- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Св.Валентин
Първоначално написано от x3eme
Няяя мъ в скайп, щот съм са спекЪл![]()
![]()
Немога да почна да уча, а изпитите ми идват![]()
Дайте ми стимул бре![]()
Ubuntu, ракия моя ти пратя аз, нямам друго....![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
8ми март ще празнува майка ти, а не тиПървоначално написано от ubuntu
И аз съм сам само на бащата ще му купя нещо,че има рожден ден на 14![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Oт пресни сливкиПървоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Без повече празници!Първоначално написано от ubuntu
Празника не е за да се подаряват подаръци, а за да се отдаде внимание на нещо малко като майка ти, която съм сигурна, че ако и дадеш 1 цвете ще умре от кеф... ти нямаш причина да го празнуваш.. Вярно е, че се казва деня на жената, но я се замисли, че жени са ставали само омъжените (т.е. чак тогава дса правели секс)... Така, че тия тийновете нямат празник така или иначе и не е лошо да уважиш майка ти...
Както казах празниците не са за подаръци, а за добро настроение и т.н. за малко допълнителна радост и разведряване... Ами хайде да не празнуваме Коледа, заради подаръците - някоя кифла го е измислила и за да не изглежда егоист го е нпавила за всички?! Замисли се, че мнението ти не е много правилно
А аз искам да видя какъв мотор ще ги върти тез колела хР
Ah if we welcome how many mornings
Ah will the nights probably stop
Ah scatteres in the sky
Ah white flower surround us and die
Първоначално написано от ubuntu
ибааааа и секс желанието![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.jivotno.com/wild-angel
Мани го тоя Валентин, когато празнувах свети валентин бяхме само аз и приятелката ми, и какво - скукаааааааа. Когато празнувам Трифон зарезан - сме най-малко 20 човека и става як купон - якоооооооооо.
Да мразиш, да обичаш, да плачиш и да се смееш, това значи просто, че живееш!
Св. Вальо нема се празнува тази година. Отдаваме чест на Генерал Трифон с бутилка гроздова![]()
![]()
Иначе аз никога не съм празнувал само Св. Вальо или Трифончо винаги 2 в 1 а относно подаръци.... идей много. Клшетата се знаят плюшено мече и цвете. Цветето задължително, но има и патици не само мечета мамка му.
тъжно ...Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
он топик: ниема сиексши гу караме девствено
![]()
+1234653345634Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
Любовта съществува,това,че някои хора си мислят,че не съществува,просто не са я открили все още.Аз не празнувам този празник,за мен всеки ден е Ден на любовтаПървоначално написано от baby_inloff
![]()
,
,
,
- e tva 6te Si podarq za Sv.Valentin
Първоначално написано от angellove
Секс подаръче ли ?Първоначално написано от InDo
A.D.I.D.A.S.
NeNoRMaLNiKa ахахахахах и аз съм правила такива номера много е яко хахах
е това не ама съм лягала на терасата да рева от мъка пияна и зарязана хахахах
а по темата за секс подаръка - ми секс кво друго да му подариме свързано със секс,квото и да е накрая пак ще се опре до секса тей че...
...ujas shte mu kupq kuftenca i salatka i shte mu kaja CHESTITO xahhxahhxah toq praznik ne se praznuva,az praznuvam Trifon za Rezan!
Според мене празниците са просто за добро настроение, а не да им се връзвате така и да псувате.. хх Какви са тия простотии заеби.. легнал си в тях, напил се и псува влюбениите, щото според него нямало любовОколо тебе може и да няма, но не значи, че не съществува! Майка ти и татко ти да не би да са имали уговорен брак? Разведени ли са? По сметка ли са заедно? (и дори да е така има толкова много други двойки, чиито брак е оцелял, защото има любов )
По темата: Подаръка ще е повече романтичен отколкото сексуален, но ще наблегна и на тази част![]()