.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    za6toto neznaqt kakvo ozna4ava "Obicham te "
    LuDaaAaAaaAa KuChKaAaAaaa

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Има разлика между това, да кажеш на някого, че го обичаш и това да го докажеш. Първото не изисква много усилия, така е. Чувстваш го - казваш го. Но при Доказването вече идва трудната част. Знам, че сигурно доста от вас ще ме нападнат, но лично аз не мога да да вярвам на някого, който ми казва, че ме обича, а в същото време не го показва с абсолютно нищо. Да, лесно е да кажеш "обичам те" , но след това следва да се замислим дали наистина го чувстваме ?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от fuckUall
    Защото живеем в такова време,че вече всичко се говори и се прави просто ей така..без никакво значение,без чувства без нищо ..
    +

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Просто защото не осъзнават истинското значение на тази дума...нали знаеш,то и секса стана като "здрасти"

Абе има разлика,когато ти кажат "Обичам те!" -ей така,колкото да не им пресъхне устата и когато то го кажат,защото го чувстват. То се усеща.

Изрича се напразно , защото болшинството не знаят какво значи "Обичам те" в истиснкия смисъл или и да знаят го омаловажават. И за това много индивиди използват напразно тази толкова силна дума и става банално повтарянето й толкова пъти и от толкова хора и то все за щяло и нещяло...

mi za6toto lubovta e kli6e - tq e vremenno sustoqnie na duha i tqloto i nai - ve4e ... neizbejnoto ----> LUBOVTA boli !
    Общо взето Аз съм момчето,което без крила е решилo да се качи на небето

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Изрича се напразно , защото болшинството не знаят какво значи "Обичам те" в истиснкия смисъл или и да знаят го омаловажават. И за това много индивиди използват напразно тази толкова силна дума и става банално повтарянето й толкова пъти и от толкова хора и то все за щяло и нещяло...
    Няма какво да допълня просто =D>

Понякога е безмислена.

Щото не знаят всъщност кво е любов
    tAke a dIrty pIcture

Град
    CrazyLand
    Цитирай Първоначално написано от love_enrique
    А защо пък не?И аз не влагам мн смисъл в нея,думи като вс останали
    ти от каде падаш бе тази дума има огромно значение и не е дума като всички останали мери си прикаските малко

Голям фен
    тЦ Тц Разбирачи ... ;]

Супер фен Аватара на AlokiNn
    хаха що ? щото всеки вика на всичко обичам те .. няква гали кучето си на беседката и обичам те.. Марина целува Теодора и обичам те .. Няма да се учудя ако :
    -Здрасти
    -Здравей
    -Аз съм !@#$%
    - А аз съм ••••
    -Ми ок обичам те.. Вече никой не вярва в тези думи особено като бях с миналото ми гадже ако не и кажеш че я обичаш започваше 1 сръдня .. Ужас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си