- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали... не се пречупвам?
Не знам от къде да започна. Всичко се случи изведнъж и дори не знам дали се случва наистина.
Преди доста време едно момче ме нарани по ужасен и отвратителн начин. След него се промених страшно много. Не можех да се доверя на никой, връзките ми бяха краткотрайни, защото чувствата ми изчезваха. Не исках никой, защото ме беше страх.![]()
Излизах само с приятели, колкото да се забавлявам и да не мисля за миналото. Нищо не ме интересуваше. Докато не срещнах него... Заедно сме от скоро, като в началото си мислех, че най-вероятно ще е временно. Но чувствата ми започнаха да се мешат... тоест когато съм с него започнах да усещам онези пеперудки в стомаха. В същото време ме е страх да се впусна заради гадното ми минало преживяване с другото момче. Но при мисълта, че след толкова време отново намерих смисъл в нещо, не искам да го губя. Дали не се пречупвам? Въпроса може да ви се стори глупав, но аз си го задавам, защото усещам наистина промяна у себе си. И все пак този страх ми пречи, за да се отдам на чувствата си.Не знам, не съм много наясно със себе си. Случвало ли ви се е? Моля за съвет...
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...