.
Отговор в тема
Страница 10 от 29 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 706

Hybrid View

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    Английският ми е добър.
    за разлика от математиката...
    Да твърдя обратното?
    не съм казал, че твърдиш обратното, bebz
    <N>

Английският ми е добър.
    за разлика от математиката...
    Да твърдя обратното?
    не съм казал, че твърдиш обратното, bebz
    И аз не съм казала, че твърдиш, че твърдя обратното, мен.

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    <N>

Час по химия. Васил чете условие на задача от учебника, а той, горкия, заеква и вместо 'цилиндър', казва 'ци-цилиндър', а ние - леш, даже и даскалицата се хилеше. А редовен номер е, когато математичката даде много домашно или нещо съобщава, момчетата да кихат ето така: "А-а-а, яшх.уй" А отговорът е: "А-а-а, яшити"
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Ами не беше в час ,а когато трябваше да чистим хех поне не учихме е класната на другия клас казва на едно момчи "Моля ти се вдигни си дънките не искам да знам марката им".Нещо подобно беше

Имахме веднъж едга тая година първия срок май беше някаква заместничка по английски, а тая тъпа на гъз. И беше дошъл още един пич от съседния клас и почнахме да чоплим семки и да плюем на земята. И имам сега някаква забележка Ученикът чопли семки в час по английски.
    Иначе какви ли не всевъзможни простотии.

Скайп - dark_elf2

Ами в час по музика никой не харесва новата даскалица.Та веднъж излизат си някои момчета и други е само повтарят секс, секс секс
    И г-жата по едно време казва пробвайте да видим дали нещо ще стане опасявам се ,че не И аз казвам айде да пробваме

Нещо беше станало на въпрос и някой каза "Бъзикам се, бе" и започва следния диалог:
    Класната: Недейте я използва тая дума повече.
    Класа: Защо?
    Класната: Ами има много .. абе, значението е съвсем друго от това, което ние си мислим, че използваме.
    Класа: Какво е, кажете го.
    Класната: Е, проверете в тълковния речник.
    Класа: Е, хайде де, кажете.
    Класната: Е, не мога да изричам такива мръснословия.
    Класа: Е, госпожо...
    Класната: Е, добре. Значи "бъркам си с пръст в ануса и го размазвам".
    При което тя се хили, а аз стоя .

Отново..
    Класната: Утре си носете листчетата, за да отрепетираме стихотворението в часа по литература- след кратка пауза - ама да не вземете да си ги заврете някъде тия листове..

А иначе същата учителка ни разправяше как вечер сядали с децата й, трима висшисти, и говорели за книги, въобще на интелигентни теми, а не се смеели на просташки шеги.

Иначе от тая по трудово:
    - Я, ученици, пишете урока от стр. 50, заглавие, първата колонка.. - замисля се - Пф, защо да пишете, да не сте луди! - после добавя- всъщност не е нужно да пишете, я вижте как мирно и тихо си стоите.

И на мене ми се е случвало същото, като на авторката само, че бяхме тръгнали някъде с една моя фр-ка на накъде и класната ни беше в нашата посока тогава бях някъде 3-ти клас или 4-ти и аз тогава дъвчех дифка и по едно време ми омръзна и ритам дъфката и тя се залепи на косата на класната.. почнахме да се смеем с фр-ката ми, а класната не усети нищо и чак, като си е отишла вкъщи е видяла и после на другия ден беше с къса коса .. ама тряя да ми е благодарна така и отива повече. ......
    Keep Smiling (sun)

Цитирай Първоначално написано от BGRUForever
    извинявайте госпожи, ние се махнахме и няма да правим вече така, но ще дойдат и други, знайте го.
    и тва го пише в тийнпроблем.нет

Мега фен
    Град
    <3
    Идва някъв лекар в даскало да ни говори за венерически болести....говори,говори и по едно време на някой му звъни телефона...
    та както си говореше за спин,сифилис и такива му работи като се изцепи "...ии това е нокиа разбира се!" ^^ и си продължи ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

В час по история момиче от класа пита:
    - И как са го избрали президента?
    И аз отговарям:
    - С смс-и.

Audio ergo sum

Супер фен
    бисери по английски:
    Kathmandu - едно момиче прочете Кат ма наду
    Do the shopping - дуда шопинг

Как е мигли на английски - мигълс!

В час звъни телефон.г-жата:На кой му звъни телефона?
    ученик:На моя !

Аз и една даскалка се дразнехме.И аз накрая се отчаях и казах:
    -Е к'во да направя като нищо не разбирам?
    г-жата мн яко ме затапи:Ем чепкай вълна тогаз.

г-жата по мат.:
    -Това е типична нестандартна задача.Внимавайте!
    И се мъчи тя 10 минути дач реши,накрая ни каза:
    -Извинете ученици,просто немога да го вкарам в триъгълника...

Миналата година писахме писмо до Дядо Коледа за училищния вестник.Бяхме избрани 3 човека,на които ни се отдава да измисляме стихотворения ала бала... И измислихме :На дъртата (класната) с нас й побеля косата .... И се чудихме с какво да го римуваме и мое величество измисли:На дъртата с нас и побеля косата,даже тази между краката.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    В час по италиански сме и аз искам цигара от една фр. В момента в който тя ми я подава минава госпожата и аз от зор изпускам цигарата. Обръщаме се и двете със стокаратовите усмивки а тя ни вика:" Опаааа падна ви цигарката и сега какво ще правим?"

Връщат ни контролните по математика и една съученичка започва да крещи:" Лелеее ама как тройка бе госпожо аз преписах от С. Тя що има 4ка а аз 3ка?"

В час по химия в края на 9ти клас госпожата обяснява на една съученичка как ще й остави двойка за срока, как няма да я пусне да премине...абе традициона двучасова лекция. На момичето вече му станало скучно явно и както е загледана през прозореца казва:" Г-жо знаете ли че на последния етаж на онзи блок ще сменят лампите?"

Госпожата по математика:"М. що говориш бе?!"
    М. :"Ама аз без да искам"

В час по етика обяснявам надълго и на широко на една съученичка, за предаването в което бях гледала, че бивола като роди и чакали изяждат мембраната на бебето. Накрая тя привидно възмутена ми каза:" Искаш ли да те заведа при един чичко с престилка, който ще ти сложи бяла ризка без ръкави, в която няма да можеш да се мърдаш и ще си намериш много нови приятелчета, с които да си говорите за биволи и чакали"

История:" Б. какво правиш пак?Браво, преса си извади детето. Добре че не е нещо вибриращо"

История:"Б. учила ли си?"
    Б. :"ама разбира се госпожо"
    г-жата:"кой урок?"
    Б.:"ееее забравих му името"

В час по етика се бях разлигавила супер много и господина накрая идва, тропва ми по чина и ми казва:" 3 пъти те погледнах, ти не спря да говориш, така ли беше?"
    аз:"ами не знам господине не Ви видях, бях заета, обяснявах й нещо"

Италиански:"Днес на К. няма да й пишеме забележка защото има рожден ден"
    аз:"ама госпожо и аз имам рожден ден!"

Когато нямаше парно с една фр мрънкаме на директорката, че ни е много студено и тя ни казва:"Ами деца аз й се молих вчера на тази от министерството поне часовете да ви намалят, тя ми вика да съм духала на даскалото да се стопли. И аз какво цяла нощ духам, духам и сега температурата е 18 градуса"

За пореден път съм вбесила госпожата по италиански. След около 10 мин викане от моя и нейна страна тя се опитва да дръпне класа на нейна страна и казва:" Опитвам се да ви науча на нещо. Не виждате ли колко доброта влагам?", а аз троснато и казвам:"Да и агресия също"

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    сещам се за един идиот дето се изцепи в 6-ти клас в час по история
    Калчева *по история*: Я ми кажете вие от къде познавате Стефан Стамболов?
    Ризов*идиота*: Еми от кръчмата къв смях беше тогава този е най паметен другите не ги помня
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    В час по история момиче от класа пита:
    - И как са го избрали президента?
    И аз отговарям:
    - С смс-и.

Може,можеее...

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Тая простотия никога явно няма да я забравя.Зайци сме и влезаме в първият си час по информационни.Госпожата пусна на проектора упражнението и всички нали са правим да добри и квото чуем с тикче.Само Д.стои и се пули и изведнъж се изцепва:
    -Айде,де госпожо сложете субтитрите,че нищо не му разбирам на тоя англ.

Целият клас съответно се търкаляхме по земята от смях
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Град
    Пловдив
    В час по английски господинът ме пита:
    -Who used to be the coolest kids in your neighbourhood.
    -When I was younger I used to play a lot of football,so I suppose the coolest kids were those with the GREATEST balls.
    Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.

В 4-5 клас бях и влизаме в 4ас по музика и на 1 мом4е госпожата му напрай забележка да не говори,ама той продължава и госп. вика ш та уцеля с клю4овете и той аи де и тя го замери но не го уцели. хи хи

В 8 клас бяхме и говорим.Годпожата по англ. вика искам да 4уя тишината.И ние са смейм...
    ДНЕС живей,защото ВЧЕРА няма да се върне,а УТРЕ може и да не дойде!!!

Град
    Варна
    в час по бел изпитват едно момче и и то докато говори госпожата прави нещо друго през туй време и изведнъж се изцепва : я повтори пак, че слушах с периферното си зрение

Мега фен
    Град
    <3
    Не знам дали е изцепка,но веднъж в час по физкултура излязохме през прозореца на салона,за да идем да купим 16 банички и един айрян (за половината клас) След тва се връщаме с две торби баници и всички ни гледаха много странно. Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

В час по английски ме дигнаха на даската.Тогава бях с къси панталонки защотото училището ни имаше рожден ден и ние измисляхме танц.При което пиша някви упражнения и едно момче се доближава до мен без аз да знам и ми свали панталоните.. При което целия клас почна да се хили и до даксата ни винаги има стол и аз седнах и почнах да се хиля и учителката и тя почна оба4е после ме караха да ходя до директорката , за да кажа какво е станало понеже госпожата заведе мом4ето и така той беше на съвет а мен ме наказаха пове4е да не ходя с къси панталонки

Повече от фен
    Град
    Варна
    Имало е много изцепки,но най-големия смях падна като господина по география се изцеппи-В тундрата има двугърди гамили ,то вярно че половината клас не се усети кво каза,но със 2 момичета ревахме от смях

Даскалката чистеше дъската и се оля с малко вода.И аз без да искам казах: Еее,уляхте са майна
    Summer 09' <33

Веднъж един съученик застанал до даскалката и и казва кои задачи да даде за домашна, и вика:"Госпожо дайте д,в и б"

Ама той така и не са осети кво е казал
    Summer 09' <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си