- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-големите изцепки в час
Ами в час по музика никой не харесва новата даскалица.Та веднъж излизат си някои момчета и други е само повтарятсекс,
секс секс
И г-жата по едно време казва пробвайте да видим дали нещо ще стане опасявам се ,че неИ аз казвам айде да пробваме
![]()
![]()
![]()
Нещо беше станало на въпрос и някой каза "Бъзикам се, бе" и започва следния диалог:
Класната: Недейте я използва тая дума повече.
Класа: Защо?
Класната: Ами има много .. абе, значението е съвсем друго от това, което ние си мислим, че използваме.
Класа: Какво е, кажете го.
Класната: Е, проверете в тълковния речник.
Класа: Е, хайде де, кажете.
Класната: Е, не мога да изричам такива мръснословия.
Класа: Е, госпожо...
Класната: Е, добре. Значи "бъркам си с пръст в ануса и го размазвам".
При което тя се хили, а аз стоя.
Отново..
Класната: Утре си носете листчетата, за да отрепетираме стихотворението в часа по литература- след кратка пауза - ама да не вземете да си ги заврете някъде тия листове..![]()
А иначе същата учителка ни разправяше как вечер сядали с децата й, трима висшисти, и говорели за книги, въобще на интелигентни теми, а не се смеели на просташки шеги.
Иначе от тая по трудово:
- Я, ученици, пишете урока от стр. 50, заглавие, първата колонка.. - замисля се - Пф, защо да пишете, да не сте луди! - после добавя- всъщност не е нужно да пишете, я вижте как мирно и тихо си стоите.
И на мене ми се е случвало същото, като на авторката само, че бяхме тръгнали някъде с една моя фр-ка на накъде и класната ни беше в нашата посока тогава бях някъде 3-ти клас или 4-ти и аз тогава дъвчех дифка и по едно време ми омръзна и ритам дъфката и тя се залепи на косата на класната..![]()
почнахме да се смеем с фр-ката ми, а класната не усети нищо и чак, като си е отишла вкъщи е видяла и после на другия ден беше с къса коса ..
ама тряя да ми е благодарна така и отива повече.
......
![]()
![]()
![]()
Keep Smiling (sun)
и тва го пише в тийнпроблем.нетПървоначално написано от BGRUForever
![]()
![]()
![]()
Идва някъв лекар в даскало да ни говори за венерически болести....говори,говори и по едно време на някой му звъни телефона...
та както си говореше за спин,сифилис и такива му работи като се изцепи "...ии това е нокиа разбира се!" ^^ и си продължи ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
В час по история момиче от класа пита:
- И как са го избрали президента?
И аз отговарям:
- С смс-и.
![]()
![]()
![]()
Audio ergo sum
бисери по английски:
Kathmandu - едно момиче прочете Кат ма наду![]()
Do the shopping - дуда шопинг![]()
Как е мигли на английски - мигълс!![]()
В час звъни телефон.г-жата:На кой му звъни телефона?
ученик:На моя !![]()
Аз и една даскалка се дразнехме.И аз накрая се отчаях и казах:
-Е к'во да направя като нищо не разбирам?
г-жата мн яко ме затапи:Ем чепкай вълна тогаз.![]()
г-жата по мат.:
-Това е типична нестандартна задача.Внимавайте!
И се мъчи тя 10 минути дач реши,накрая ни каза:
-Извинете ученици,просто немога да го вкарам в триъгълника...
Миналата година писахме писмо до Дядо Коледа за училищния вестник.Бяхме избрани 3 човека,на които ни се отдава да измисляме стихотворения ала бала... И измислихме :На дъртата (класната) с нас й побеля косата .... И се чудихме с какво да го римуваме и мое величество измисли:На дъртата с нас и побеля косата,даже тази между краката.![]()
В час по италиански сме и аз искам цигара от една фр. В момента в който тя ми я подава минава госпожата и аз от зор изпускам цигарата. Обръщаме се и двете със стокаратовите усмивки а тя ни вика:" Опаааа падна ви цигарката и сега какво ще правим?"
Връщат ни контролните по математика и една съученичка започва да крещи:" Лелеее ама как тройка бе госпожо аз преписах от С. Тя що има 4ка а аз 3ка?"
В час по химия в края на 9ти клас госпожата обяснява на една съученичка как ще й остави двойка за срока, как няма да я пусне да премине...абе традициона двучасова лекция. На момичето вече му станало скучно явно и както е загледана през прозореца казва:" Г-жо знаете ли че на последния етаж на онзи блок ще сменят лампите?"
Госпожата по математика:"М. що говориш бе?!"
М. :"Ама аз без да искам"
В час по етика обяснявам надълго и на широко на една съученичка, за предаването в което бях гледала, че бивола като роди и чакали изяждат мембраната на бебето. Накрая тя привидно възмутена ми каза:" Искаш ли да те заведа при един чичко с престилка, който ще ти сложи бяла ризка без ръкави, в която няма да можеш да се мърдаш и ще си намериш много нови приятелчета, с които да си говорите за биволи и чакали"
История:" Б. какво правиш пак?Браво, преса си извади детето. Добре че не е нещо вибриращо"
История:"Б. учила ли си?"
Б. :"ама разбира се госпожо"
г-жата:"кой урок?"
Б.:"ееее забравих му името"
В час по етика се бях разлигавила супер много и господина накрая идва, тропва ми по чина и ми казва:" 3 пъти те погледнах, ти не спря да говориш, така ли беше?"
аз:"ами не знам господине не Ви видях, бях заета, обяснявах й нещо"
Италиански:"Днес на К. няма да й пишеме забележка защото има рожден ден"
аз:"ама госпожо и аз имам рожден ден!"
Когато нямаше парно с една фр мрънкаме на директорката, че ни е много студено и тя ни казва:"Ами деца аз й се молих вчера на тази от министерството поне часовете да ви намалят, тя ми вика да съм духала на даскалото да се стопли. И аз какво цяла нощ духам, духам и сега температурата е 18 градуса"
За пореден път съм вбесила госпожата по италиански. След около 10 мин викане от моя и нейна страна тя се опитва да дръпне класа на нейна страна и казва:" Опитвам се да ви науча на нещо. Не виждате ли колко доброта влагам?", а аз троснато и казвам:"Да и агресия също"
къв смях беше тогава този е най паметен другите не ги помня
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Може,можеее...Първоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
![]()
Тая простотия никога явно няма да я забравя.Зайци сме и влезаме в първият си час по информационни.Госпожата пусна на проектора упражнението и всички нали са правим да добри и квото чуем с тикче.Само Д.стои и се пули и изведнъж се изцепва:
-Айде,де госпожо сложете субтитрите,че нищо не му разбирам на тоя англ.![]()
Целият клас съответно се търкаляхме по земята от смях![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
В час по английски господинът ме пита:
-Who used to be the coolest kids in your neighbourhood.
-When I was younger I used to play a lot of football,so I suppose the coolest kids were those with the GREATEST balls.![]()
Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.
В 4-5 клас бях и влизаме в 4ас по музика и на 1 мом4е госпожата му напрай забележка да не говори,ама той продължава и госп. вика ш та уцеля с клю4овете и той аи де и тя го замери но не го уцели. хи хи![]()
![]()
![]()
![]()
В 8 клас бяхме и говорим.Годпожата по англ. вика искам да 4уя тишината.И ние са смейм...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДНЕС живей,защото ВЧЕРА няма да се върне,а УТРЕ може и да не дойде!!!
в час по бел изпитват едно момче и и то докато говори госпожата прави нещо друго през туй време и изведнъж се изцепва : я повтори пак, че слушах с периферното си зрение![]()
Не знам дали е изцепка,но веднъж в час по физкултура излязохме през прозореца на салона,за да идем да купим 16 банички и един айрян (за половината клас) След тва се връщаме с две торби баници и всички ни гледаха много странно. Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
В час по английски ме дигнаха на даската.Тогава бях с къси панталонки защотото училището ни имаше рожден ден и ние измисляхме танц.При което пиша някви упражнения и едно момче се доближава до мен без аз да знам и ми свали панталоните.. При което целия клас почна да се хили и до даксата ни винаги има стол и аз седнах и почнах да се хиля и учителката и тя почна оба4е после ме караха да ходя до директорката , за да кажа какво е станало понеже госпожата заведе мом4ето и така той беше на съвет а мен ме наказаха пове4е да не ходя с къси панталонки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Имало е много изцепки,но най-големия смях падна като господина по география се изцеппи-В тундрата има двугърди гамили,то вярно че половината клас не се усети кво каза,но със 2 момичета ревахме от смях
![]()
Даскалката чистеше дъската и се оля с малко вода.И аз без да искам казах: Еее,уляхте са майна![]()
Summer 09' <33
Веднъж един съученик застанал до даскалката и и казва кои задачи да даде за домашна, и вика:"Госпожо дайте д,в и б"
Ама той така и не са осети кво е казал![]()
![]()
Summer 09' <33
Стари:
Госпожата ни говореше за град Манаус![]()
Иии една приятелка го търси на картата,търси ама не намираа..иии явно го беше запомнила Манус,че се казва..и като се цепи:
Госпожооо няма манус!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Госпожата по история към едно момче,което нещо си играеше :Сладуранчо,пипаш там където не ти е работата![]()
![]()
![]()
![]()
или говори,говори ии без да се усети:...всички гинерали са минали Илиана....![]()
![]()
и си продължава..
![]()
А имахме едно момиче,многоо странна..![]()
И един ден беше направила секви простотии ии трябваше да пише до директорката точно кво е правила(мъчение)И беше нещо в такъв вид:
Имахме свободен час по биология.Нямаше кво да правим с момчетата иии целихме колите със снежни топки,ама за жалост охраната нещо ни видя иии...После ни стана тъпо и решихме да затрупаме една съученичка със сняг,нооо тя не искаше и реших да я набия.Ноо и този път,за жалост,тя се пазеше и не можах да направя нищо.![]()
Както и да е,след тва имахме български.Стана ми скучно и реших на майтап да отрежа косата на едно момиче.Ама аз само мааалко,ноо ножицата и стана нещо и като се плъзна нагоре и отрязах повече,отколкото всъщност исках.Скоро време няма да се повтори.![]()
Ти пък го изкара Левски с 1 век по-младПървоначално написано от john95
![]()
-Госпожата по математика кара РЕДОВНИЯ час с класа ни... Не след дълго се чува "хи-хи олее... права си тая тъпа като сефте на маймуна" ----> "Олее брат.. чай чай уцелих го в муцуната.. виж виж право във Учото
" ---> "Ама госпожо.. на страница 56 има едни "Разностранни триъгълници" , и те ли като равнобедребния ТРИъгълник имат 7 страни ?
НЕ СЛЕД ДЪЛГО ГОСПОЖАТА : -> АБЕ ЕЙ , АЗ ДА НЕ СЪМ РАЗВЪДНИК ЗА ОЛИГОФРЕНИ БЕ ? БАСИ И БЕЗМОЗЪЧНИТЕ ТВАРИ !![]()
![]()
![]()
![]()
П.С. --- Беше мнооогоо отдавна![]()
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
-Играя "хек" с класа но с БАСКЕТБОЛНА топка и както ми подават зад мен ЯВНО (не толкова на мен де) минава госпожата по физика и химия (майкоо) и се разиграва:
- (аз) "Тук Тук дай тук имам свободен ударр" - топката ми се "ПОДАВА" при което я удрям с крак и като КОМЕТА се стоварва ПРАВООО в главата на госпожата (която стои зад мен) и се чува следното :
- (госпожата) - "Уххх каква беше тази клечка която падна от дървотооо (продължителен поглед към дървото)![]()
" при което ЦЕЛИЯ клас се СПУКА ОТ СМЯХ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Лелееееее умрях си да се смея чесно![]()
![]()
![]()
Иначе ние кфи ли не простотий сме правили
![]()
1.Един път влизам в края на пръвия час щото бях на кафенце и отварям вратата на стаята и я гледам тая нещо се разкрещяла по мой адрес и не забелязва,че стоя и слушам всичко и без да ми пука отивам и си сядам на мястото и изведнъж тая вика:
Аама кажете и на тая проклетия долна с човешко тяло и име да ми влиза вече в ЧАСАА!!!!!!!![]()
![]()
Азставам кротко и уверено ама с много смях заявявам) Ама тя тая проклетия пак ли е няма уе
![]()
![]()
![]()
![]()
И целия клас напрво се размазаха![]()
![]()
![]()
2.Влизам няква супер ядосана в часа,ама много и бях насъбрала на тая по Химия и понеже супер много ми прилича на мъжкаи всички я бъзикаме супер злобно и нали влизам аз в часа и и викам "Кфо прайш ма ПАДРАСТ (пидирас
) едноклетъчен
" при,което тая стои стои гледа ме умно и вика ша ти дойде на тебе акала ама да видим кога ще е и аз: " Ще дойде ама ти няа да доживеш щот си ПАДРАСТАТ пък ние в нащо даскало падрасти мразим"
![]()
пък и то наистина мразим травеститите и пидирасите като нея
![]()
![]()
3.Влиза господина по История и вика " Ам с теб кога ще правим 3ка?"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имаше напредвид кога ще ме изпитва за 3ка
![]()
4.На господина по Физическо му подарихме комплект с четка за зъби и паста Колгейт,щото има едни бели неща на устата и неможе се сети колко мирише като говори нещоИ му ги давам нали и му викам : " Госпожо тва са за вас с молбата да си миете забите или доброволно да напуснете!"
целия клас се смее като издивяли и през тва време минава директорката и една друга и те двете и те почнаха да се смеят като ненормални
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
5.В час по Англ. госпожата ме изпитва по нещо и понеже не бях учила и тя вика хммм...май няма да минеш тоя срок така усещам.... и през тва време една пуска песента I will Survive на тела и аз като почнах да и пея Ай уИиИл СърВааААаааАйВ аама буквално крещу като луда и за първи път чувах толкова хора да се смеят като издивели заради мен![]()
![]()
и тя женицата се попика от смях
![]()
и вика " Даааа ш та сървайвна аз теби
"
6.В Химията нещо бяхме издивели с една водка на последния чингосподина си говори с препарираната катерица пък ние пиим и са смейм като луди и по едно време един фр ме пита:
Шошо:Абе Линче тая поличка където мяса на колан няма да спираш да я носиш,чу ли?
аз: Споко бе Шоше няма,тя ми е любимата..
Шошо:Само такаи мокрите ми сънища с тебе ще имат Ту БИ КОНТИНЮ
![]()
Господина се обажда от др край на стаята:ааааааа шошооо няма само на теб да продължат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
При котео целия клас се смяха сигурно 15 мин а аз гледах точно ей така![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
7.Госпожата по Математика,кояти си е точната дефственица до живот и само тя си мисли,че е много яко и вика: ООооо Линеее ти знаеш много добре,че съм отворена много![]()
Аз: Даааа госпожо вие сте отфорена наистинаДайте да видим
![]()
Имаше предвид отфорена като наперена,ама ние си помислихме другопри което при моите думи просто нямаше час освен смях
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8.На Господина по ФВС пу взеха всички топки от кабинета и ние не знаехме защо и той се изръси "ОооОоОоОхХх топкитеее миии" при което беше си задал няква супер болезнена физиономия и минава директорката и вика пак ли ги изгуби накъде или някой ти ги спука![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва беше просто нещо уникално
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
![]()
![]()
![]()
![]()
Леле плаках от смях...
Така ето няколко и от мен:
1. Имахме Час на класа обаче, няколко човека ги нямаше. Значи една фр напсува един от нашият лас и той тръгна да я гони и тя се качва по чиновете от там на перваза, обаче тоя яхвана за крака и тя като се хвана за щорите като се подлъзнаи падна заедно със щората на пода между чиновете. Всички се раздрахме от смях - напрво не беше истина и ся се чудим как да ги закачим и накрая викнахме една по-големка и тя понеже има опит и го закачи горе-долу. На следващият ден в същият кабинет госпожата искаше да ни пуска филм и ни вика да направим тъмно нали и само ние некви гледаме падналата щора и я зяпаме и само един некъв дето не е бил тогава идва и дърпа щората и тя пада. Беше брутално... И сички некви с сериозни физиономий...
![]()