Вече има толкова теми със почти същия въпрос , но аз вече се намирам пред огромно дилема ... И тя е : да продължа или да приключа всичко .. Всичко започна преди 2 месеца ... Тогава започнаха проблемите .. Започнахме да имаме неразбирателства .. Това е нормално .. Първоначално бяха спорове , но те траеха най-много по 10 минути , след което се сдобрявахме и всичко беше добре ... След известно време вече станаха скандали , от които се сърдехме един на друг по най-много 2-3 дни и след това плачехме , че не можем един без друг .. Кофтито е , че е от друг град ... Но това се преудоля и не е проблем вече ... Докато не дойде средата на Декември ... Тогава се скарахме толкова жестоко , че дори от скайпа се блокирахме .. аз дори си го смених , за да не може като ме отблокира да ми пише повече ... Бях решена да приключа всичко докато една приятелка не ми каза , че той е започнал супер мн да се дрогира ... Тогава се скарахме пак ... и не си писахме после поне още 1 седмица .. след това се започна отново .. Той пак стана мил , грижовен и обичлив .. Доказваше ми , че ме обича ... И аз наистина вярвам , че ме обича .. Докато не дойде 12 Януари , когато го видях запоследно ... Той в очите не може да ме лъже и си призна тогава , че отново е спал с друга ... Аз не смятам , че ми е дошло времето за това и затова не казах нищо ... Само се развиках , че не е бил откровен с мен .. След това спрях и го прегърнах , но чувствах че едва ли не го карам на сила .. След това му казах , че го обичам , а той ми отговори - " знам " ... След това и аз незнам защо се обърна и ми каза "Обичам те " ... Снощи ми каза , че наистина ме обича и аз му вярвам , но незнам .. Дали магията не е изчезнала вече ... Ако някой може да ми даде съвет - Благодаря от сърце ...