.
Отговор в тема
Страница 10 от 29 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 706
    Ами в час по музика никой не харесва новата даскалица.Та веднъж излизат си някои момчета и други е само повтарят секс, секс секс
    И г-жата по едно време казва пробвайте да видим дали нещо ще стане опасявам се ,че не И аз казвам айде да пробваме

Нещо беше станало на въпрос и някой каза "Бъзикам се, бе" и започва следния диалог:
    Класната: Недейте я използва тая дума повече.
    Класа: Защо?
    Класната: Ами има много .. абе, значението е съвсем друго от това, което ние си мислим, че използваме.
    Класа: Какво е, кажете го.
    Класната: Е, проверете в тълковния речник.
    Класа: Е, хайде де, кажете.
    Класната: Е, не мога да изричам такива мръснословия.
    Класа: Е, госпожо...
    Класната: Е, добре. Значи "бъркам си с пръст в ануса и го размазвам".
    При което тя се хили, а аз стоя .

Отново..
    Класната: Утре си носете листчетата, за да отрепетираме стихотворението в часа по литература- след кратка пауза - ама да не вземете да си ги заврете някъде тия листове..

А иначе същата учителка ни разправяше как вечер сядали с децата й, трима висшисти, и говорели за книги, въобще на интелигентни теми, а не се смеели на просташки шеги.

Иначе от тая по трудово:
    - Я, ученици, пишете урока от стр. 50, заглавие, първата колонка.. - замисля се - Пф, защо да пишете, да не сте луди! - после добавя- всъщност не е нужно да пишете, я вижте как мирно и тихо си стоите.

И на мене ми се е случвало същото, като на авторката само, че бяхме тръгнали някъде с една моя фр-ка на накъде и класната ни беше в нашата посока тогава бях някъде 3-ти клас или 4-ти и аз тогава дъвчех дифка и по едно време ми омръзна и ритам дъфката и тя се залепи на косата на класната.. почнахме да се смеем с фр-ката ми, а класната не усети нищо и чак, като си е отишла вкъщи е видяла и после на другия ден беше с къса коса .. ама тряя да ми е благодарна така и отива повече. ......
    Keep Smiling (sun)

Цитирай Първоначално написано от BGRUForever
    извинявайте госпожи, ние се махнахме и няма да правим вече така, но ще дойдат и други, знайте го.
    и тва го пише в тийнпроблем.нет

Мега фен
    Град
    <3
    Идва някъв лекар в даскало да ни говори за венерически болести....говори,говори и по едно време на някой му звъни телефона...
    та както си говореше за спин,сифилис и такива му работи като се изцепи "...ии това е нокиа разбира се!" ^^ и си продължи ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

В час по история момиче от класа пита:
    - И как са го избрали президента?
    И аз отговарям:
    - С смс-и.

Audio ergo sum

Супер фен
    бисери по английски:
    Kathmandu - едно момиче прочете Кат ма наду
    Do the shopping - дуда шопинг

Как е мигли на английски - мигълс!

В час звъни телефон.г-жата:На кой му звъни телефона?
    ученик:На моя !

Аз и една даскалка се дразнехме.И аз накрая се отчаях и казах:
    -Е к'во да направя като нищо не разбирам?
    г-жата мн яко ме затапи:Ем чепкай вълна тогаз.

г-жата по мат.:
    -Това е типична нестандартна задача.Внимавайте!
    И се мъчи тя 10 минути дач реши,накрая ни каза:
    -Извинете ученици,просто немога да го вкарам в триъгълника...

Миналата година писахме писмо до Дядо Коледа за училищния вестник.Бяхме избрани 3 човека,на които ни се отдава да измисляме стихотворения ала бала... И измислихме :На дъртата (класната) с нас й побеля косата .... И се чудихме с какво да го римуваме и мое величество измисли:На дъртата с нас и побеля косата,даже тази между краката.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    В час по италиански сме и аз искам цигара от една фр. В момента в който тя ми я подава минава госпожата и аз от зор изпускам цигарата. Обръщаме се и двете със стокаратовите усмивки а тя ни вика:" Опаааа падна ви цигарката и сега какво ще правим?"

Връщат ни контролните по математика и една съученичка започва да крещи:" Лелеее ама как тройка бе госпожо аз преписах от С. Тя що има 4ка а аз 3ка?"

В час по химия в края на 9ти клас госпожата обяснява на една съученичка как ще й остави двойка за срока, как няма да я пусне да премине...абе традициона двучасова лекция. На момичето вече му станало скучно явно и както е загледана през прозореца казва:" Г-жо знаете ли че на последния етаж на онзи блок ще сменят лампите?"

Госпожата по математика:"М. що говориш бе?!"
    М. :"Ама аз без да искам"

В час по етика обяснявам надълго и на широко на една съученичка, за предаването в което бях гледала, че бивола като роди и чакали изяждат мембраната на бебето. Накрая тя привидно възмутена ми каза:" Искаш ли да те заведа при един чичко с престилка, който ще ти сложи бяла ризка без ръкави, в която няма да можеш да се мърдаш и ще си намериш много нови приятелчета, с които да си говорите за биволи и чакали"

История:" Б. какво правиш пак?Браво, преса си извади детето. Добре че не е нещо вибриращо"

История:"Б. учила ли си?"
    Б. :"ама разбира се госпожо"
    г-жата:"кой урок?"
    Б.:"ееее забравих му името"

В час по етика се бях разлигавила супер много и господина накрая идва, тропва ми по чина и ми казва:" 3 пъти те погледнах, ти не спря да говориш, така ли беше?"
    аз:"ами не знам господине не Ви видях, бях заета, обяснявах й нещо"

Италиански:"Днес на К. няма да й пишеме забележка защото има рожден ден"
    аз:"ама госпожо и аз имам рожден ден!"

Когато нямаше парно с една фр мрънкаме на директорката, че ни е много студено и тя ни казва:"Ами деца аз й се молих вчера на тази от министерството поне часовете да ви намалят, тя ми вика да съм духала на даскалото да се стопли. И аз какво цяла нощ духам, духам и сега температурата е 18 градуса"

За пореден път съм вбесила госпожата по италиански. След около 10 мин викане от моя и нейна страна тя се опитва да дръпне класа на нейна страна и казва:" Опитвам се да ви науча на нещо. Не виждате ли колко доброта влагам?", а аз троснато и казвам:"Да и агресия също"

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    сещам се за един идиот дето се изцепи в 6-ти клас в час по история
    Калчева *по история*: Я ми кажете вие от къде познавате Стефан Стамболов?
    Ризов*идиота*: Еми от кръчмата къв смях беше тогава този е най паметен другите не ги помня
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    В час по история момиче от класа пита:
    - И как са го избрали президента?
    И аз отговарям:
    - С смс-и.

Може,можеее...

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Тая простотия никога явно няма да я забравя.Зайци сме и влезаме в първият си час по информационни.Госпожата пусна на проектора упражнението и всички нали са правим да добри и квото чуем с тикче.Само Д.стои и се пули и изведнъж се изцепва:
    -Айде,де госпожо сложете субтитрите,че нищо не му разбирам на тоя англ.

Целият клас съответно се търкаляхме по земята от смях
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Град
    Пловдив
    В час по английски господинът ме пита:
    -Who used to be the coolest kids in your neighbourhood.
    -When I was younger I used to play a lot of football,so I suppose the coolest kids were those with the GREATEST balls.
    Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.

В 4-5 клас бях и влизаме в 4ас по музика и на 1 мом4е госпожата му напрай забележка да не говори,ама той продължава и госп. вика ш та уцеля с клю4овете и той аи де и тя го замери но не го уцели. хи хи

В 8 клас бяхме и говорим.Годпожата по англ. вика искам да 4уя тишината.И ние са смейм...
    ДНЕС живей,защото ВЧЕРА няма да се върне,а УТРЕ може и да не дойде!!!

Град
    Варна
    в час по бел изпитват едно момче и и то докато говори госпожата прави нещо друго през туй време и изведнъж се изцепва : я повтори пак, че слушах с периферното си зрение

Мега фен
    Град
    <3
    Не знам дали е изцепка,но веднъж в час по физкултура излязохме през прозореца на салона,за да идем да купим 16 банички и един айрян (за половината клас) След тва се връщаме с две торби баници и всички ни гледаха много странно. Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

В час по английски ме дигнаха на даската.Тогава бях с къси панталонки защотото училището ни имаше рожден ден и ние измисляхме танц.При което пиша някви упражнения и едно момче се доближава до мен без аз да знам и ми свали панталоните.. При което целия клас почна да се хили и до даксата ни винаги има стол и аз седнах и почнах да се хиля и учителката и тя почна оба4е после ме караха да ходя до директорката , за да кажа какво е станало понеже госпожата заведе мом4ето и така той беше на съвет а мен ме наказаха пове4е да не ходя с къси панталонки

Повече от фен
    Град
    Варна
    Имало е много изцепки,но най-големия смях падна като господина по география се изцеппи-В тундрата има двугърди гамили ,то вярно че половината клас не се усети кво каза,но със 2 момичета ревахме от смях

Даскалката чистеше дъската и се оля с малко вода.И аз без да искам казах: Еее,уляхте са майна
    Summer 09' <33

Веднъж един съученик застанал до даскалката и и казва кои задачи да даде за домашна, и вика:"Госпожо дайте д,в и б"

Ама той така и не са осети кво е казал
    Summer 09' <33

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Стари:

Госпожата ни говореше за град Манаус
    Иии една приятелка го търси на картата,търси ама не намираа..иии явно го беше запомнила Манус,че се казва..и като се цепи:

Госпожооо няма манус!!

Госпожата по история към едно момче,което нещо си играеше :Сладуранчо,пипаш там където не ти е работата

или говори,говори ии без да се усети:...всички гинерали са минали Илиана.... и си продължава..

А имахме едно момиче,многоо странна..
    И един ден беше направила секви простотии ии трябваше да пише до директорката точно кво е правила(мъчение) И беше нещо в такъв вид:

Имахме свободен час по биология.Нямаше кво да правим с момчетата иии целихме колите със снежни топки,ама за жалост охраната нещо ни видя иии...После ни стана тъпо и решихме да затрупаме една съученичка със сняг,нооо тя не искаше и реших да я набия.Ноо и този път,за жалост,тя се пазеше и не можах да направя нищо.
    Както и да е,след тва имахме български.Стана ми скучно и реших на майтап да отрежа косата на едно момиче.Ама аз само мааалко,ноо ножицата и стана нещо и като се плъзна нагоре и отрязах повече,отколкото всъщност исках.Скоро време няма да се повтори.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от john95
    Васил Левски 1937 - 1973. Госпожата по история пита Алекс (едно момиче с еврейски произход, но знае перфектно БГ...) : "Какво означават цифрите Алекс..?

Отговор: "Ъъъ..аа, тфа тряа да е телефонния му номер"

Всички Леш...
    Ти пък го изкара Левски с 1 век по-млад

-Госпожата по математика кара РЕДОВНИЯ час с класа ни... Не след дълго се чува "хи-хи олее... права си тая тъпа като сефте на маймуна " ----> "Олее брат.. чай чай уцелих го в муцуната.. виж виж право във Учото " ---> "Ама госпожо.. на страница 56 има едни "Разностранни триъгълници" , и те ли като равнобедребния ТРИъгълник имат 7 страни ?
    НЕ СЛЕД ДЪЛГО ГОСПОЖАТА : -> АБЕ ЕЙ , АЗ ДА НЕ СЪМ РАЗВЪДНИК ЗА ОЛИГОФРЕНИ БЕ ? БАСИ И БЕЗМОЗЪЧНИТЕ ТВАРИ !

П.С. --- Беше мнооогоо отдавна
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

-Играя "хек" с класа но с БАСКЕТБОЛНА топка и както ми подават зад мен ЯВНО (не толкова на мен де) минава госпожата по физика и химия (майкоо) и се разиграва:
    - (аз) "Тук Тук дай тук имам свободен ударр" - топката ми се "ПОДАВА" при което я удрям с крак и като КОМЕТА се стоварва ПРАВООО в главата на госпожата (която стои зад мен ) и се чува следното :
    - (госпожата) - "Уххх каква беше тази клечка която падна от дървотооо (продължителен поглед към дървото) " при което ЦЕЛИЯ клас се СПУКА ОТ СМЯХ
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Лелееееее умрях си да се смея чесно Иначе ние кфи ли не простотий сме правили

1.Един път влизам в края на пръвия час щото бях на кафенце и отварям вратата на стаята и я гледам тая нещо се разкрещяла по мой адрес и не забелязва,че стоя и слушам всичко и без да ми пука отивам и си сядам на мястото и изведнъж тая вика:

Аама кажете и на тая проклетия долна с човешко тяло и име да ми влиза вече в ЧАСАА!!!!!!!
    Азставам кротко и уверено ама с много смях заявявам) Ама тя тая проклетия пак ли е няма уе

И целия клас напрво се размазаха

2.Влизам няква супер ядосана в часа,ама много и бях насъбрала на тая по Химия и понеже супер много ми прилича на мъжка и всички я бъзикаме супер злобно и нали влизам аз в часа и и викам "Кфо прайш ма ПАДРАСТ (пидирас ) едноклетъчен " при,което тая стои стои гледа ме умно и вика ша ти дойде на тебе акала ама да видим кога ще е и аз: " Ще дойде ама ти няа да доживеш щот си ПАДРАСТАТ пък ние в нащо даскало падрасти мразим" пък и то наистина мразим травеститите и пидирасите като нея

3.Влиза господина по История и вика " Ам с теб кога ще правим 3ка? " имаше напредвид кога ще ме изпитва за 3ка

4.На господина по Физическо му подарихме комплект с четка за зъби и паста Колгейт,щото има едни бели неща на устата и неможе се сети колко мирише като говори нещо И му ги давам нали и му викам : " Госпожо тва са за вас с молбата да си миете забите или доброволно да напуснете!" целия клас се смее като издивяли и през тва време минава директорката и една друга и те двете и те почнаха да се смеят като ненормални

5.В час по Англ. госпожата ме изпитва по нещо и понеже не бях учила и тя вика хммм...май няма да минеш тоя срок така усещам.... и през тва време една пуска песента I will Survive на тела и аз като почнах да и пея Ай уИиИл СърВааААаааАйВ аама буквално крещу като луда и за първи път чувах толкова хора да се смеят като издивели заради мен и тя женицата се попика от смях и вика " Даааа ш та сървайвна аз теби "

6.В Химията нещо бяхме издивели с една водка на последния чин господина си говори с препарираната катерица пък ние пиим и са смейм като луди и по едно време един фр ме пита:
    Шошо:Абе Линче тая поличка където мяса на колан няма да спираш да я носиш,чу ли?
    аз: Споко бе Шоше няма,тя ми е любимата..
    Шошо:Само така и мокрите ми сънища с тебе ще имат Ту БИ КОНТИНЮ
    Господина се обажда от др край на стаята:ааааааа шошооо няма само на теб да продължат
    При котео целия клас се смяха сигурно 15 мин а аз гледах точно ей така

7.Госпожата по Математика,кояти си е точната дефственица до живот и само тя си мисли,че е много яко и вика: ООооо Линеее ти знаеш много добре,че съм отворена много
    Аз: Даааа госпожо вие сте отфорена наистина Дайте да видим

Имаше предвид отфорена като наперена,ама ние си помислихме друго при което при моите думи просто нямаше час освен смях

8.На Господина по ФВС пу взеха всички топки от кабинета и ние не знаехме защо и той се изръси "ОооОоОоОхХх топкитеее миии" при което беше си задал няква супер болезнена физиономия и минава директорката и вика пак ли ги изгуби накъде или някой ти ги спука тва беше просто нещо уникално
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Леле плаках от смях...
    Така ето няколко и от мен:
    1. Имахме Час на класа обаче, няколко човека ги нямаше. Значи една фр напсува един от нашият лас и той тръгна да я гони и тя се качва по чиновете от там на перваза, обаче тоя яхвана за крака и тя като се хвана за щорите като се подлъзнаи падна заедно със щората на пода между чиновете. Всички се раздрахме от смях - напрво не беше истина и ся се чудим как да ги закачим и накрая викнахме една по-големка и тя понеже има опит и го закачи горе-долу. На следващият ден в същият кабинет госпожата искаше да ни пуска филм и ни вика да направим тъмно нали и само ние некви гледаме падналата щора и я зяпаме и само един некъв дето не е бил тогава идва и дърпа щората и тя пада. Беше брутално... И сички некви с сериозни физиономий...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си