.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Курвенско ли е според вас?

Наскоро скъсах с гаджето си с което ходихме около година.Той е малко странен човек,смисъл обичаше ме,но аз му бях нещо като подлога,момиче което му ходи нон стоп по задника и той беше свикнал с мисълта че може когато си иска да ми каже нещо от сорта на "майната ти не ми е до тебе" и аз да му звънна след 10 минути да му се извинявам..глупаво от моя страна знам..И в един момент срещнах друго момче,с което много си допаднахме и което наистина се интересува от мен и се държи добре с мен..и точно в този момент гаджето ми отново започна със скандалите че аз съм виновна за всичко и тн.. и тогава побеснях и му казах че има друго момче...от там се започнаха псувните курва кучка и тн,при което скъсахме..сега съм с новия си приятел с които наистина се чувствам много готино,има тръпка и всичко е на 6,което го нямаше при бившия.курвенско ли е според вас че тръгнах с друго момче веднага след раздялата?

Град
    Destanation unknown ((:
    Когато в една връзка нещо не достига - търсиш го при друг и това е нормално... Курвенско щеше да бъде , ако се беше наебала с това другото момче , докато си ходила с приятеля си . За мен не е курвенско .. щом си щастлива ..

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Мнението ни по този въпрос не трябва да те интересува, но след като си запитала - не, не е к...... дори си мисля, че си взела доста добро решение..

Голям фен
    Не ... , защо да е курвенско след като си имала чувства ... а ония да върви на друга да говори така ... как ще допуснеш катова отношение не ми е ясмо

Голям фен
    Не ... , защо да е курвенско след като си имала чувства ... а ония да върви на друга да говори така ... как ще допуснеш катова отношение не ми е ясно

Град
    Shumen
    Taka kato go gledam kakvo laino e bil s izvinenie mnogo pravilno si postupila
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

питам ,защото според майка ми това е недопустима курвенска история...и ми е интересно какво мислите вие

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Курвенско ли е според вас?

Цитирай Първоначално написано от kvosekiorish
    Наскоро скъсах с гаджето си с което ходихме около година.Той е малко странен човек,смисъл обичаше ме,но аз му бях нещо като подлога,момиче което му ходи нон стоп по задника и той беше свикнал с мисълта че може когато си иска да ми каже нещо от сорта на "майната ти не ми е до тебе" и аз да му звънна след 10 минути да му се извинявам..глупаво от моя страна знам..И в един момент срещнах друго момче,с което много си допаднахме и което наистина се интересува от мен и се държи добре с мен..и точно в този момент гаджето ми отново започна със скандалите че аз съм виновна за всичко и тн.. и тогава побеснях и му казах че има друго момче...от там се започнаха псувните к***а кучка и тн,при което скъсахме..сега съм с новия си приятел с които наистина се чувствам много готино,има тръпка и всичко е на 6,което го нямаше при бившия.курвенско ли е според вас че тръгнах с друго момче веднага след раздялата?
    Евала за решението... тоя не те заслужава... даже се чуда как може да ти говори по този начин...

Голям фен
    а майкати какво иска да пропилееш една година във депресия ли

Според мен е излишно да питаш такъв въпрос. Постъпила си МНОГО правилно поради няколко причини:1. 1-вото момче очевидно не те заслужава 2.Ти не заслужаваш такова отношение и със или без друг е редно да зарежеш тоя простак 3.Срещнала си човек с когото ти е приятно и си допадате (има и тръпка) - та на това аз му викам злато !
    В никакъв случай не бива да се самообвиняваш още по-малко да ти ПУКА за тоя човек!

П.П. Ти ако на това му викаш курвенско, не знам някои момичета как бихме могли да ги определим

Аз мисля че и ти имаш вина за прецаканата връзка, защото си го оставила да ти се качи на главата...както и да е, не не е курвенско (стига твоята гледна точка да е реалистична)

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Твоят бивш май те е имал за кученце на каишка, което за всичко му е виновно. Добре си го напуснала. Няма ли взаимоотношения във връзката, какъв й е смисълът тогава? Дано ти върви повече с новия приятел

значи слушай сега.. НЕ Е курвенско .. особенно при тия обиди от негова страна.. добре е че си била чесна с него.. но ще ти дам един съвет.. имала си дълга връзка.. според мен най - добре е да ИЗЧАКАШ 2-3 седмици.. и да не си с никой .. да ти мине поне малко от тоя.. щот знаеш ли може пък да се присетиш пак за него.. дай си почивка от момчетата.. пък щом тоя другия ти допада.. нямаш проблем просто му кажи да изчака малко.. ии да си започнеш на чисто .. ноо като цяло няма лошо айде успех

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не виждам нищо курвенско, потърсила си в друг това, което не си получавала от бившия, а и щом си по-щастлива и имаш чувства, защо трябва да е курвенско. Просто си късметлийка, не курва

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Когато в една връзка нещо не достига - търсиш го при друг и това е нормално... Курвенско щеше да бъде , ако се беше наебала с това другото момче , докато си ходила с приятеля си . За мен не е курвенско .. щом си щастлива ..
    Добре ги чуваш нещата
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

В нинакъв случай дори е по-добре ..все пак важно е на теб да ти е добре нали?

Не е курвенско... а как си го търпяла тоз твоя бившия да ти говори така.. и да те кара.. все ти да се чустваш виновна..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Повече от фен Аватара на Valhala
    +1
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Не е курвенско.
    Глупав е начинът по който се е държал с теб и това,че те е обидил...
    Да не ти пука за подобни хора

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    НЕ! Щом оня се е държал по такъв начин..
    Бъди щастлива!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GameMaster
    Taka kato go gledam kakvo laino e bil s izvinenie mnogo pravilno si postupila

Град
    stz..;p
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    sled,kato si namerila 4ovek,koito e po-dobur za teb,ni6to ne e kurvensko!Ne bi trqbvalo da turpi6 prostotiite na biv6iq si samo,za da ne izglejda6 "kurvenski" v o4ite na edi-koi si.No edno se pitam:za6to si turpqla tova otno6enie?Lubov-edva li!Ako partniora ti po kakuvto i da e na4in ti pokaje neuvajenie,to mqstoto ti ne e pri nego!Ako muja mi ili nqkoi ot biv6ite mi si be6e pozvoli da mi kaje "kurva"...6tqh da sum poslednata jena v jivota mu!6to za kreten?

Съгласна съм с всички мнения по-горе

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ne ne e,spored men si se nyjdaela ot takuv 4ovek do teb,da se durji dobre s teb i 6om ste zaedno-budete 6astlivi!
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си