- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странна ли е връзката ни?!
Свети Валентин да ти е проблема...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ммм да, това е проблем, но не знам защо си мисля, че има някой важен факт, който прапускаш да споделиш. =`) Но така като гледам връзката ви няма голям просперитет.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
това не е връзка,да не би ти само да си мислиш,че имате връзка,а той да не знае?!![]()
![]()
![]()
![]()
Странна е, да.Говори с него.
Stay up all night with the stars *
хората приемат по различен начин нещата ... а пробвала ли си да приказваш с него .. за това ви нещо ( състояние )
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Вижда се,че не държи на теб,така че по-добре не се занимавай с него!Успех!
kaji na tvoq priqtel 4e e mnogo smotan![]()
Тоя бая ме съмнява... по добре говори с него... и ак оне ти даде разумно обяснение е пак се измъкне по добре да не се занимаваш...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Благодаря на всички за отговоритесмятам да поговоря с него сериозно и да си изясним нещата,ако не се промени..има и други момчета
![]()
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
НЕ, не си внушаваш...![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Не е проблем.Той просто не разкрива чувствата си..
а ти разкривала ли си му чувствата сиакоо и ти не сии може примерно да не ти показва своите, от страх , че може да не ги споделиш (чувствата) ..ддз
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
За мен най-странното е .... че не ти е намеквал за сексима една съмнителна работа ...
![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
нищо не си внушаваш, това не е нормално... поговори с него и успех![]()
Каква връзка те е хванала момиче?![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Еми мога да кажа само 2-3 неща.
Както по-горе на 1ва страница видях, някой беше казъл: "Няма странна връзка, защото няма точен стереотип за връзка. Всяка връзка си е уникална за себе си." Различни хора, различни отнощение, различни виждания, различни връзки..
Също ние не можем да преценим каква е връзката ти - дали е пълноценна или не, защото по какъвто начин и да я опишеш, ние можем да си направим само обща представа, но не познаване нито теб, нито въпросното момче, така че сама трябва да можеш да прецениш, дали си заслужава да си с него, сама ще прецениш дали той те заслужава. Колкото и съвети да ти даваме, никога няма да бъдем на 100% сигорни кое е правилното решение.![]()
П.П. Надявам се да не съм единсвения мислещ по този начин.![]()