- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- В кои случаи може да се скъса презерватив?
Освен ако е дефектен,при кои движения може да се скъса?
най добрия отговор на този въпрос е ВИНАГИ,никой не е застраховам от това и по всяко време може да се скъса дори да не е дефектен![]()
za dvijeniq neznam no ako ne go postavi6 pravilno moje![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Едно време някъде бях чел статистика, че на всеки 100 презерватива, поне 10-20 % се късали или нещо такова, не си я спомням точно и къде я гледох.
По темата винаги можеш да скъсаш презерватив дори и да е поставен правилно. При по груб секс не достатъчно влага където трябва и т.н.
Aми ако секса е някаф такъф много див има голяма вероятност!Но неправилно поставения презерватив се къса в голям процент от случаите !
IskaM v IbizZza
слагайте по 2 чифта кондоми![]()
Руса кукличка
Първоначално написано от angelcheeee_93
Така най-лесно се късат!!!
Мони а на теб защо ти е да знаешаз ти казах - личи си кой къде пише и утре ако съм на даскало ще те скъсам от майтапи
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
xaxa vinagi ima 1% 6ans da se skusa![]()
Винаги има шанс.При нас веднъж се скъса докато го слагахме.
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
Ххаха,не си мисли,че си ме пипналаПървоначално написано от xplay
Питам не за друго,ми да съм подготвена,а не когато стане проблем да задаам въпроси.Искам да съм образована
И незнам кой кого ще скъса от майтапи
:P
2-ta nai-chesti sluchaq:
1) ne postaven dobre
2) momi4eto ne e dostatychno (ili vyobshte) vlajno otdolu
аа добре той самия презерватив е мазен от значение ли е?Първоначално написано от Talismanche
gledam si4ki pi6ete ne e postaven dobre, ta iskam da zn kakvo zn tova
Къса се в доста случаи, ако го поставиш на нещо остро например пергел или ножАко се опиташ да налееш 3-4 10литрови туби с вода вътре. Варианти много. А иначе браво, че си решила да се подготвяш, не знам защо твоите съученички са решили да те късат от ебавки... Жалко, че има кретени като мен, които ти пишат само некви глупости. Ама и такива трябва да има. Скучно ми е тая вечер какво да се прави. :P Шанса да се скъса реално е 1% и от време на време се случва. При мен се е случвало само веднъж, но ако от тук си започнала да се подготвяш вече малко те гони параноя. Хубаво е да знаеш какво и как да правиш, но тука като гледам какви отговори получи(напълно уместни за разлика от моя), ако си малко по наплашена няма да даваш на приятеля ти да го дава малко по-диво. Ох, милия той. Айде стига поначесах си пръстите. Трафик да има.
![]()
Първоначално написано от xplay
Точно това мислех да дам за пример![]()
ако внимавате повече със слагането и по време на акта шанса да се скъса е доста малък !
По всяко време,100% сигурност няма,макар,че производителите им дават почти такава.
Неправилен размер , неправилно поставен , неправилно употребяван и още много причини на кратко казано от Всичко !
All under heaven........
+1 Много правилно...Първоначално написано от Talismanche
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Обикновено при резки движения в тясно /и сухо/ пространство.
Благодаря на всички!Надявам се,че като му дойде времето няма да има изцепки![]()
апфф винаги може ... то в днешно време не треа се верва на нищо![]()
.. От секо едно движение може .. и ако няма овлажняване също ..
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Винаги има вероятност , но най-вече ако не е сложен както трябва и ако е с изтекъл срок на годност или е пробита опаковката