- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ще се смеете ли на Водафон?
Тоя водафон да не би да пръска райски газ, че да трябва се смеем?
Пък и всеки знае, че като старите телефони други нямаей го на, в наще има една нокия 3310 и си е още напълно здрава и бачкаща!
![]()
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
взимайте си сами решенията бе д*ба,ако ти кажат тука 2 човека,че ще ти се смеят,няма да ходиш с него ли?! Кво ти пука,въобще какво ще кажат другите...![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Телефоните са за връзка, а дали онези които ги изибрат заради цената, колкото да ги ползват като скъп аксесоар и биха ти се смели, по-скоро трябва да ти бъдат смешни.
i kwo mu e smeshnoto, tanichak i malak telefon... qko
Raise your fist!
Аз на първият ми телефон СЕ Т290 нямаше как да си кача мелодия и изведнъж ми хрумна идеята да си запиша песен докато е даваха по радиото и след това си е сложих за входящо позваняванеможе да пробваш и ти този номер
![]()
ще се изсмея само ако някой почне да ми са прай на газар с телефона и ми пусне Columbian Soul пред мен..
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Телефона, с който ходя на училище в Германия, ако въобще го нося, е с черно-бял екран около два пръста голям, самия е голям колкото дистанционно и няма дори полифонични мелодии, на кой му пука![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Точно тоя телефон го обожавам! От крайно мързеливите съм, а тая батерия няма падане. Жесток е!
Пхах, да се смея на някой за тва къв телефон има![]()
Да не сме у детската градина, изобщо не ми пука
nicolepcd
Мм недаже аз имам водафон 228 много си ми е сладурски .. въпреки ,че няма екстри ползва го като 2-ри телефон и съм много доволна.. адски много му държи батерията
))
Въобще да не ти пука другите кфи телефони имат или ти се присмиват![]()
Защо да е признак на възможности? Колкото повече екстри има един телефон, толкова по- бързо пада батерията. Имам горе- долу приличен телефон с камера и плеър, карта памет а-у, обаче по два дни държи батерията... Вчера си купих един без екстри и съм с големи очаквания същност.
абе тея телефони с плейърчиИиИ, камеркЪъъ и т.н. са пълен ташак повечето. аз си карам на водафоун някакъв, дето няма никакви екстри освен цветно екранче и е железО. какво повече му трябва на един нормално комуникиращ човек..![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз като ученик бях един от 3-4 човека, които нямаха телефони в себе си. СРАМ СРАМ СРАМ!
Grumpy old madman
А така! Че кво му е на телефона? Не е нито грозен, нито изтъркан... Щом ти върши работа, какъв е проблема? Да не ти пука.Първоначално написано от alwaysnforever
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Аз пък си мислех, че да се подиграваш на нечий телефон е отживелица. Но определено, ако видя някой мобифон, ще се зазяпам.
Инак аз съм с Водафон, без никакви гъзарии, и съм доволна. На никого не му дреме.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
На мен даже би ми се видяло яко. Но това, защото си падам малко технофоб ;д А и старите модели телефони не са си никак лоши. Щом ти върши работа.. камерки, глупости... кхх.. тва е телефон.
Madness is genius.
Телефонът ми е сименс а75 изтъркан и изтрит навсякъде,без задно капаче.Толкова много е преживял,горкичкия и точно за това си го обичам и не ми пука дали има камера,син зъб,радио или каквото и да е.Можеш ли да говориш с него-можеш,тогава какъв е проблема. Всички,който ти се подиграват са тъпи комплексари
аз имам водафонче такова дет си плъзга имам и хубав телефон но си седи в къщи предпочитам водафона
От много одавна не е гъзария да си с нов телефон,новите телефони 90% са много голямо боклуци
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!