Искат ми лична карта и какво?!Нали си имам 18 години Нооо честно казано и когато ги нямах и ми искаха лична карта пак си ми даваха алкохол ... Да не говорим,че и доста често не са ми искали картата ...
Освен това за моите деца не се притеснявай Нито ще ми пречи да платя някоя глоба,нито ще ми се наложи Просто ако решат да стоят след вечерния час си има начини ,но явно ти не си запознат с тях!!!
А що се отнася до тревата - денем да си видял куки,които правят проблеми за тревата?!Не нали?!И защо?!Защото тийновете се скатават по входовете,подлезите,изоста вените сгради и забутаните улички и никой не ги засича,но вечер не е така ... Вечер си мислят,че като е тъмно никой не може да ги види и съвсем спокойно си пушат трева на пейките в парка,на стълбите пред някой блок,по детските площадки и прочие.
Не се опитвай да ми наливаш акъл или да ме убедиш,че по всяко време (и денем,и нощем) стават едни и същи неща Ходила съм с тревоман,събирала съм се с тревомани,виждала съм наркомани,които се боцкат в двора на училище докато учениците са в час,виждала съм как действат куките,знам как стоят нещата с непълнолетните по дискотеките,нощните заведения ... Знам кога се отпускат и се наливат с алкохол,кога посягат към наркотиците,кога се качват пияни-заляни в колите и карат като ненормални и т.н. Просто не можеш да ме убедиш в това,което за теб е правилно.
Държа си на моето!!!Трябва да има вечерен час!!!И трябва да има глоби за родителите!!!

И не ми казвай нещо от рода на "Сега говориш така,защото имаш 18 години и нищо не ти се забранява".,защото исках да има вечерен час и когато бях на 16 години и видях как пияно 17 годишно момиче преби приятелката си пред една дискотека;защото знам как един пиян олигофрен без книжка (на ПОЧТИ 17 год.) блъсна мой приятел,който в последствие се самоуби,когато разбра,че ще остане инвалид;защото съм виждала как 14 годишни МОМИЧЕТА си чертаят линии в женските тоалетни на дискотеките;защото съм виждала как тийнове на по 15-16 г. правят секс съвсем спокойно на пейка в парка без да се притесняват,че на няколко метра от тях са седнали други хора и ги виждат!!!

Спирам до тук,защото ако тръгна да изреждам нещата,които съм виждала да правят непълнолетни след 00:00ч. сигурно ще шокирам някого

П.П.Не е нужно да ми разпокъсваш постовете и да пишеш по всяка част отделно ... Можеш спокойно да напишеш всичко,което мислиш в един текст,нали ...