.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от salabashev
    Вариянта отговорност отпада защото тя е на 15 а аз на 18
    ne stava vapros za otgovornost SEGA,a PREDI izob6to da po4nete da pravite sex,ama.....

po temata:neka poseti ginekolog i s nego da obsudi variantite!

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    Нема, бате!!!! Чукал си, сега ще си носиш последствията! А те са - намираш си работа, почваш да купуваш памперси, дрешки, колички и какви ли още не боклуци. Ама не се замисли преди да го натикаш в на малката дрисла шундата, а? И какво значи - и двамата бяхме ПОЧТИ сигурни, че не съм свършил??? Тя ли трябва да знае дали си свършил, че нещо не ми се изясни? Ше ви е** и в скапаното лайняно поколение! Само така ще се научите, че за всичко в тоя миризлив свят се носи отговорност! Ако не искаш да я носиш - билетчето, самолетчето и в Мексико, защото тати сигурно ще те изкорми като разбере, какво си причинил на щерката....
    хей всеки човек допуска грешки, малки или големи, нали от тях се учим
    дори и ти
    дай по полека
    те си знаят, че са сгрешили и едва ли ще го повторят

Град
    In the middle of Nowhere
    Ами теста сте го направили след доста време и има голяма вероятност да е верен...Отидете на гинеколог както казаха другите,и следващия път мислете какво правите...Малко било ама виж,че станал гафа...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
    Нема, бате!!!! Чукал си, сега ще си носиш последствията! А те са - намираш си работа, почваш да купуваш памперси, дрешки, колички и какви ли още не боклуци. Ама не се замисли преди да го натикаш в на малката дрисла шундата, а? И какво значи - и двамата бяхме ПОЧТИ сигурни, че не съм свършил??? Тя ли трябва да знае дали си свършил, че нещо не ми се изясни? Ше ви е** и в скапаното лайняно поколение! Само така ще се научите, че за всичко в тоя миризлив свят се носи отговорност! Ако не искаш да я носиш - билетчето, самолетчето и в Мексико, защото тати сигурно ще те изкорми като разбере, какво си причинил на щерката....

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Трябва да иде на гинеколог за да я прегледат и да се разбере дали наистина е бременна.Тестовете неса 100 % сигурни.Само гиенколог може да каже.Ако е бременна той ще Ви посъветва какво да правите по-нататък.

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    и аз да кажа още един тест и после на гинеколог...
    дано теста,да е бил грешен....иначе горкото момиче с дете на тези години ама така ще е ,като не мислите за после.
    Не мога и да си представя приятелката ти в какво напрежение е сега.
    Ужас!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    NqK1De v PusTo6ttA
    Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
    Всъщност изобщо тези неща не са за подигравки и не са смешни. Не са постъпили правилно, да, момчето го е страх (не искам и да си помислям за момичето), иска съвет, не ебавки...
    whatewa'
    Bla Bla Za Ko 4Ete6 Tuka We :P

Какво стана ? Бременна ли е ?

Град
    Асеновград, България
    Ами нека я види и гинеколог, за да сте сигурни и после ще ви се наложи да обсъдите вариантите. Ако не сте готови да се справите с тази отговорност (в което съм убеден), аборта остава.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си