Цитирай Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
Според мен това е само временно увлечение и не трябва да избързваш с прекратяването на дългата връзка. В крайна сметка ти не го познаваш другото момче кой знае колко добре - запознали сте се на морето и си пишете по скайп, но това не означава, че във всяка негова дума има истина. По скайп не се опознава човек - там всеки може да се представи за всеки и може да говори един куп глупости за себе си, а пък в крайна сметка да не е нищо от говореното... Така че ако искаш се виж с въпросното момче, но не се поддавай на изкушения - не знам за колко време ще е в софия, но ако е за повече се опитай някак си да го опознаеш реално... То това няма да е много честно спряма сегашният ти приятел, но другият вариант е изобщо да не се виждаш с момчето и да оставиш нещата така... Или пък да зарежеш сериозното гадже заради увлечението, но това е много много рисковано, защото както казаха по-горе не се знае дали изобщо увлечението ще прерастне в нещо повече... Така че моят съвет е ако решиш да се видиш с момчето да поддържаш дистанция между вас поне докато не се изясниш и със себе си какво изпитваш...
+1 и аз съм на същото мнение