- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо думата"Обичам те"е толкова маловажна за някои
za6toto neznaqt kakvo ozna4ava "Obicham te "![]()
![]()
LuDaaAaAaaAa KuChKaAaAaaa
Има разлика между това, да кажеш на някого, че го обичаш и това да го докажеш. Първото не изисква много усилия, така е. Чувстваш го - казваш го. Но при Доказването вече идва трудната част. Знам, че сигурно доста от вас ще ме нападнат, но лично аз не мога да да вярвам на някого, който ми казва, че ме обича, а в същото време не го показва с абсолютно нищо. Да, лесно е да кажеш "обичам те" , но след това следва да се замислим дали наистина го чувстваме ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Просто защото не осъзнават истинското значение на тази дума...нали знаеш,то и секса стана като "здрасти"
Абе има разлика,когато ти кажат "Обичам те!" -ей така,колкото да не им пресъхне устата и когато то го кажат,защото го чувстват. То се усеща.
Изрича се напразно , защото болшинството не знаят какво значи "Обичам те" в истиснкия смисъл или и да знаят го омаловажават. И за това много индивиди използват напразно тази толкова силна дума и става банално повтарянето й толкова пъти и от толкова хора и то все за щяло и нещяло...
mi za6toto lubovta e kli6e - tq e vremenno sustoqnie na duha i tqloto i nai - ve4e ... neizbejnoto ----> LUBOVTA boli !![]()
![]()
Общо взето Аз съм момчето,което без крила е решилo да се качи на небето
Няма какво да допълня просто =D>Първоначално написано от Dark_Angel_F
ти от каде падаш бе тази дума има огромно значение и не е дума като всички останали мери си прикаските малкоПървоначално написано от love_enrique
![]()
![]()
хаха що ? щото всеки вика на всичко обичам те .. няква гали кучето си на беседката и обичам те.. Марина целува Теодора и обичам те .. Няма да се учудя ако :
-Здрасти
-Здравей
-Аз съм !@#$%
- А аз съм ••••
-Ми ок обичам те.. Вече никой не вярва в тези думи особено като бях с миналото ми гадже ако не и кажеш че я обичаш започваше 1 сръдня .. Ужас