- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- К'ва е пък таяя..?!?
Ti si vtorata,koqto iska da se prisuedini .Първоначално написано от aka6a_vamp
np az sum navita
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
Аре навитак съмПървоначално написано от fuckUall
Неговото мнение може да е другоПървоначално написано от fuckUall
![]()
Базикам се![]()
Абе нормално е да се притесняваш,аз ако бях и аз щях,но не ти остава нищо друго освен да му се довериш...и да бъдеш по-внимателна естествено![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
оК..Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
![]()
След като му имаш доверие,не се притеснявай!Първоначално написано от fuckUall
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Ми кво като тя го иска...нали той не я щеПък нека си иска офцътъ.
Nedei da i padash na niwoto na taq k**wa ;]] Kato q widish i se izsmei ironi4no (qwno e dosta jalka) i q podmini![]()
Мани я тая мърла... не обръщай внимание...2 години са си много... така че се знае че сега ти си важната не тая...
но все пак ако те притеснява може малко да намекнеш пред нея (с действия) на кой е твоето момче!!! И да не пипа!!!
:P
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Като каза пипа се сещам за подробност..Първоначално написано от Hilary_
Та винаги,когато го заговаря почва или да тръгва да го прегръща или нещо такова.
Последния път като се опита да го напраи отново пред мен вече не можах да издържа бутнах я и и казах ..'ейй,ало . .. ко праиш .. ' и тя 'ааа ама аз само здр му казвам '![]()
Не й обръщай ни най-малко внимание на тая кифла проста,щом имаш доверие на гаджето си.Ако продължава просто демонстративно си се мляскайте и преглъщайте с твоето момче и ще видиш,че ще позеленее от яд и тутакси ще забрави на кого се е слагала
добре е , че му вярваш , но все пак не бъди убедена на 100% да не стане обърка...![]()
като я засечете следващия път и пак му се сваля започнете да се гушкате / мляскате ...покажи и ,че к`вот и да прай , колкото и да се чекне, той си е твой![]()
ако е прекалено тъпа , за да схване от намеци и разкатай фамилийката без да ти пука![]()
Писнало ми е от такива тъпи к*рвенца... няма да и даваш...пази си го че и мъжете са едни...Първоначално написано от fuckUall
За всеки случай си го пази... макар че не вярвам да направи нещо тая... няква пълна лигла ми се вижда...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
от опит ще ти кажа че старата любов ръжда не хваща ... но все пак е с теб .. би трябвало да му вярваш не мислиш ли ...успех ти желая ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ами, що не поговориш сериозно с него, като го гледаш в очите дали ще те излъже![]()