- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Опаа пропадам ...
Здравейте ...
Аз пропадам деба лоша работа ...
Ходих с едно момиче голяма любов голямо нещо ... скъсахме но не окончателно ... смисал дръпнахме се един от друг ... рядко започнахме да си говориме ... и т.н. Появи се нова... сладка и т.н няма значение ... тръгнах с новата... но чувствам че няма да стане нищо и то заради меназ още си искам старата ... и незнам как да си я върна ... ония ден я видях за 1 мин... и всичко светна в мен и след като си тръгна пак огасна ... шибано ... Кво да направя искам да съм с нея знам или поне мисля че и тя иска същото ,но самочувствието ни е в мноо и на двамта ...
![]()
Дайте някви савети ... И не започвайте пак с времето да ... ама не.
Едно момче/мъж обича веднъж... а едно момиче/жена много пъти ... Единствено нея съм обичал ... и за тва немога да я оставя в времето дайте хелп...
Първо да те питам старата ти приятелка има ли си гадже?![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
НЕПървоначално написано от porky
Еми тогава тряя да си прецениш коя от двете искаш, за да не стане после така, че да искаш другата![]()
Ако още обичаш другото момиче опитай се да оправиш нещата... няма смисъл да си с момиче, което не обичаш
Започни отново да я търсиш,да и пишеш,прояви интерес и предполагам ще схване че я искаш отново
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Аз знам с коя искам да съм ... ;( с тая новата дето е тя е от моето даскалоПървоначално написано от porky
и тръгнахме с нея от 2,3 дена ... но просто не се получава... за мен. Искам си старата и още си я обичам просто кат я чуя по телефона ... и незнам вече откачам ... простоянно и се обаждам. Но и кат ходех с нея мисля че аз си знам за кво просто така стана с една дума мислех че я задушавам ... просто го знаех но мислалта че може да е с друг ме караше да откача направо ... Та за тва искам и съветчета... малко
По това, което пишеш изглежда, че си искаш старата приятелка. Тогава давай- опитай се да оправиш нещата.Първоначално написано от fe6an4eto0
![]()
I know I should stop believing ... !
Опитай се тогава да и покажеш, че още държиш на нея... Например мил смс или да и се обадиш да я питаш как е.... Дребни неща, но са от значение[/quote]
Поговори си с нея.Разбери дали тя би искала отново да сте заедно !
![]()
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
Olele....Chak nz kakvo da komentiram.S izvinenie sedni si zdravo na zadnika i spri da kaprizlichish.Da da izleze taka nakraq che nikoq da nqmash? Zaloji na sigurnostta,a ne na gazariqta i prochie...
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
izleste,popitai q dali 4yvstva ne6o kum tebe,priznai si 4yvstvata i t.n.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ти вече си прподнал достатъчно-фешън си!
+100Първоначално написано от fuckUall
Кто толкова мн искаш да си с нея поемаш дъх,преглъщаш самочувствието и говориш с нея...
Първо си помисли с коя искаш да бъдеш, ако искаш отново да си с бившата освен да поговорите, оправят ли се нещата добре. Но гледай да не нараниш другото момиче, обясни и как стоят нещата а не така да я отрежеш защото предполагам повечето знаят какво е...
е... да много ясно ...аз винаги съм бил по мил с квото й да е било ... имало ли е няква стойност за мен или е нямало ..Първоначално написано от Lyubomn7
изписаха се много излишни коментари ... моля без такива ...
Заври си пресата за коса в задника. Може де те успокои малко.
Пфф не стига че колегите са се потрудили да ти прочетат темата и да ти дадат съвет ти се праиш на интересен ... фешън де кво искашПървоначално написано от fe6an4eto0
![]()
Ами ще трябва малко да. . заобиколите самочувствието и гордостта и да приказвате 1 с друг .. старата любов ражда не хващаУСПЕХ
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Добре де .. какво значение има дали е фешън , метъл, чалгар или какъвто и да било ? Момчето има проблем и моли за помощ ! Пф...![]()
По темата : Пробвай да оправиш нещата ! Няма да е лесно , но си личи че искаш старата ...
ще кажа само едно нещо... Преодолей гордостта си и я потърси...
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Направих го... ще си поговориме утре... уж !Първоначално написано от Kostadin_682
porky а пич кажи ми де... с кво са ми помогнали тия тъпи коментари от рода... пф ти си фешан вече си пропаднал,Завси си пресата в гъза може да те поуспокой малко ... еми аре отворковците да пишат личко да ги виим колко знаят щот ми писва от такиа злета...
\Първоначално написано от aka6a_vamp
/
a po temata: shtom q obichash tolkova mnogo bori se za neq c(:
I know I should stop believing ... !
* ! ... Unknown ... ! *