- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-големите изцепки в час
Ne znam dali tova e golqma izcepka, no minalata godina dve momcheta ot moq klas skriha drugo momche ot suseden klas zad perdeto dokato imahme frenski... (kazvat 4e ne uspql da izleze ot na6ata staq prez mejdu4asieto) ... pove4eto deca ne znaeha 4e sa go skrili zad perdeto...no gospojata go vidqi o6te se 4uda kak ne se napika tva momche ...
kolkoto do na6te idioti, te otidoha pri direktorkata, no mislq 4e im se razmina ...
Je t'aime beaucoup, tu es mon chouchou ... *
В час по човек и природа госпожата обеснява някава задача ама никой не я слуша...и един фр вика Госпожо сама ли си говорите![]()
![]()
![]()
По Англ.език един фр превежда ама не се сеща за 1 дума и вика.. ааа такос..![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Класната:Кой,кой ще си купи вестник?!
Няк'во гробно мълчание..
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Г-жата по АЕ..
Кои ще преведе какво означава orbit?
Един съученик: Ми.. дъвка![]()
не е точно изцепка ама ..![]()
![]()
![]()
![]()
днес в тетрадката по математика написах заглавие-Основни свойства на националните дроби
и госпожата казва подхилквайки се-можеше да напишеш на интернационалните дроби![]()
![]()
Онзи ден в час по математика даскалката ни се кара,че много закъсняваме и вика:
-След мене и Господ не може да влезе!!!!!
И през останалия половин час през две минути влизат няколко човека в стаята.Побеля косата от яд![]()
![]()
![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
В час не сме правили кой знае какво, ама в междучасията...
Имам един съученик, който в междучасията преди математиката редовно се накачулва с 4/3от раниците на класа и става по-брониран от 80 левъл паладин с плейт, вдиган на протекшън
![]()
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|
rofl..днеска големите изцепки..1 фр-ка искаше да каже "кушетка", а каза "кушеРка"..
един, каквото и да го питаш, все казваше "assassin" (наемeн убиец)..
друг чете изречение: "The coin is under the sofa"..но го прочита "the Queen is under the sofa"![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
![]()
dnes 4as po Bel ...Hristo Botew e roden na wrah mola
![]()
a izwinete ot shouto na slawi go 4uh
![]()
4as po Bel-Zip pak dnes mom4e kam mom4e ti4ai s 4ina:P
Една приятелка от 8"г" ми разказва през часа по немски:
-Ще ви изгоня всички,а на останалите ще ви пиша отсъствия![]()
"Символ на неговата буйна духовна личност - човекът, поетът, писателят, комунист - Алеко Константинов"
А открийте грешката ?
Отговор:
Комунист вместо Хуманист
![]()
ее това не е изцепка ама си заслужава да го кажа![]()
![]()
госпожата по история(днес 1 час с нея;запознаваме се .. )
и тя казва изискванията при което обяснява-Ако ще бягате колективно целият клас моля да бъда уведомена
и при това класът избухна в смях![]()
![]()
Получи ти се тоя лаф,евалаПървоначално написано от TheSickMind
![]()
Един приятел беше вързал, тоя който сяда до него за чина, трябваше да излезе на дъската и тръгна направо с чина.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
:P
Еiйй г0тин СлушаЙ ме внимат3лн0оО.. мн0го т3 обичАмМ!!
Първоначално написано от LoveRetroMusic
това и при нас стана миналата година, само че бяха вързали момиче за стола..
И като я вдигнаха на дъската и тя със стола.Целия клас се разревахме от смях ...![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
един ден споделям с един съученик че мразя да ми говорят флегматично,и той точно това направи - говореше ми флегматично и накрая го изпитаха и той почна да ме дразни с бавния си глас и аз отам го бутнах да седне и разказах урока набарзо и всички ме гледаха много странно, не е чак толкова голяма изцепка, но беше смешно за мен и него !!!![]()
![]()
![]()
![]()
ЧОBЕШKЯT ЖИBOT He CTPyBa HИщо,HO HищTO HE CTPyBA KOЛKOTO HEГО!!!
имахме география и един от класа влиза и госпожатаа вика донесе ли ми кунтурната карта пък той някав са пипа за косата и вика кое?..каква културна карта..понеже не може да оправа много бг език и всички много се смяхме![]()
![]()
![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
хх .. веднъж аз и една от моя клас се целим с няква т0пка ии господина влиза в стаята и вика " ама аз двете ако ви целна ще ви тапицирам , така че сядайте " ;дд целия клас избухна в смях ;д
wcичкi stanaхте зwezдиi ,
aма маi zabраwихte ,
че зwezди ima
caмо на неbeto ...;;[!]
Леле тва е жестоко хахахахаха, яко ще е, тярбва да го приложим на някого от нашия клас. (mm)Първоначално написано от Pepincetyy
Културна карта...Първоначално написано от maybeline
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тая тема винаги ме сцепва от смях. Направо съжалявам за стария ми клас, че никак не се разбирахме, ако бяхме по-задружни, сигурно щеше да има повечко материал за тая тема.![]()
![]()
![]()
Ами всъщност всички в класа ми сме мн задружни и има доста изцепки.Даже имаме тетрадка,в която ги пишем![]()
По темата:не мога да се сетя за нещо супер готино,ама друг път..
И така..Класната ни пита имаме ли някой,на който името му започва с "О" ?
Един мой съученик:Аз съм "О"![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
еми в момента за тези се сещам...
Веднъж в 4 клас едно момче(П.) беше донесло пърдяща възглавничкаИ каза,че когато влезе госпожата по английски,ще седне на нея ,да видим ко ще стане
.Влиза госпожата всички сядаме и сме в очакване на "звука"
.П. седна и се чу едно ужасно "пърдене"
,при което всички се напикахме от смях.Госпожата като разбра за възглавничката почна да се смее и дори тя помоли да седне на нея.
![]()
В 7 клас госпожата по химия изпитваше Х. на дъската,но по едно време тя залитна и без да иска го хвана за задника.Умряхме да се хилим, а госпожата се изчерви![]()
![]()
![]()
![]()
Миналата седмица по география момчетата предлазположиха госпожата да говори за сина и,който в момента пътувал с кораб(минаха 10 минути от часа).И едно момиче Г. я попита:
-Госпожо,имате ли снимка на сина си.Да видя дали е хубав.
Госпожата:-Не.
Г.-Че може да Ви стана снаха!![]()
Госпожата:Г. ние си имаме вече.
Г.-Е,нищо-любовница тогаз.(всички се хилим вече![]()
![]()
)
Госпожата:-Г.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оня ден по физика госпожата искаше да каже едно момиче Т. да продължи да чете след момчето Х. и се получи:
Госпожата:-Х. ползвай Т.![]()
Х.:-аааааааааа госпожо не искам да я ползвам Т.![]()
![]()
![]()
Госпожата(хихикайки се): Абе деца обърках се бе.Исках да кажа Т. да продължи.![]()
![]()
Днес по български госпожата ни припомняше как се дели дума на морфемии казва:"сега хващаме човешкият (крак)" и всички лешшш
![]()
![]()
![]()
![]()
Тези са ,за които се сещам.Като се сетя ще пиша пак :P .
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.