.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Мега фен
    Град
    Златната Среда

Осносно високата сексуална активност на днешната младеж.

Откъде е това желание на всички, дори и на 13 годишните, да правят секс? Освен от хормоните и от естествената нужда, то се засилва, и дори става ненормално, заради отвсякъде заливащата ни похот, според мен. От рекламите по телевизора, през вицовете в шоуто на Слави, до билбордовете из града, и накрая в банерите в рекламите по интернета. Навсякъде се говори за секс, и навсякъде има изображения на хубави жени. Е, не че съм против това, но после хората се чудят що и най-малките си правят сексуални актове помежду си. Ами как няма, като тая похот ни залива отвсякъде. Момчетата не забелязват момичета без къси полички, съответно момичетата ги носят.
    Заради това съм против критиките върху "13-годишните", никой не издържа на заливащите го вълни от сексуална подбуда.
    Ако това ви пречи, отидете да живеете в някоя ислямска република, където ако се покажете с пола религиозната полиция ще ви арестува и жените ще ви убият с камъни, задето сте събуждали похот у мъжете им.
    А сдържането от секс дори води до болести на психиката.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Destanation unknown ((:
    Попринцип темата е за "секс" ама айде ...

Та по темата : Че как няма да правят секс на по 13 ? Че те като са на 16 и още не са се ебалии с поне 3-4 вече ги мислят за бавноразвиващи , задръстени и какви ли още не ...
    Но " Животът е такъв, ситуацията е такава, а аз израстнах такъв в тая държава" ...

Град
    Ямбол
    Защото ако не са го правили на 13 им се присмиват. Всичко е въпрос на внушение от приятелите (ако изобщо са такива) и от възпитанието на родителите.

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Не ви ли писна от тея теми we,айде ебете се вие на която възраст искате и остаете хората да си живея и провалят живота,аман,само се чудите как да се изкарате по свестни и интелигентни от другите с тея теми,

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    А бе ако искат и на 10 да се Е*ат... me ne frega...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
    Не ви ли писна от тея теми we,айде ебете се вие на която възраст искате и остаете хората да си живея и провалят живота,аман,само се чудите как да се изкарате по свестни и интелигентни от другите с тея теми,
    точно така.

към автора: като се имаш за толкова умен, възпитан и извисен морално, ще те видиме тебе като станеш родител кво ще правиш.
    От ся ти казвам през оная работа ще ти е детето ти кво прай, къде ходи, и надали ще намираш нужното време да обръщаш нужното му внимание...

Не знам какво да мисля за днешната младеж всичко може да се види и чуе.

Град
    в мечтите ти
    Ами основната причина е, че днес тийнейджърите се развиват по-бързо.Едно момиче, което има цикъл от 11 годишна, на колко се предполага, че трябва да се сети за секс?
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Цитирай Първоначално написано от bogzfaggot
    точно така.

към автора: като се имаш за толкова умен, възпитан и извисен морално, ще те видиме тебе като станеш родител кво ще правиш.
    От ся ти казвам през оная работа ще ти е детето ти кво прай, къде ходи, и надали ще намираш нужното време да обръщаш нужното му внимание...
    Не се опитвайте да ме затапвате, тъй вие се правите на свестни и интелигентни Темата има за цел да обясни откъде е толкова високата сексуална активност у младите, и представя една защитна теза за 13 годишните, невинни(или не) тийнейджъри.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Темата ти, имаща за цел да покаже и обясни откъде е тази тъй висока сексуална активност у младите е ход на ужасна тъпотия и имаща я в хиляда двеста петдесет и осем екземпляра в този форум.

Няма човек, който да не потвърди думите и това "как подяволите малките шибани пикли се ебали на по не-знам-си колко години".

Ето за това е безсмислено да се обсъждат и коментират подобни теми, тъй като няма какво НОВО да се каже.

всичко си е до човека.Защо едни са се наебали на 12-13,а други чак на 18 например?Ако си достатъчно разумен и умееш да с еконтролираш няма значение на колко си.Няма смисъл да търсим вината във рекламите илиСлави или интернет или където и да е,защото това го е имало и преди макар и в по-малки размери.Тогава от какво е било?Просто зависи от психиката на дадения човек.

Град
    Shumen
    Mnogo sum suglasna s temata.Vsushnost navsqkade e taka i tova e kato osnovna tema...Lichno az ne che sum nqkakva mrusnica ili prochie,no mnogo chesto se sheguvam na tazi tema s priqteli i poznati.Kato cqlo naistina obshtestvoto e zavladqno ot vsichkata tazi rabota....Lichno men me drazni fakta che 12-13-14 godishnite pravqt takiva neshta.Vsichko si e nai-veche zaradi gazariqta i tendenciite,no ne i zaradi chuvstvata.Jalko...No ne mojem da napravim mnogo.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от SunFl0w3r
    всичко си е до човека.Защо едни са се наебали на 12-13,а други чак на 18 например?Ако си достатъчно разумен и умееш да с еконтролираш няма значение на колко си.Няма смисъл да търсим вината във рекламите илиСлави или интернет или където и да е,защото това го е имало и преди макар и в по-малки размери.Тогава от какво е било?Просто зависи от психиката на дадения човек.

Напълно съгласна...
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Темата ти, имаща за цел да покаже и обясни откъде е тази тъй висока сексуална активност у младите е ход на ужасна тъпотия и имаща я в хиляда двеста петдесет и осем екземпляра в този форум.

Няма човек, който да не потвърди думите и това "как подяволите малките шибани пикли се е**ли на по не-знам-си колко години".

Ето за това е безсмислено да се обсъждат и коментират подобни теми, тъй като няма какво НОВО да се каже.
    Напълно съгласна!

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Град
    Враца
    Ми просто децата искат да преминат от света на детето към света на големият и зрял човек и смятат, че това е идеалният начин. Аз лично не го одобрявам, но всеки си отговаря за него
    еlsy

Град
    Дълбините на канала :D
    Жена ми роди в 8ми клас...проблем?!

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    Цитирай Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
    Защото ако не са го правили на 13 им се присмиват. Всичко е въпрос на внушение от приятелите (ако изобщо са такива)

++
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
    Защото ако не са го правили на 13 им се присмиват. Всичко е въпрос на внушение от приятелите (ако изобщо са такива) и от възпитанието на родителите.

+1i da se fukat estt
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Има нещо такова. Едни го правят заради приятелите си, втори за да покажат колко са 'големи и отворени', трети просто щото им се прави... тяхна си работа! Аз съм на 13, още съм девствена, не смятам скоро да променям това.

А на въпроса към една връстничка 'Как ше му даваш да те *** без презерватив, аз не бих го направила!' тя е отговорила 'Монахинка работа!'
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Значи веднъж влязох при зайците в мойто даскало и реших да преподавам сексология и едно момиченце взе една химикалка и подробно обясни как се прави орална любов,но не можа да ми реши едно просто уравнение по химия,останах вцепенен.Единствено можем да им запушим с тапи всички дупки за да ги спрем.
    Йога и мъдрост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си