.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Дали... не се пречупвам?

Не знам от къде да започна. Всичко се случи изведнъж и дори не знам дали се случва наистина.
    Преди доста време едно момче ме нарани по ужасен и отвратителн начин. След него се промених страшно много. Не можех да се доверя на никой, връзките ми бяха краткотрайни, защото чувствата ми изчезваха. Не исках никой, защото ме беше страх.
    Излизах само с приятели, колкото да се забавлявам и да не мисля за миналото. Нищо не ме интересуваше. Докато не срещнах него... Заедно сме от скоро, като в началото си мислех, че най-вероятно ще е временно. Но чувствата ми започнаха да се мешат... тоест когато съм с него започнах да усещам онези пеперудки в стомаха. В същото време ме е страх да се впусна заради гадното ми минало преживяване с другото момче. Но при мисълта, че след толкова време отново намерих смисъл в нещо, не искам да го губя. Дали не се пречупвам? Въпроса може да ви се стори глупав, но аз си го задавам, защото усещам наистина промяна у себе си. И все пак този страх ми пречи, за да се отдам на чувствата си. Не знам, не съм много наясно със себе си. Случвало ли ви се е? Моля за съвет...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    dai my 6ans,moje bi toi e mom4eto,vse pak pogovorete,kaji my za straha si,sig sum,4e 6e te razbere
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Няма смисъл да се страхуваш от нещо, което вече е в миналото, бившият ти приятел те е наранил, но това не означава, че сегашния също ще те нарани, не се страхувай от Любовта, дай израз на чувствата и емоциите си, дай шанс на самия него, няма нищо по-хубаво от това да се влюбиш отново! Давай мила, само Напред и без страх, нека бившия си остане в миналото и повече да не плащаш за неговите грешки!!!!

Дава ти се нова възможност...
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

Град
    Destanation unknown ((:
    Я .. и аз бях в същата ситуация . Страхувах се, че ще ме наранят и т.н... но мога да ти кажа, че му се доверих .. и в момента съм по-щастлива от всякога ! Не позволявай на едно .. лайно ... да ти провали живота !

Не живей в миналото, а в настоящето! Не може цял живот да се дистанцираш, само заради едно момче.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Я .. и аз бях в същата ситуация . Страхувах се, че ще ме наранят и т.н... но мога да ти кажа, че му се доверих .. и в момента съм по-щастлива от всякога ! Не позволявай на едно .. лайно ... да ти провали живота !
    +1

Не ти ли харесва тази твоя промяна.Аз мисля, че всички жени трябва да се променим по този начин?

Не позволявай момчето което те е наранило да съсипва живота ти.Опитай с момчето имаш възможност да разбереш че не всеки наранява
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ако си заслужава момчето и знаеш, че е различен - дай му шанс.
    Това, което ти се е случило в миналото е много гадно, но пък в крайна сметка ти не можеш цял живот да живееш сама и да се страхуваш да се отпуснеш само защото някакъв пикльо не е успял да те оцени... Все ще доъде момент, в който ще трябва да пуснеш някой до себе си и щом усещаш, че със сегашното момче е различно може би този момент е дошъл... Довери му се и дай глас на сърцето си
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Не можеш винаги да се страхуваш, нали?! Ако вярваш на това момче, дай му шанс. Вярно, че са те наранявали в миналото, ако погледнеш реално дори, може и пак да те наранят. Но това не значи да се изолираш от момчетата, от страх да не бъдеш наранена, защото така може да пропуснеш човека, който няма да те нарани. Успех
    I know I should stop believing ... !

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    Дай му възможност,не се страхувай :].Повярвай,че той няма да бъде ,като останалите ,които са те наранявали.
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Загърби миналото и гледай напред дай му шанс,защото може ти да съжаляваш после,че си пропиляла шанса Успех !

da slu4walo mi se e ;]] no za sujalenie ne sum imala twoq kusmet da se poqwi nqkoi na koito da se dowerq otnowo.. kakto i da e... edinstwenoto koeto bih ti kazala e : Riskuwai za da jiwee6 i jiwei za da riskuwash ! Zabrawi minaloto si kolkoto i da e trudno nadqwam se we4e da si uspqla jelaq ti mnogo 6tastie s nowiq ti pritel. Uspeh!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Бях в същата ситуация... Но не съжалявам, че Му се доверих, защото вече почти 2 години Той ми показва, че не съм сгрешила..
    Не си заслужава, заради миналото да пропиляваш бъдещето си
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си