, обади се да си поговорим пак. До тогава, ще се съобразяваш с това, което по-отговорните ти налагат.

Guest
    И преди 14, и на 16 можех да си стоя на вън и след полунощ, като често именно в тези случаи беше най-интересното и весело

Град
    Варна
    Винаги е така.

Готини родители? И да съжалява, че са го създали, заради единия вечерен час? Много филми гледаш.
    Начините да се повлияе зле на едно дете са ужасно много. И каква работа може да има едно 14 годишно хлапе, навън, в 10 часа?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на play23
    Абе то и да те хванат, никви глоби няма. Един път ме хванаха 1-2 и им отказах лична карта, прибриха ме в РПУ-то и сутринта ме пуснаха, без да искат нищо.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Moriz,аз може да не съм никой,ама и ти си още по-никой.Стой си вънка след 11 часа.После ваще като ги одрусат с 5000 лева глоба,пак ще си приказваме.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Guest
    Гледайте си вас и вашите деца. Никой няма нужда да му се натрапват другите принудително, така както вас никой не ви кара да излизате на вън след 22 ч. Впрочем то с всичко е така и дори на гаджето си да започнеш принудително да му натрапваш какво да прави, понеже според твоите представи това било добре за него или нея, обикновено престава да те обича и си намира друго гадже Като разбира се, тази ситуация не може да се приравнява пряко по аналогия спрямо вечерния час, но за много момичета и момчета времето след 10 вечерта и особено през лятото никак не е за прибиране, което нито значи че те са лоши, нито че по това време правят непременно лоши неща. Не може да бъде незаконно например да останеш на люлките с човека който харесваш до изгрев слънце, защото просто си говорите и времето е минало неусетно , или пък да излезеш нощем да си покараш ролерите например защото улиците вече са празни и е по-хладно, а на теб не ти се спи За какво да са виновни родителите и децата, когато не те, а виновните са онези в Парламента и това, струва ми се, става все по-ясно за всички =D>

Аха. Значи като сложа вечерен час на детето си, то ще спре да ме обича и ще си намери друга майка?
    Да, може да е незаконно. Защото психопатите обикновенно не се разхождат денем. А и никой не може да ми гарантира, че хлапетиите точно ще седят на люлките или ще карат ролери. Това да си го правят през деня.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си