.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Глупоста на добрия човек...

Колко глупав трябва да си, че да дадеш всичко от себе си за някого? Да се стараеш до толкова, че да пренебрегваш себе си..Колко трябва да си наивен да очакваш и да вярваш, че хората ще запомнят добротата ти? Все пак всичко води до извода.."за да те запомнят и уважават трябва да се държиш възможно най-зле..." Каква е ползата да си един от тези глупци даващи възможно най-много от себе си за едното добро на основата на причиненото им зло. И сега идва въпроса..Защо има толкова много незаинтересовани хора, такива държащи се зле, егоисти и всякакви други? Еми защото явно толкова са и умните които осъзнават, че по този начин ще запазят себе си във времето и ще бъдат по-малко затурмозени от живота.А тези които биха прецакали най-малко някой, ще продължават да са най-прецаквани. Честито на всички "печеливши" предстои ви тежък живот!

Това не е глупост, а любов. ; )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Ямбол

Re: Глупоста на добрия човек...

Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    Колко глупав трябва да си, че да дадеш всичко от себе си за някого? Да се стараеш до толкова, че да пренебрегваш себе си..Колко трябва да си наивен да очакваш и да вярваш, че хората ще запомнят добротата ти? Все пак всичко води до извода.."за да те запомнят и уважават трябва да се държиш възможно най-зле..." Каква е ползата да си един от тези глупци даващи възможно най-много от себе си за едното добро на основата на причиненото им зло. И сега идва въпроса..Защо има толкова много незаинтересовани хора, такива държащи се зле, егоисти и всякакви други? Еми защото явно толкова са и умните които осъзнават, че по този начин ще запазят себе си във времето и ще бъдат по-малко затурмозени от живота.А тези които биха прецакали най-малко някой, ще продължават да са най-прецаквани. Честито на всички "печеливши" (към които смея да се присъединя и аз) предстои ви тежък живот!
    Няма ли средно положение? Аз май там попадам...
    И още нещо: винаги ще има хора, които ще оценят добротата ти. Не си мисли, че ги няма. Така и винаги ще има хора, които изобщо няма да им пука и ще гледат те да са добре, независимо, че тъпчат другите около себе си. Накрая остават сами и нещастни... което води до извода, че и те не са много добре.

За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
    P.S. Момиче съм
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED

Град
    бълХаристан
    да, и ти си зарязан... много е гадно

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    не говорим само за любовта, а и за околния свят. Макар че в любовта най-много боли като се получи така.

Аз пък не ти вярвам, че си толкова добър.
    И к'ви са тия глупости дето са ви в главите... Просто си живейте живота и гледайте да не пречите и на другите да го правят. Тоест до колкото ви се иска бъдете добри.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    не говорим само за любовта, а и за околния свят. Макар че в любовта най-много боли като се получи така.
    Братле, какво да ти кажа... по-голяма болка от любовта няма... знам в каква ситуация си, и знам че ти е адски гадно, но живота е такъв, постоянно "падаш" но не е важно че шадаш, важното, че ставаш и продължаваш... за това, когато даден човек не оценява какво правиш за него, просто го остави да види какво е без теб, тогава ще осъзнае, какво е имал, но го е загубил, за това братле горе главата... падай, но след това ставай и продължаваш...

Град
    В сърцата на хората.
    Бъди променлив... научи се кога да бъдеш добър и лош....Пребаваи,заебаваи тоя човек които заслужава...Бъди добар,мил,грижовен т.н с човека които заслужил..Това е...

Цитирай Първоначално написано от ShaLqLqLqXa
    Няма ли средно положение? Аз май там попадам...
    И още нещо: винаги ще има хора, които ще оценят добротата ти. Не си мисли, че ги няма. Така и винаги ще има хора, които изобщо няма да им пука и ще гледат те да са добре, независимо, че тъпчат другите около себе си. Накрая остават сами и нещастни... което води до извода, че и те не са много добре.

Всяко правило си има изключения, невъзможно е да няма след като всеки е различен и притежава своя индивидуалност... че има хора които помнят..има..ама пак остава някак бледо в тяхното съзнание...все пак лошите моменти оставят по-дълбока следа, а добрите са приемани по-скоро като даденост, като награда която сякаш е нямало как да не я получат. Така е и с хората. А остават сами и добри хора, след като другите се сещат за тях някак безлично "Ех имаше там някой който беше ми помогнал или беше дал толкова много от себе си" и до там

Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    Аз пък не ти вярвам, че си толкова добър.
    И к'ви са тия глупости дето са ви в главите... Просто си живейте живота и гледайте да не пречите и на другите да го правят. Тоест до колкото ви се иска бъдете добри.
    Разбираемо е. Всеки си има право на мнение, а и не се познаваме, за да прецениш точно към кои спадам. Не съм казал, че съм безгрешен и до толкова добър, че да заслужавам признания от всички.Не обичам да давам сам оценка за себе си и това което правя, за това и не казах още в началото, че това съм аз, защото описвах един тип хора не себе си, а това в края го написах защото не съм от тези хора които биха се държали зле с когото и да е,не съм егоист и не обичам да наранявам .

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Колко глупав трябва да си, че да дадеш всичко от себе си за някого? Да се стараеш до толкова, че да пренебрегваш себе си..Колко трябва да си наивен да очакваш и да вярваш, че хората ще запомнят добротата ти? Все пак всичко води до извода.."за да те запомнят и уважават трябва да се държиш възможно най-зле..." Каква е ползата да си един от тези глупци даващи възможно най-много от себе си за едното добро на основата на причиненото им зло. И сега идва въпроса..Защо има толкова много незаинтересовани хора, такива държащи се зле, егоисти и всякакви други? Еми защото явно толкова са и умните които осъзнават, че по този начин ще запазят себе си във времето и ще бъдат по-малко затурмозени от живота.А тези които биха прецакали най-малко някой, ще продължават да са най-прецаквани. Честито на всички "печеливши" (към които смея да се присъединя и аз) предстои ви тежък живот!
    Има нещо вярно.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Голям фен Аватара на Remini
    Трябва да даваш толкова,колкото получаваш.
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    kofti e da si optimist.da si umen ne oznachava da si dobur, a hityr.
    balans nqma, i nikoga nqma da ima. i taka ostavqsh samo s dva vyzmojni izbora - da precakvash ili da te precakat..
    ama vqrata v dobroto e golqmo neshto, Ei

Бъди гаден, за да те обичат- това научих аз.

Град
    Враца
    'Щото в тфа се превръщат всички.. И мноо малко трябва(поне на мен), за да дадеш всичко..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Братле, какво да ти кажа... по-голяма болка от любовта няма... знам в каква ситуация си, и знам че ти е адски гадно, но живота е такъв, постоянно "падаш" но не е важно че шадаш, важното, че ставаш и продължаваш... за това, когато даден човек не оценява какво правиш за него, просто го остави да види какво е без теб, тогава ще осъзнае, какво е имал, но го е загубил, за това братле горе главата... падай, но след това ставай и продължаваш...
    И аз това все му повтарям!!!!!!!! Не мисля, че даден човек трябва да се променя, само защото някой го е наранил, мисля, че е ГЛУПАВО, винаги ще има хора, които да оценяват добротата му! Престани да ми се тормозиш за тези неща, просто ги остави в миналото! Знам, че ти е трудно, но няма да можеш да продължиш напред ако продължаваш така, а аз знам, че Ти го Искаш!

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

" Dadoh wsi4ko - kfo polu4ih ,wajnoto e 4e se nau4ih" ;]] Wseki ima swoi istini koito e dokazal sam na sebe si . Sami izbirame kak da jiweem .... Wseki umira no ne wseki jiwee Nai-hubawoto ne6to e da si obi4an a za da e taka obi4ai i ti (razbira se mnogo wnimatelno podbirai priqtelite si) Da mnogo ot was mogat da kajat 4e e kli6e no e taka ;]]

Защо няма добри хора защото всеки ги използва и те умират или просто им писва от всичко и не им дреме за никого.Живеем в свят в който абсолютно всеки се опитва да контролира другия и контролирания всъщност е прецакания.
    Йога и мъдрост

така е батко..дадеш ли на отсрещния човек да ти се качи на главата..става лошо

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Това всъщност е трудно .. бих го оприличил на " ИнЯн " съчетанието на доброто и лошото .. трудно е да балансираш но нито 1 крайност не е хубава ... ако си добър ти се качват на главата .. ако си лош всички странят от теб .. това е чудото наречено живот .. но ние не сме родени за да разбираме живота ... а да го живеем .....

ПС : лично мое мнение
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

А защо си мислиш, че си добър? Не те познавам добре за да ти кажа, но аз мисля, че се самозаблуждаваш. И винаги има някой, който да оценява това което правиш за него...1 на 30 човека.

Казваш,че да те запомнат трабва да си зъл,да така е,но имай и още нещо на ум:

Александър Македонски-умира сам
    Хитлер-умива сам
    Джак Изкормвача,Хаджи пванчо Пенчович и т.н.

Та мисълта ми и да останеш в историята не означава,че не си бил самотник

Цитирай Първоначално написано от fc
    А защо си мислиш, че си добър? Не те познавам добре за да ти кажа, но аз мисля, че се самозаблуждаваш. И винаги има някой, който да оценява това което правиш за него...1 на 30 човека.
    Виж разгледай малко постовете на момчето и ще разбереш, че не това иска да каже, говори като цяло за хората

Цитирай Първоначално написано от fc
    НЕ ГОВОРЯ ЗА СЕБЕ СИ! ГОВОРЯ КАТО ЦЯЛО ЗА ТЕЗИ ХОРА! НЕ МОГА, НЕ ОБИЧАМ И НЕ СИ ДАВАМ САМ ОЦЕНКА ЗА ТОВА КОЕТО ПРАВЯ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си