- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо думата"Обичам те"е толкова маловажна за някои
te neznaqt smisala na tazi duma prosto q izpolzvat za da izglejdat po vaji 4e si imat gadje ili dr
В днешно време не всеки знае кога да каже "Обичам те".Имам предвид, че дори и да няма любов, някои хора не оценяват тези думи и си ги казват ей така
+ точно...Първоначално написано от x3eme
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
+1Първоначално написано от balu4ka
Nai tochniqt otgovor beshe na x3eme,az lichno da sega sam go kazvala 2pati 1viq pat momcheto meko kazano se podigra s men a 2riq go kazah na choveka s koito sam do den dneshen
![]()
[b] Как искаш да не се умаловажи смисълът й,след като всички използват тази дума,за да постигнат целите си (да те вкарат в леглото)и т.н....![]()
Вече адски малко хора,я използват,когато истински ОБИЧАТ!
Защото мн от хората смятат че така се сближават още повече .. и отношенията им стигат на др ниво![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ем според мен любовта не може да се изрази с думи ... аз тая думичка я нямам в речника аз като обичам някоя просто го изразявам с действия![]()
![]()
![]()
FuCk th3 deamoN
Kwo namira6 hubawo w tezi prokleti dumi ? Nosqt samo bolka i spomeni!Първоначално написано от sweetchef
Tova go kazwam na wseki kato ,,Zdravei!'' ! We4e ,,Obi4am te!'' za men e duma kato vsi4ki ostanali!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не вярвам на мъж когато ми каже " Обичам те" в прекалено ранен периодА и след това ако не се докаже любовта, тези 2 думички не важат
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
еми така е и аз това съм се питаладаже и думата ВЛЮБЕН се казва ей така..и имам един пример.Харесвам си едно момче и съм споделя с фр и една от приятелките ми като си говорехме за него,не знам за какво тоно стана дума и тя ми каза - влюбена си..което не знам дали е така,но за момента не мисля,че съм влюбена и точно по темата разказвам това.Ето тва е пример,че думата се използва ей така,то според мен е само увлечение,но пък тези които не знаят мн мн,казват че е ЛЮБОВ
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Може би авторката е била в проходилка тогава.Извини безочието й!Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
казват го, защото "обичам те" е просто фраза.. а любовта не е думи...
И аз мога да го казвам на всеки.. никакъв проблем не ми представлява.. не го правя само, защото не искам да пораждам някви илюзии в съответния човекТози, който наистина е обичал знае, че *обичам те* не може да изрази и половината от чувствата, които се блъскат в него
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
+1Първоначално написано от fuckUall
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Po dobre ne se zaqjdaiПървоначално написано от ImmortalForever
![]()
Ооо..айде стига!! Били го изричали само кифли и такива, които не знаят значението на думата..А когато тази кифла, която в един момент ти се оказва гадже и ти повтаря колко много те обича и ти и кажеш "Мерси!" ..как си мислите, че се чувства тогава?? Отричате се от неща, за които не можете да бъдете сигурни![]()
мм аз лесно се влюбвам принципно .. но никога не бих казала веднага на дадения човек обичам те ... смис ако наистина го обичам ще изчакам малко,за да се уверя в чувствата си,за мене си е от голямо значение всъщност
омаловажаването ме дразни ... лОооООофкам си ТеЕеЕЕЕ бЕбчУУУУ
ок за лигнята става,ама за жалост някои си го повтарят на секи втори познат/непознат ...
Защото явно не се замислят в истинското и значение. В течение на времето тази дума от същия човек се изтърква и вече няма същата тази сила, която е имала в началото.
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Затова започна да се казва:
"Любовта не се казва, а се доказва!!"
.. глупаво, но факт ..
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
"казвала съм го само 1 път"
пффффф![]()
![]()
Много чесни хора е имало тук ...
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
мии просто някои момчета използват тва за да омотаят още повече вече омотаната главица на възлюбената си...и ние не знаем що...просто така![]()
Роден в амвона на свинята,
в мир живея с миризмата
и със другите прасета -
мамка и, съдба проклета!
Интересно ми е дали някой казва "Обичам те" на родителите си или на някой мн добър приятел/приятелка. Аз ги казвам често на хора, които чувствам близки. Твърдите, че са изтъркани? Това зависи от вашия начин на възприемане, от отношението на/към хората...в крайна сметка думите са само начин да изразиш това, което е вътре в теб и да разбереш какво чувстват другите![]()
"Всеки ден по нас хвърлят камъни, важното е какво строим с тях - мостове или стени."
аз не го казвам, защото обичта не се показва с думи...
казвах го преди без да го мисля, ама бях пишлеме![]()