- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте ми савет. . .
Ходя с приятеля ми вече 2год. той държи много на мен и ми го е показвал безброй пати.Тази година на морето се запознах с едно много симпатично момче.Пишем си по skype често,призна ми че има чувства към мен и че не спира да мисли за мен.След няколко дни пристига в софиа и аз незнам как да постапя,защото не ми е безразличен!!!![]()
А другото момче откъде е?Според мен не бива да прекъсваш връзката си ако не си сигурна че искаш да си с др момче.
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Ние не можем да ти кажем какво да правиш, животът си е твой. Помисли добре струва ли си да рискуваш дългогодишната си и сериозна връзка за едно увлечение, което не се знае дали изобщо ще прерастне във връзка.Също така помисли добре върху чувствата си.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Според мен това е само временно увлечение и не трябва да избързваш с прекратяването на дългата връзка. В крайна сметка ти не го познаваш другото момче кой знае колко добре - запознали сте се на морето и си пишете по скайп, но това не означава, че във всяка негова дума има истина. По скайп не се опознава човек - там всеки може да се представи за всеки и може да говори един куп глупости за себе си, а пък в крайна сметка да не е нищо от говореното... Така че ако искаш се виж с въпросното момче, но не се поддавай на изкушения - не знам за колко време ще е в софия, но ако е за повече се опитай някак си да го опознаеш реално... То това няма да е много честно спряма сегашният ти приятел, но другият вариант е изобщо да не се виждаш с момчето и да оставиш нещата така... Или пък да зарежеш сериозното гадже заради увлечението, но това е много много рисковано, защото както казаха по-горе не се знае дали изобщо увлечението ще прерастне в нещо повече... Така че моят съвет е ако решиш да се видиш с момчето да поддържаш дистанция между вас поне докато не се изясниш и със себе си какво изпитваш...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Какъв сЪвет искаш да ти дадем?
Какво искаш да чуеш, (кажи ни) и ще го чуеш!
Според мен не трябва да разваляш дълготрайната си връзка![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
+1 и аз съм на същото мнениеПървоначално написано от PeopleAlwaysLeave
![]()
Наii-dоbriiя наchiiн dа sэ оttьрrwэsh оtt iizкуshэнiiэtty э dа мyy sэ оttdаdэsh [[sunn*]]
Според мен не трябва да разваляш старата си връзка,това са 2 години през които сте се опознали добре и явно много се обичате,не я разваляй заради момче което не познаваш толкова добре.![]()
Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
Когато спреш да му се пречкаш!
Няма лошо да излезнеш с момчето.Направи го чисто приятелски ; ) .Говорете си,забавлявайте се,но си помисли дали искаш нещо повече,защото повярвай ми да развалиш една дългогодишна връзка,само заради едно може би временно увлечение въобще не си заслужава!![]()
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
Недейте да късате... Ако още обичаш първия, защо ще го зарязваш?
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Да. И в темата на авторката няма смисъл само някакво си увлечение от лятото. И си мисли че може да стане нещо.Първоначално написано от ImmortalForever
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Това значи ли,че донякъде чувствата ти към сегашния са се изчерпали?
Според мен не си заслужава да захвърляш познатото,за да се хвърлиш в неизвестното.
А и предполагам,щом ходите 2 години,се обичате..
2 godini? Ual....Spored men ne trqbva da si razvalqsh vruzkata s gadjeto si.Ne zabravqi che nego go poznavash mnogo poveche otkolkoto tova momche ot moreto + tova vie predimno komunikirate po Skype taka che ne znaesh dali ne te budalka.Po-dobre zaloji na sigurnostta i si produljavai vruzkata.Uspeh![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
аЗ ак0 знаех нямаше да ви питам и ако обичате не се заяждайте . . .Първоначално написано от yahhooo
aЗ нЕ си мислЯ че м0же да стане нещо,а ви питамПървоначално написано от SoAfraid
![]()
Аз също и ще добавя към авторката - малко си пооправи правописа ( без да се обиждаш)Първоначално написано от housechetty
Zdrawei ;]] Shtom hodite ot 2 godini predpolagam towa ne e purwoto ti uwlechenie....no nqkakwi "letni flirtowe" ne trqbwa da razwalqt wruzkata ti s chowek na koito imash dowerie i imate seriozni wzaimootnosheniq..Pomisli dobre za da ne sujalqwash sled towaA i ne trqbwa da si tolkowa naiwna 4owek ne moje da izpitwa istinski 4uwstwa za tolkowa kratko wreme i wzaimootnosheniq po skype.. I drugoto koeto e ako toi e ot drug grad i e za malko w Sofia nqma da se polu4i ni6to (ot li4en opit kazwam 4e wruzka ot razstoqnie ne samo e nepulnocenna no e i leko "newuzmojna") Moqt suwet e da ostanesh s priqtelq si nadqwam se da postupish prawilno! Uspex! ;]]
![]()
DobreПървоначално написано от zaraaa
Явно ти е омръзнала връзката, щом се чудиш дали ще стане нещо с другото момче. Помисли си добре дали все още имаш чувства към сегашния си приятел и ако нямаш, както предполагам, по-добре не го лъжи...
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()