Охх отново трябва да ви досаждам с моите любовни мъки ....
Такам ... значи става въпрос за бившият ми.С него бяхме 1 година ... никога не сме били като другите двойки ... (детска му работа) и все пак го обичам ... Преди 4 месеца се разделихме защото и двамата сме инати и се нараняваме постоянно... за почти всичко си мълчах от страх да не го нараня или загубя ... и то накрая стана ...загубих го ;( ... през това време (от както сме разделени) се чувахме , рядко ... Не бях го чувала от доста време и за НГ му писах смс ест той не ми отг и аз реших да продължа напред да си намеря друг ....запознах се с едно момче К. На 2.01.09 хах той ми писа по скайп защо спрял да ме търси , нямал смелост да дойде до нас да се видим ... искал да го забравя , защото не ме заслужавал ... аз му писах нали че това са глупости ала бала че искам да съм с него ,че го обичам => никакъв отг. Така тази седмица реших да тръгна с К. да се опитам ... обаче той ми звънна (Гошо) и аз си помислих че сега ще ми каже се видим и такива , но не обади ми се защото едни саученички били пратити гаджетата си да го бият и дали знам нещо повече за тях ... аз му казах че съм очаквала за друго да ми се обади и той нищо не каза... говорихме си 2 часа обаче нищо все едно бяхме приятели ;( ... а преди това през седмицата му писах че ми липсва ... вчера се видях с К. казах му да не очаква нищо от мен и се целунахме .... и сега се чувствам гузно ... боли ме ... задушавам се ... просто сякаш сърцето ми е само за Гошо и никой няма право да влезе вътре ... ;( неискам никой друг ... :С и сега заради тъпия инат няма да си дадем шанс .... :С офф

т.7 от правилата на форума
хоти