.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: In love

FR

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Мии не е ли малко раничко...!? Изчакай малко...какво е това...пращаш приятеля си ... детско е... остави я малко.... дай и време...

az pratih priatelq si za6toto i e brat za da razbera dali naistina ne me haresva a ne za drugo

Започни да й показваш че проявяваш интерес към нея,покани я на кафе или на разходка,кино както решиш.Тя ако се отдръпне значи няма смисъл.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Цитирай Първоначално написано от Giva
    Започни да й показваш че проявяваш интерес към нея,покани я на кафе или на разходка,кино както решиш.Тя ако се отдръпне значи няма смисъл.

mersi

Re: FR

Цитирай Първоначално написано от tzardani
    Мии не е ли малко раничко...!? Изчакай малко...какво е това...пращаш приятеля си ... детско е... остави я малко.... дай и време...

az pratih priatelq si za6toto i e brat za da razbera dali naistina ne me haresva a ne za drugo
    чакай чакай...нали приятелят ти я бил питал по скайп за тебе ама тя не му пишела брат и сестра не могат да се видят да говорят ами по скайп,че и тя няма да му пише ли?

Цитирай Първоначално написано от swift321

чакай чакай...нали приятелят ти я бил питал по скайп за тебе ама тя не му пишела брат и сестра не могат да се видят да говорят ами по скайп,че и тя няма да му пише ли?

Ne vij toi ne i e to4no brat ami sa kato brat i sestra i aaz go nakarah za6toto mi e nai dobriq priatel za DA razbere i da mi kaje poneje te si govorat postoqnno

Град
    *Някъде ..В..Бургас *

Цитирай Първоначално написано от swift321

Ne vij toi ne i e to4no brat ami sa kato brat i sestra i aaz go nakarah za6toto mi e nai dobriq priatel za DA razbere i da mi kaje poneje te si govorat postoqnno

Мили Боже...
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

Град
    Монтана
    Ами ако твоя приятел си я харесва и той може да ти е казал че не е така ма не бъди сигурен. Щом са толко близки може и той да има нещо към нея. Иначе по темата започни да излизащ с нейната компания покани я след време да излезете само двамата. И така. Тва става в периода на 1 до 2 седмици, първо трябва понемалко да се опознаете. Не прибързвай

my FR

Цитирай Първоначално написано от Lyubomn7
    Ами ако твоя приятел си я харесва и той може да ти е казал че не е така ма не бъди сигурен. Щом са толко близки може и той да има нещо към нея. Иначе по темата започни да излизащ с нейната компания покани я след време да излезете само двамата. И така. Тва става в периода на 1 до 2 седмици, първо трябва понемалко да се опознаете. Не прибързвай

ama vij moq FR si ima gadje a p1k i mu imam doverie toi ne bi ma izl1gal a i ms za s1veta 6te se opitam

istina

Цитирай Първоначално написано от Lyubomn7
    ]

be6e prava !!! ;(

Цитирай Първоначално написано от GabisiTa
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Извинявай , ти първи клас ли си ? Това с питането чрез приятел е .. доста тъпо
    Съгласна съм..
    А и преди 4 дена сте се запознали, не мислиш ли, че избързваш? Опознайте се повече, излизайте заедно и ще усетиш дали те харесва.

уффффффффф хораааа защо сте толко консервирани??? и в детската градина да е-има ли значение??? не може ли да обича???... плюс тва тоя сайт е за тва....а пък и никъде не съм видяла да е написано от колко до колко години трябва да си за да можеш да пишеш!!! а и ако ви се струва смешно защо въобще пишете,момчето иска съвет не присмиване...

П.С. пич,съветвам те да търсиш съвет при хора които си струва,тук освен обиди и присмиване..друго няма да получиш
    So shut up, shut up, shut up
    Don't wanna hear it
    Get out, get out, get out
    Get out of my way
    Step up, step up, step up
    You'll never stop me
    Nothing you say today
    Is gonna bring me down
    {{rebellious}}

Голям фен Аватара на melinor
    [quote="saniii"]
    Цитирай Първоначално написано от GabisiTa

уффффффффф хораааа защо сте толко консервирани??? и в детската градина да е-има ли значение??? не може ли да обича???... плюс тва тоя сайт е за тва....а пък и никъде не съм видяла да е написано от колко до колко години трябва да си за да можеш да пишеш!!! а и ако ви се струва смешно защо въобще пишете,момчето иска съвет не присмиване...

П.С. пич,съветвам те да търсиш съвет при хора които си струва,тук освен обиди и присмиване..друго няма да получиш

+1...Чета мн теми с тъпи въпроси, на които хората си искат сериозен отговор а всички им казват че са тъпи и кви ли още не
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си