.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Тоя водафон да не би да пръска райски газ, че да трябва се смеем?
    Пък и всеки знае, че като старите телефони други няма ей го на, в наще има една нокия 3310 и си е още напълно здрава и бачкаща!
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Супер фен
    Град
    Своге
    взимайте си сами решенията бе д*ба,ако ти кажат тука 2 човека,че ще ти се смеят,няма да ходиш с него ли?! Кво ти пука,въобще какво ще кажат другите...
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Телефоните са за връзка, а дали онези които ги изибрат заради цената, колкото да ги ползват като скъп аксесоар и биха ти се смели, по-скоро трябва да ти бъдат смешни.

Град
    L.A. \ Moscow
    i kwo mu e smeshnoto, tanichak i malak telefon... qko
    Raise your fist!

еми няма нищо смешно важно е да имаш връзка с хората а не само екстри
    Kiss me I'm Bunny^^

Град
    Инкогнито
    Аз на първият ми телефон СЕ Т290 нямаше как да си кача мелодия и изведнъж ми хрумна идеята да си запиша песен докато е даваха по радиото и след това си е сложих за входящо позваняване може да пробваш и ти този номер

ще се изсмея само ако някой почне да ми са прай на газар с телефона и ми пусне Columbian Soul пред мен..
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Телефона, с който ходя на училище в Германия, ако въобще го нося, е с черно-бял екран около два пръста голям, самия е голям колкото дистанционно и няма дори полифонични мелодии, на кой му пука

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на babity
    Точно тоя телефон го обожавам! От крайно мързеливите съм, а тая батерия няма падане. Жесток е!

Супер фен
    Пхах, да се смея на някой за тва къв телефон има Да не сме у детската градина, изобщо не ми пука
    nicolepcd

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Пф...всеки с възможностите. Винаги съм била на този принцип. Никога няма да се смея на човек, който има такъв телефон. И без това...за какво са тея всичките екстри. По-скоро бих се изсмяла на човек, който се гъзари с новото си телефонче....

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Мм не даже аз имам водафон 228 много си ми е сладурски .. въпреки ,че няма екстри ползва го като 2-ри телефон и съм много доволна.. адски много му държи батерията ))
    Въобще да не ти пука другите кфи телефони имат или ти се присмиват

Дизайнът ми допада доста.

Мега фен
    Град
    София
    Защо да е признак на възможности? Колкото повече екстри има един телефон, толкова по- бързо пада батерията. Имам горе- долу приличен телефон с камера и плеър, карта памет а-у, обаче по два дни държи батерията... Вчера си купих един без екстри и съм с големи очаквания същност.

абе тея телефони с плейърчиИиИ, камеркЪъъ и т.н. са пълен ташак повечето. аз си карам на водафоун някакъв, дето няма никакви екстри освен цветно екранче и е железО. какво повече му трябва на един нормално комуникиращ човек..
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Аз като ученик бях един от 3-4 човека, които нямаха телефони в себе си. СРАМ СРАМ СРАМ!
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от alwaysnforever
    Да не ти пука ! Недей да се срамуваш заради 1 телефон..не той прави човека
    А така! Че кво му е на телефона? Не е нито грозен, нито изтъркан... Щом ти върши работа, какъв е проблема? Да не ти пука.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Аз пък си мислех, че да се подиграваш на нечий телефон е отживелица. Но определено, ако видя някой мобифон, ще се зазяпам.

Инак аз съм с Водафон, без никакви гъзарии, и съм доволна. На никого не му дреме.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    където живеят Леприконите
    На мен даже би ми се видяло яко. Но това, защото си падам малко технофоб ;д А и старите модели телефони не са си никак лоши. Щом ти върши работа.. камерки, глупости... кхх.. тва е телефон.
    Madness is genius.

Телефонът ми е сименс а75 изтъркан и изтрит навсякъде,без задно капаче.Толкова много е преживял,горкичкия и точно за това си го обичам и не ми пука дали има камера,син зъб,радио или каквото и да е.Можеш ли да говориш с него-можеш,тогава какъв е проблема. Всички,който ти се подиграват са тъпи комплексари

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    аз имам водафонче такова дет си плъзга имам и хубав телефон но си седи в къщи предпочитам водафона

Мега фен
    Град
    Извън границите
    От много одавна не е гъзария да си с нов телефон,новите телефони 90% са много голямо боклуци

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си