- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо думата"Обичам те"е толкова маловажна за някои
Искам да разбера защо думата "обичам те" често се изрича напразно?Защо някои хора я използват ей така за спорта?
Охх вече сме направили такива теми...
не я ценят просто и не знаят какво всъшност е да обичаш
това са най често малките лиглички които "ходят" със всеки срещнат
Тцтц..Казвал съм го 2 пъти и двата пъти беше искрено..Ноо на момичето където го казах все едно не му пукаше..все едно нищо не съм му казал ;д Повече тва нема да го изрека никога! NEVER!![]()
![]()
Where is my reason to live?
+1Първоначално написано от x3eme
Zshtoto se izri4a ot hora koito ne znaqt zna4enieto i kato naprimer ot kifli i taka natatuk.. Ti gledai da q kazwash kogato nqistina izpitwash towa 4uwstwo i precenqwai dali tozi koito ti q kazwa znae zna4enieto i i e iskren ;]]
Казвал съм го само на 1 единствен човек... и не го казвам просто ей така... Под думата "Обичам те" аз, разбирам че човек е готов на всичко, ама на абсолютно всичко, за да вижда как любимия човек е жив, здрав и усмихнат... човек, който пред нищо няма да се спре, за да осигури всичко необходимо, за любимия човек...
казвам го всеки ден и пак ще и го кажа... Обичам те Миличко![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
О боже тая търсачка за абсолютно всички хора не само в тоя форум я нямат за нищо.А и как са я направили точно като bullseye![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Защото живеем в такова време,че вече всичко се говори и се прави просто ей така..без никакво значение,без чувства без нищо ..![]()
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
От простотийте на някакви си супер playboy-чета и супер лиглички нормално е да е маловажна - Убичъъъм Тъъъ Милууууу! е това какво е - Резил, думата е една и е:"Обичам те!" - и според мен се казва, когато го чувстваш!
Нека си го казват, но и да си го доказват е хубавоАз не го казвам, защото не го доказвам... Той го доказва, но не го казва... кво да се праи
![]()
еlsy![]()
А защо пък не?И аз не влагам мн смисъл в нея,думи като вс останали
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
kazvala sum go samo edin put-na moeta lubovmn go obi4am
[/u]
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Винаги когато съм го казвал см го чувствал... Действително някой хора не намират смисала и го казват ей така колко да не е без ич...
тук става дума за хората които казват "обичам те" все едно казват "здравей"
Първоначално написано от fuckUall
мхм![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Просто не си попаднал/а на точния човек.Не всички са така.Но наистина има хора,които го казват просто от учтивост,или от скука,или Бог знае защо.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Изгубила е значението си,заради безразборната употреба почти по всяко време.Станала е като 'Здравей',
'щото курвите се ебат на по 12, а да раждаш преди 18 е не само нормално, а и повод за гордост:Д
^^точно това имам предвит и аз
Причината се корени в ценностната система на хората,но в повечето случаи за съжаление липсва такава!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
До тука по - кратък и точен отговор аз не видях. Бра'о extreme!Първоначално написано от x3eme
С всеки ден се обеждавам, че хората най-често казват обичам те, когато искат да постигнат цел: примерно да си легнат със някого или нещо от сорта. Дори когато се казва между добри приятели не мисля, че трябва да се изрича само когато искаш услуга.
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Първоначално написано от Kostadin_682
И аз съм го казвал само на 1 момиче с което съм и сега и аз като пича и го казвам всеки ден.За останалото написано от братлето също съм съгласен.
А по темата.....Думата "Обичам те" губи значението си заради малки пръдли и пръдльовци които са изгледали доста филми на любовна тематика,а като си на 13-14 в днешно време лесно се впечатляваш.