- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Накъсани краища
Препоръчайте ми шампоан или нещо друго за накъсани краища и увредена коса-мисля,че е от пресата.
Можеш да се оттървеш от накъсаните краища само като се пострижеш. На кристалите и др продукти пише, че са със силикон и косъма може да стане гладък като преди, но не е така. Полагай повече грижи за косата ти и няма да се накъсва. А и ако пресата ти не е с керамично покритие я смени.
Първо се подстрижи. След това може да ползваш и обикновен шампоан.
Глис имат серия за накъсани краищаАко искаш я пробвай,но преди това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО посети фризьора си
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
и аз щях да кажа същотоПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Подстрижи си 5 см от краищата и след тва балсам кристали и всичко е 6
Twilight FANPIRE
Пострижи се..![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
Наистина нищо не помога освен,ако не ги отрежеш,леля ми ползваше някакви ампули които ги заглаждаха и не се личаха толкова,но не се сещам на коя марка бяха.Може да я попитам.
другите са прави първо се пострижии после вече полагай грижи за да не ти цъфти косата толкова бързо
![]()
![]()
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първо трябва да се подстрижеш иначе няма друг начен да ги премахнеш накъсаните краища,а после си вземи някоя от сериите на Глис за изтощена коса и всичко ще си дойде на мястото![]()
а тези "Глис" помагат ли ? Защото аз пък имам проблем с сухата коса, не ми е нацъфкала или изтощена .... ползвала съм кристали , но резултата е за 1/2h. max. ......![]()
![]()
![]()
Az minalata godina imah mnogo dulga,no iztoshtena kosa.Postrigah q dosta i tq jivna super mnogo.I sega pak si e dulga,no ne tolkova kolkoto predi.Taka che,po-dobre se ostavi v rucete na friziorkata
![]()