.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Голям фен Аватара на girl4eety

изкуствените зъби

Правя тема специално за изкуствените зъби какво мислите за тях,ще се забелязва ли , може ли да паднат,и става ли да се счупи 1 зъб и да се сложи изкуствен,става ли на 15 годишно момиче да се сложи
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Не знам дали е подходящо за 15 годишно момиче,но съм забелязала,че напослдък все повече и повече хора прибягват до метода металокерамика.

а знаеш ли колко пари може да струва за мен само на 1 зъб , защото ми е крив а нямам пари за брекети или шини , а зъбчето ми е предно и е грозно

а знаеш ли колко пари може да струва за мен само на 1 зъб , защото ми е крив а нямам пари за брекети или шини , а зъбчето ми е предно и е грозно

Град
    България
    Е той след като ти е крив и да го извадят и да сложат керамичен пак ще седи странно зъбите ти трябва да се наместят.Незнам цените.За един зъб едва ли е много пари....на 15 вече ти е късно за шини а брекетите могат и да са на изплащане.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Най-добре се консултирай със зъболекар. Аз си мисля, че като ти е преден зъб ще стои странно, но..знам ли
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

GabisiTa защо да седи странно, а какво мислите примерно ако отхапя ябълка дали може да падне

Град
    Велико Търново
    Изобщо даже не и е късно за брекети!!!Брекети може и човек до 60 години да си сложи..като незнаете не коментирайте!!!за шините до 16 години е препоръчително да се сложат,докато се изменя челюста на човека!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    GabisiTa защо да седи странно, а какво мислите примерно ако отхапя ябълка дали може да падне
    Не мисля, че може да падне...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine
    Изобщо даже не и е късно за брекети!!!Брекети може и човек до 60 години да си сложи..като незнаете не коментирайте!!!за шините до 16 години е препоръчително да се сложат,докато се изменя челюста на човека!
    Аз не съм написала,че за брекети и е късно,а за шини.И зная,защото съм носила и ще нося пак.
    За брекетите казах,че става и на изплащане да си вземе,а на 15 години шините няма да и помогнат изобщо!

p.s.Едва ли ще падне като отхапеш от ябълка,варианта да падне е,ако ти го избият или се пробваш да отхапеш стомана което ме съмнява.

Град
    София
    ЛЕЛЕЕЕЕЕ ти да не си полудяла бе момиче как ще си вадиш здрав зъб Аз познавам едно момиче на което му бяха криви само двата предни зъба и си беше сложила някаквъ мисля че се водят брекети но не съм сигурна само на тях двата за да и се изправият и мисля че струвало към 300лв. Незнам дали обаче става това нещо да се направи само на един зъб и аз имам едно зъбче което не е равно с другите не е гриво ми леко по напред и аз се замислях за този вариант които казах по горе.... Ама ти трябва да си някаква луда да си извадиш здрав зъб а пък и не знаеш за какви бокли става дума да ти извадят зъб и особено здрав! Ти си решаваш какво да правиш но вземи се поинтересуваи за варианта да ти сложат само на него! В никакъв случаи вадене!

Не ти е късно за брекети и недей да си вадиш зъбчето само защото е криво, после много ще страдаш. Имам един приятел, който има изкуствен зъб и точно преден и много внимава какво яде, защото наистина има възможност да падне. Сега си взе нов казва че е много по-хубав от предния и по-добре закрепен, но за отхапване на ябълка и дума не може са става.

Според мен на 15 години да си слагаш изкустени зъби е много рано.Ако не харесваш усмивката си ти препоръчвам да ползваш брекети и избелване на зъби.Това е най.лесния вариант, а и след това трябва редовно да ги миеш все пак и да поддържаш!

да не си загорял фен на вучков?
    haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
    - aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Консултирай се с ортодонт !
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Пловдив
    предните ми 2 зъба да изцяло изкуствени...така съм от повече от 4 години ; няма да паднат ако отхапеш ябълка - само в началото внимавай много - няколко часа след като сложиха мойте ядох чипс и малко се счупи единия ..не мисля,че трябва да махаш здрав зъб,за да сложиш изкуствен,ама твоя работа не се забелязва и много бързо се свиква само трябва през няколко месеца да ходиш да ти ги полират и ако нещо са се чукнали да ти ги оправят, иначе след 18 се слагат постоянни(поне на мен така ще ми сложат)

надявам се да съм ти помогнала,ако имаш въпорсче-ЛС

Град
    Wonderland
    Керамична коронка: 600 лв.

Метало-керамична корона без съдържание на никел: 400 лв.

Имплантат (Произведен в САЩ): 1500 лв.

Цитирай Първоначално написано от hAshoo
    да не си загорял фен на вучков?
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си