.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

От любовта винаги боли ...

Вече има толкова теми със почти същия въпрос , но аз вече се намирам пред огромно дилема ... И тя е : да продължа или да приключа всичко .. Всичко започна преди 2 месеца ... Тогава започнаха проблемите .. Започнахме да имаме неразбирателства .. Това е нормално .. Първоначално бяха спорове , но те траеха най-много по 10 минути , след което се сдобрявахме и всичко беше добре ... След известно време вече станаха скандали , от които се сърдехме един на друг по най-много 2-3 дни и след това плачехме , че не можем един без друг .. Кофтито е , че е от друг град ... Но това се преудоля и не е проблем вече ... Докато не дойде средата на Декември ... Тогава се скарахме толкова жестоко , че дори от скайпа се блокирахме .. аз дори си го смених , за да не може като ме отблокира да ми пише повече ... Бях решена да приключа всичко докато една приятелка не ми каза , че той е започнал супер мн да се дрогира ... Тогава се скарахме пак ... и не си писахме после поне още 1 седмица .. след това се започна отново .. Той пак стана мил , грижовен и обичлив .. Доказваше ми , че ме обича ... И аз наистина вярвам , че ме обича .. Докато не дойде 12 Януари , когато го видях запоследно ... Той в очите не може да ме лъже и си призна тогава , че отново е спал с друга ... Аз не смятам , че ми е дошло времето за това и затова не казах нищо ... Само се развиках , че не е бил откровен с мен .. След това спрях и го прегърнах , но чувствах че едва ли не го карам на сила .. След това му казах , че го обичам , а той ми отговори - " знам " ... След това и аз незнам защо се обърна и ми каза "Обичам те " ... Снощи ми каза , че наистина ме обича и аз му вярвам , но незнам .. Дали магията не е изчезнала вече ... Ако някой може да ми даде съвет - Благодаря от сърце ...
    .. само болката е истинска ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    daite si otnovo 6ans,no za posledno,vse pak ne moje6 da produljava6 taka,pri sledva6iq skandal e po-dobre da se razdelite i da si nameri6 dryg
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Re: От любовта винаги боли ...

Цитирай Първоначално написано от skateprinces19
    че отново е спал с друга ...
    Отново - значи го е правил и преди????? Според мен сте си давали твърде много шансове и е време всеки да тръгне по своя си път......

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    Абе...ако наистина искаш да бъдете заедно,се бори за него .. и не го оставяй ..!Дайте си отново шанс
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Отново - значи го е правил и преди????? Според мен сте си давали твърде много шансове и е време всеки да тръгне по своя си път......
    Да правил го е ... Но като е на 18 и аз няма да си легна с него какъв избор имам освен да търпя ... За 3 месеца това е 4ти път ...

Да правил го е ... Но като е на 18 и аз няма да си легна с него какъв избор имам освен да търпя ... За 3 месеца това е 4ти път ...
    Имаш избор! И това е да го зарежеш! Голяма любов е от негова страна, да знаеш! Не може да издържи 3 месеца без да прави секс... Хубава работа! Дрогира се и ти изневерява! Момиче, осъзнай се и го зарежи!

Извинявам се, ако съм била малко груба... но просто ти отварям очите, защото като си влюбен е друго...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Destanation unknown ((:

Ъъ.. ти си мазохистка, човече Такова нещо търпи ли се ?

Град
    Ямбол

Напълно съм съгласна! Време е да сложиш край на всичко.

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Имаш избор! И това е да го зарежеш! Голяма любов е от негова страна, да знаеш! Не може да издържи 3 месеца без да прави секс... Хубава работа! Дрогира се и ти изневерява! Момиче, осъзнай се и го зарежи!

Извинявам се, ако съм била малко груба... но просто ти отварям очите, защото като си влюбен е друго...
    Напълно съм съгласна! Как изобщо си мислиш още да си с него ...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Момичета , напълно сте прави , но като знам ,че аз това не мога да го направя какво мога да напрая като той почуства желание за тва нещо .. Даже ще цитирам една мацка " Ти си мазохистка ! Такова нещо търпи ли се ! " .. Ами не , не се търпи , но аз мислех , че ще успея да преудолея годините и да стана такава , каквато не съм .. Но явно не успявам .. Все пак благодаря на всички ви , че сте искренни с мен

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Дайте си още един шанс ! Знаеш ли колко момичета биха искала да имат момче до себе си,което да им доказва,че ги обича.Не пропилявай шанса си

Ах, Ах, Аххххххх - това, че е на 18 не му дава право да ти изневерява и то цели 4 пъти Ако наистина държеше на теб секса нямаше да е проблем!!!!! Мисля че виждаш истината, но не можеш да я приемеш!!!

Момичета , напълно сте прави , но като знам ,че аз това не мога да го направя какво мога да напрая като той почуства желание за тва нещо .. Даже ще цитирам една мацка " Ти си мазохистка ! Такова нещо търпи ли се ! " .. Ами не , не се търпи , но аз мислех , че ще успея да преудолея годините и да стана такава , каквато не съм .. Но явно не успявам .. Все пак благодаря на всички ви , че сте искренни с мен
    Защо ти е да ставаш такава каквато НЕ СИ, заради някакъв си, който не те Уважава?! Никога ама никога не се променяй заради другите хора!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    За 3 месеца ти е изневерил 4 пъти и ти продължаваш да го търпиш и да си с него ?!?!?! Наистина си мазохистка Аз това не бих го простила дори камоли да го търпя... Това, че е на 18 не му дава абсолътно никакво право след като има връзка с теб да ти кръшка... Казваш, че няма да легнеш с него, което ме навява на мисълта, че си малка още и все още не си готова за секс - това е хубаво, че поне си държиш на позициите, а не си легнала вече с него, защото той иска... Продължавай да си държиш на мнението! И въпреки всичко той сам е решил да бъде с теб - след като не може без секс защо продължава да ти се обеснява и да ти казва, че те обича като знае, че ще ти изневери ?!?! И за какъв *** ще се правиш на нещо, което не си ?! Заради наркоман, който не знае какво иска ли ?! Мислиш ли, че си заслужава ? Защото аз не ... Бъди себе си! Ако той наистина те обича и държи на теб ще те приеме такава каквато си и ще спре да ти изневерява...щото ти казваш, че ти е доказал обичта си - и с кое по.точно ти я е доказал? С това, че ти изневерява системно ли ? Момиче, вземи се осъзнай и сложи край на това безумие...Спри да се унижаваш заради някакъв пикльо
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

" Obicham te" .... mojesh da razmishlqwash dosta zashtoto wseki moje da go kaje i da izglejda maximalno iskren no samo toi znae dali e taka ti nikoga nqma da razberesh... otnosno sexa w nikakuw slu4ai ne si lqgai s nego samo za da mu e hubawo na nego ili za da ne ti izneweri . Dori da prawite sex towa nqma da oprawi problemite wi .. drusa se - kolkoto i da go obi4a6 ne prewrushtai negowite problemi w swoi .. Az mislq 4e e nai dobre da si namerish drug no ako go obi4a6 nqma da ti e nikak lesno .. Reshenieto e izcqlo twoe ,nadqwam se da e prawilno ;]]

Град
    Пловдив
    щях да го зарежа още когато разбера че ми е изневерил ! след изневярата за мен няма връзка

Абсолютно сте прави ... И да малка съм - На 15 съм , скоро правя 16 ... И наистина не мисля , че ми е време вече ... Но там е работата , че супер мн го обичам и не мога просто така да го зарежа ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си