Не знам от къде да започна. Всичко се случи изведнъж и дори не знам дали се случва наистина.
Преди доста време едно момче ме нарани по ужасен и отвратителн начин. След него се промених страшно много. Не можех да се доверя на никой, връзките ми бяха краткотрайни, защото чувствата ми изчезваха. Не исках никой, защото ме беше страх.
Излизах само с приятели, колкото да се забавлявам и да не мисля за миналото. Нищо не ме интересуваше. Докато не срещнах него... Заедно сме от скоро, като в началото си мислех, че най-вероятно ще е временно. Но чувствата ми започнаха да се мешат... тоест когато съм с него започнах да усещам онези пеперудки в стомаха. В същото време ме е страх да се впусна заради гадното ми минало преживяване с другото момче. Но при мисълта, че след толкова време отново намерих смисъл в нещо, не искам да го губя. Дали не се пречупвам? Въпроса може да ви се стори глупав, но аз си го задавам, защото усещам наистина промяна у себе си. И все пак този страх ми пречи, за да се отдам на чувствата си. Не знам, не съм много наясно със себе си. Случвало ли ви се е? Моля за съвет...