Здравейте въпреки че съм момче и аз имам дълга коса и бог ми е свидетел какви кризи съм получавал от тоя косопад : О чудя се как още съм с всичкия си Т_T та мисля за да разберем как да го спрем тряя разберем причината за появяването му.Значи бях чел някаде причините за косопада те са:Честото миене на косата(истощаващо деиствало на косата) после яденето на месо(това нз какво общо има просто така пишеше)също така многото боядисване на косата(пак истощава)Както беше споменато някаде по нагоре липсата на витамини най вече желязо цинк витамин "ц" и витамин "б".А да да не забравям "Хормонални отклонения" В този случай жената губи равномерно косми от цялата глава. Помощ: Направете си хормонално изследване чрез кръвен тест.
Мисля че това са всички причини за които се сетих :О като се загледам доста са!Ето какви съвети ми бяха давали на мене през периода на "Пускането на КОСАТА" значи 1-во ще кажа какво препоръчаха многото ми баби :Д:Д:Д:Миене на косата с яйце(заздравява косъма)миене на косата с оцет(Правело я мека Това не съм го пробвал ама казаха че тряяло оцета да се смеси с вода)после ми казаха с катранен шампуан с някви ампули(това съм го пробвал и намалява косопада малко)и после ми казаха за 2 шампоана от еивън :Д не се смеите :Д поръчах си ги.Косопада намаля максимално(предполагам е нормално човек да губи по 10 20 косъма на ден се пак тряя да се сменя косата)но все пак още си ми падат косми но не чак толкова че всеки ден да минавам с прахосмукачката да чистя косми по земята.Ако някои др. знае нещо ефикасно да пише : ) отворен съм към всякакви предложения
П.П. забравих да кажа че някои ми се беше истърсил за маска(за коса..)която се прави от урина(това не ще го пробвам с гола глава да остана)това беше : ) наи добри пожелания от мене ; )