- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ще се смеете ли на Водафон?
Ako nqkoi ot va6ite sau4enici izvadi vodafone 225 6te mu se smeete li?
*Липсва описателно заглавие на Кирилица! Грешен раздел!
Точка 1 и 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Не естествено.Мн приятели имат 2ри такъв телефон.
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Който се изсмее ще покаже колко ограничен и комплексиран е...никога не съм го разбирал.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
za6toto az imam takyv telefon-vodafone 225 i mn mn se sramuvam-vsi4ki moi priqtelki imat mnoogo qki telefoni i mene me e sram kato po4ne da zvani s nqkakva 6ibana melodiq i potyvam v dyn zemq...
A lo6oto e-4e nqmam pari da si kupq hubav telefon.![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Ако някой ти се смее му кажи, че на теб ти трябва само за разговори, а не за други екстри...
Относно мелодиите..кво ти пука..хили се и ти с тях![]()
Да не ти пука !![]()
Недей да се срамуваш заради 1 телефон..не той прави човека
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Аз съм на принципа, че телефона трябва да има червена и зелена слушалка, другото не ме интересува. Хода с една и съща Nokia от доста години и е толкова стара, че не и помня модела![]()
![]()
и да ти кажа хич не ми пука! Като попаднат пари последното за което ще ги дам е телефон, а тея дето ти се подиграват са комплексари!
Любовта е сляпа, но надушва парите!
А найш ли на мене през къде ми е кой какъв гелефон има? Не им влиза в работата..![]()
i az imam takuv i do sega nikoi nemi se e smql,samo e staval buzik kato naprimer"mnogo qka pesenqshte mi q pratish li" i takivamen ne me obijda,dori i az se smeq
![]()
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
какво ти пука,не шибаните телефони са важни ..а ако има такива дето ти са свеят те са сто процентови комплексарчета..![]()
To infinity and beyond.
Много ви благодаря на всички-страхотни сте !Сега вече се поуспокоих.
А аз си мислех, че ще има коментари от рода на:
Тая пък, с какъв смотан телефон ще се излага. Вземи го счупи в стената и т.н.![]()
Мерси мн.
Бих искала още някое мнение да чуя.![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Ами не бях се смяла!Не ми влиза в работата кой какъв има но и не бих си купила такъв освен ако не ми е за втро телефон![]()
IskaM v IbizZza
Ела в америка даже ще ти се радват...
Абе и телефон от Втората световна война да имаш да не ти пука.
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
Сериозно?? Защо?Първоначално написано от Darkkiss
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
защото помниш ли е тея мобифоните без сим карта?Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
Ето тези тука сега са на мода...
Като си зех Н95-2 от БГ и онея първия им въпрос беше дали имам сим карта.... а като влезнах в нета с него онея ме питаха колко милиона съм дал за него... а после като искараха н95-4(2 ма за америка смис не европеиския вариант) като го видях и реших да се заколям некуде...
и да не излезнете с ифоне щот си намерих 1 такав и 2 дена по късно му зех 300 долара щот не моех го гледма бати боклука е...
Виж ся аз съм със Сименс А55 по - смотан е дори и от твоя и не ми дреме на китарататака че и на тебе да не ти пука
![]()
мда ма на мястото дето си ти тоя сименс мисля че е сота якичък сравнение с др-те хьахаьхьаПървоначално написано от linkity
оллелеле на кфи незначителни неща отделяте толкова голямо внимание кфо те боли с къф телефон си налии ти върши раота
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
НеТакъв има човекът, такъв ползва
+ тва телефоните не са за да се фукат хората и да показват ,, колко са богати''
+111Първоначално написано от alwaysnforever
мн вярно
+111Първоначално написано от alwaysnforever
мн вярно
Ест. че не...не всеки има възможности за нещо по-добро,а и света страда от надувки като тебе,велики авторе на тази тема !
ne obru6tai vnimanie na kompleksarite
jivei si jivota i da ne ti puka
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Както някой каза, хората носят такъв за втори телефон. И аз си взех, но е кодирн, а втория ми номер в Вивателски и не ми върши работа. Преди тези Водафончета бяха доста добри. Аз съм разменял телефон с две камери, капак и два цветни дисплея за Нокиа 1100. Няма никакво значение с какъв телефон си. И аз наскро си взех модерен телефон, но общо взето съм против лъскавите скъпи телефончета. За телефо от 20 лева няма да ми пука изобщо, но преди няколко дена ми падна телефона за 350 лева, който е на един месец, в селска тоалетна (септична яма).