.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    СТИГА ГОВОРИХТЕ ПРЕДИ ДА МЕ ПОЗНАВАТЕ....

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от fe6an4eto0
    СТИГА ГОВОРИХТЕ ПРЕДИ ДА МЕ ПОЗНАВАТЕ....
    +1

НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА GET OUT !

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Хах... Като се наричаш "момче/мъж", вземи си оправи правописа. Верно ника много ти отива. Фйешънскуту писъни нйе е зъ тукъ. Така де мисля, че трябва да си изясниш с коя искаш да си и да не си играеш с нито едната, защото накрая ще стане така, че ще си наранил и двете и няма да искат да те погледнат.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Първо изясни много добре наистина ли искаш нея.Няма смисъл да залъгваш "сладкото момиче".Ако наистина харесваш бившата,намери начин да и споделиш чувствата си,но първо преглътни тая гордост!
    Different style, different move,
    Damn I like the way you move ..

Абе ония ден само се видяхме за 1 мин ... и кво стана въпрос с кой съм аз в нас... и аз викам на базик че съм с момиче и тя ми плесна некаф шамар там ... после и казах че аз кво да направя че ти не ме искаш вече и тя ми каза че тфа никога не го е казвала .... Кажете баси на кво ви приличат тия глупости

Град
    kadeto iskam

Re: Опаа пропадам ...

Цитирай Първоначално написано от fe6an4eto0
    Здравейте ...
    Аз пропадам Д**а лоша работа ...
    Ходих с едно момиче голяма любов голямо нещо ... скъсахме но не окончателно ... смисал дръпнахме се един от друг ... рядко започнахме да си говориме ... и т.н. Появи се нова... сладка и т.н няма значение ... тръгнах с новата... но чувствам че няма да стане нищо и то заради мен аз още си искам старата ... и незнам как да си я върна ... ония ден я видях за 1 мин... и всичко светна в мен и след като си тръгна пак огасна ... шибано ... Кво да направя искам да съм с нея знам или поне мисля че и тя иска същото ,но самочувствието ни е в мноо и на двамта ...
    Дайте някви савети ... И не започвайте пак с времето да ... ама не.
    Едно момче/мъж обича веднъж... а едно момиче/жена много пъти ... Единствено нея съм обичал ... и за тва немога да я оставя в времето дайте хелп...
    Щом я обичаш, какво самочувствие, кви 5лева?
    Направо я поглеждаш в очите и и се обесняваш в любов

Ostavi gi i dvete i si po4ini bai hui

emi mai taka 6te stane .... i tfa e ... prodyljavam naprede i .. kfoto stane v momenta mislq 4e trqbva prosto da si dam po4ivka ... i tva e... oparih se ot lubovtta no tq me napravi po silen i smel v vsi4ko za twa ve4e edva li 6te dopuskam 4ovek tolkova byrzo da sebe si ..

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Пич имам чувството че говориш за коли...се едно "Продадох старото жигули купих с ново пежо..ама жигулито ми липсва и си го искам обратно" Туй старата новата...разби ме

Ми опитай се да се върнеш при "старата" пък остави "новата" намира просто е

Mi kato zana4alo skusai s taq "nowata" ne si q druj kato rezerwen wariant ..hah..6toto nqma smisul. Otidi pri biw6ata ti i karai naprawo bez zaobikalki razberete se kaji i 4e q obi4a6 o6te i iska6 da se suberete :P tfa ne zna4i 4e 6te si potupka6 samu4uwstwieto! Iska6 q otiwa6 i si q wzima6 ;]] Uspeh

говории с въпростното момиче, което обичаш и си бъди с нея

пф .. къв смисала вече... кат казва че иска да говорим пък все нямала време ... ама за фризиори кафенца има ... е... пф за тва мисля да ги оставя и двете...

Голям фен
    Оставай ги бе ти да не си на 20 - 25 че си толкова назор???

Ами когато бившата ти вижда,че имаш нова приятелка как мислиш,че ще покаже чувствата си.Ще се бори за теб като в сапунките ли.Ако искаш да си с нея напрви всичко възможно,като и покажеш,че още я обичаш.Не мисли,че момичетата разбираме по телепатика,че определено момче ни харесва.

Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    Ами когато бившата ти вижда,че имаш нова приятелка как мислиш,че ще покаже чувствата си.Ще се бори за теб като в сапунките ли.Ако искаш да си с нея напрви всичко възможно,като и покажеш,че още я обичаш.Не мисли,че момичетата разбираме по телепатика,че определено момче ни харесва.
    оуу тя незнае че имам нова фр... пък ... и нещо не ста нито с едната нито с другата давам си спирачка пък квойто ме е обичал ще ми се обади пък ако не ,,,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си