.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Вие ми се свят

Значи проблема ми е от скоро.Първо преди една седмица започнах да вдигам кръвно,днес сутринта щом си отворих очите-страшен световъртеж,направо се хванах за леглото.Това продължи цял ден.Знам,че е прекалено скоро да се притеснявам,но исках все пак да попитам дали някой е имал подобен проблем.Цикъла ми е чак след седмица,а в момента пия локален антибиотик за гърлото.Предполагам,че може да е от антибиотика,но все пак искам да чуя и други мнения.Мерси

Боже тез антибиотици!

99% ти гарантирам,че е заради дехидратиране на организма ти!Пии поне 1 седмици минимум 2.5 литра течности (силно препоръчително вода!) и ти гарантирам,че ще се оправиш!
    Но естествено,трябва да продължиш да пиеш колкото се може повече!

Може и да е от антибиотика, но след като спреш антибиотика ако ти е още така иди на лекар, защото аз от виене на свят съм имала и припадъци, но при мене е от ниско кръвно и неядене

Град
    Е там...

Re: Вие ми се свят

Цитирай Първоначално написано от meni18
    Значи проблема ми е от скоро.Първо преди една седмица започнах да вдигам кръвно,днес сутринта щом си отворих очите-страшен световъртеж,направо се хванах за леглото.Това продължи цял ден.Знам,че е прекалено скоро да се притеснявам,но исках все пак да попитам дали някой е имал подобен проблем.Цикъла ми е чак след седмица,а в момента пия локален антибиотик за гърлото.Предполагам,че може да е от антибиотика,но все пак искам да чуя и други мнения.Мерси
    ти за доктори не си ли чувала?

Ами мисля,че е прекалено рано да ходя на лекар за едното виене на свят.Ще послушам съвета на другите и ако не отмине тогава ще се консултирам с лекар.

Град
    Перник
    Не,по-добре не им слушай съветите!
    То е ясно,че човек трябва да пие по 2 литра на ден вода.
    Аз съм бил много пъти така.Често ми се случваше,когато седя и изведнъж стана.Няколко дни така ми се върти свят,след това забравям за него.Нищо чудно да ти е паднало и кръвното.Няма смисъл да ходиш на лекар.
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Глупости!
    Както ти казах пий много вода (вода,не други течности) няколко дни,минимум 2 литра.
    А "омеквалили" са ти краката когато ти се е връткала главата?

Ако това с водата не помага,отиди да ти измерят кръвното и поискай направление да те боцнат и вземат кръв за кръвна захар!

Вариантите са:
    -ниско кръвно,както казаха по-горе,но пък ти каза,че имаш високо,така че малко вероятно е
    -дехидратиране
    -рязко понижаване или вдигане на кръвната захар.
    Последните 2 са най-възможни!

Град
    Перник
    Много преувеличаваш.Сигурно си от хората,който като се убоцкат,отиват на лекар..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    Варна
    Да ти кажа, това, че ти се вие свят, е по-възможно да е от антибиотиците, от колкото от високо кръвно. Обикновено, при ниско кръвно се наблюдава този симптом.
    Това, което е лесно, не е интересно.

Цитирай Първоначално написано от UFOs
    Много преувеличаваш.Сигурно си от хората,който като се убоцкат,отиват на лекар..
    И с какво?! С тва,че не и спестявам нешата ли?

Ми щом казваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си