.
Отговор в тема
Страница 14 от 29 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 706

Град
    Шумень
    Ние имаме мноо бисери принципно и ся успяхме да направим някои...
    Правим преговор по история и г-жата пита каква е разликата между селяните и гражданите и Ивайло изцепва 'Е как каква, гражданите са по-възпитани' Г-жата прави физиономия и поглежда към Стоян, който живо размахва ръка, посочва го и той с възможно най-сериозен тон започва да обяснява и в потока на говрене казва 'Гражданите имат повече опции'
    Г-жата вика после 'Запишете България 681-1396, кво е станало 681?' При което един съученик мънка на един друг 'туй някво въстание ли беше'

В класа имаме 'Чък Норис и компания' . Няколко момчета дето все намесват тоя Чък Норис. И имаме преговор по география и пишем некви сложни понятия и едно туркинче хич си няма на идея от български да не говорим от обща култура и тея почнаха да се смеят за нещо пак и викат ' 5 точка - чък норис' и туй туркинче взело че го написало като си мислело, че наистина е тъй.. После падна голям смях. Не беше толкоз смешно кво е написала, ами начина по който се смяха Чък Норис и компания... Имат мн заразителен смях.
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    преди няколко дни (не помня кога беше) в час по немски госпожата обяснява за някакъв глагол и говори: "при този глагол се маха окончанието и се слага допълнително...?" и един от класа се обажда "Щ!"

днес стана въпрос за имейлите ни, щото госпожата ги искаше, за да ни праща някакви планове.. и стига до един, вечно неразбрал, който пита веднага "и за какво са ви тия мейли?" и един се обажда "да ни праща... птичи вирос!"

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Един приятел вика на г-жата - " Г-жо излизаите от стаята ни, ама не през вратата, през прозореца, да-да, ще ви го отворя "
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Ам сетих се за още едни.
    5 клас учихме обикновени дроби... Госпожата пише 54 в знаменател, но казва: "И сегааа слагаме... знаменателл... петдесет и ЧЕТЕЛ." Умряхме да се хилим, а тя жената си каза: "Ние, математиците, едно говорим, друго мислим, трето пишем."

Или пък едно момиче в 5 клас четеше оная приказка за дядото, рибата и лисицата. Чете, чете тя и каза, че дядото направил кожух на рибата.

В 5 клас отново, имахме труд и техника. Едно момиче имахме, по-крякаща такава , провикна се през стаята и пита: "ГОСПОЖООО, КОГА ШЕ ИМАМЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКО ЧЕРТАНЕ?" а то беше техническо Направо се пръснахме всички, а тези трите изцепки едно момиче чак си ги записа.

Пак с тия технологии... Миналата година едно момиче пред класа говореше и ни напомни за ТЕХНИЧЕСКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ на следващия ден..

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !

госпожата по музика разказва за Райна Кабаиванска,че направила голям концерт в операта в Бургас..и пита някой ходил ли е там и едно момиче вика аз госпожо.. пък един вика.. пф.. ходела си ти на поляната

пак в същия час един не спира да говори ама той понеже е много нисък и госпожата му вика абе ти там млъкни бе.. не се виждаш каква си запетайка

говорим по англ.език за диалог при типична ситуация в училище-когато някой обърка стаите и госпожата вика типична ситуация..и един вика ем.. простаци
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    В понеделник госпожата по информационни ни предава преговор и диктува,като гледа от някаква презентация и казва:''А сега да се върнем малко напред''
    и днес,то не беше точно изцепка,но беше забавно:
    Имаме ние 7 час(1-ва смяна сме),а 12 клас,с които си делим стаята имат нулев.И влизат-излизат,не знаят къде имат час.И влиза една и вика:Ама къде ми е класа и един от моя клас:Ми където си си го оставила

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Град
    Dreamland
    Едно момиче го изпитват, а един зад нея един й вика " Майка ти бръсне ли си задника "
    Един приятел " Г-не дайте номера на жена ви " ..
    Г-на - " Ами кажи на баба ти да ми пише смс .. " През това време един се обажда " Да бе, тя баба му само за вас ще си хаби парите "

I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

Мега фен Аватара на xoxi
    От днес по немски.
    Г-жата: Младежите са с предимство..
    Едно момиче: Младежите ?
    Г-жата: Мъжете не.. т.е. жените са, т.е. младите мъже от женски пол..
    Целия клас падна от смях

Пак същата г-жа: Женския човек..

И пак същата - Обяснява ни за местоимението "man" в немския език. И какво що обяснява, вика: Това не е човек, нито мъж. (и показва МЪЖ в кавички..) След като се осети веднага се поправи: Т.е. "човек".. ще ме извиняват господата в класа.
    И спря да се върти за миг земята..

В час по БЕЛ сме...на едно момиче й звънят по телефона ,и тя пита господина дали може да излезне да говори....г-на не й позволява.Сега пък за 2ри път й се обаждат,този път тая тъкмо излиза от стаята (без да пита дали може да говори ), господина я спира и й вика - Чакай бе ,къде отиваш!!? и оная го гледа и вика - Кво стана ма како (говори по телефона) и то пред господина!!! и след тва г-на я изгони от час

след тва се смях 5минути
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Голям фен Аватара на nadetyYy
    Караме биология...едно момче казва на госпожата:"Госпожо ,вчера видях една риба на шосето!" и госпожата:"Мхм...сухоземна риба ..."

Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!

15.08.2011г.

Град
    around the world !
    1-ви Юни тази година ( 8-ми клас накрая вече ) само г-жата казва : Ооо, деца, честит празник (тук отбелязвам, че тя е стара и ни беше класна ) и аз като се извиках - " То ще дойде бабинден, то ще дойде "

Размазахме се тогава

г-жата по математика ти на коя свет си?!? (бурен смях) г-жата пак повтаря на мочето да на кой свет си

г-жато по Бел не ме интересувай кой духа хах след около 30 секунди всички съученици осъзнаха к`во е казалала хах и г-жата го осъзна

случка дежурна съм (тази седмица) и г-жата по Бел си измисля с кого да съм дежурна и така тя мести едно момче и аз я питам г-жо искате ли да Ви помогна и само ставам и набегом се премести а г-жата пита учудено как го направи и аз ами щипя ги е макар ,че този пъ не го нпарвих има си страх момчето по-късно в часа няква муха и всички ги е страх и г-жата хайде да видим кой е мъжа на класа и в тоя миг трема тъпанари се пребиха но не убеха мухата и накрая станах и пребих мухата и един приятел ти си мъжа на класа хд мерси

Ми в 6ти или 7ми клас, г-жата по музика разправя как момчетата били по не-хигиенични от момичетата.И казва как от устите ни се носило аромат на кенеф, от задниците ни как се носило аромат на кенеф и аз се издразних и й казах "Не се фукайте, Госпожо." и тая я чукна нервната криза и ми писа 2ка+забележка+отсъствие.
    Pagani Zonda

Град
    Dreamland
    Господина - " 7 номер тук ли е ? "
    Едно момче - " ЙОК "

I’ve been here before,
    I’ve imagined it all,

последните от днес:

Госпожо,млъкнете малко не чувам какво ми говори Йоана! - в часа по музика

старата класна мрънка че влизам в часовете на зайците при което аз- маги тон ли ми държиш ? .. пък тя се пукада се смее

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !

госпожата са смее нещо пък един фр и вика госпожо що са кефите
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Г-та по БЕ :
    -Как изглежда тетрадката ти (щото май я беше загубила)
    - Ми ддз
    ама целия клас се разсипа
    Г-та по Физика:
    - ти си стефан нали
    - не госпожо аз съм стефчо

Стефчо към госпожата по И.Т.
    - Госпоо цъкате ли CS

Град
    в света на приключенията ..
    хаха
    това не беше точно изцепка ама беше доста смешно
    днес имахме 2 часа математика-1 писахме в тетрадките;2-контролно
    и аз междучасието между 2-та часа си оставих тетрадката на прозореца да я попече малко слънце че я бях намокрила като разлях Спрайт
    после викаам-къде ми е тетрадкатаа ?? кой ми я откраднаа ??? и всиички ми се смеят като обезумяли

аа това вече е изцепкаа
    госпожата по испански-"Ми не можем да кажем ръкавици в единствено число бе ученици.. как ще стане според вас-не можем да кажем ръкавиц!"

охооо и аз мноо пъти съм казвала на господина госпожо не само щото повечето ни учители са жени но и ми се струва че бие нещо у лево

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Госпожата по англииски искаше да каже
    Me pen is red

А се получи
    Мy penis red

Повече от фен Аватара на sl0w
    Цитирай Първоначално написано от ByK
    Госпожата по англииски искаше да каже
    Me pen is red

А се получи
    Мy penis red
    ОО секси не бъди тъй груба де

Супер фен Аватара на Peshec
    Град
    Стара Загора
    днес,тоест то вече е вчера,варнаха контролните по история,на които имаше големи изцепки като : Родоския конус,римски фараон,Рамзе 2 и много други

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от alexandraloui
    охооо и аз мноо пъти съм казвала на господина госпожо не само щото повечето ни учители са жени но и ми се струва че бие нещо у лево
    Е той и моя класен тъй си пада

Град
    Стара Загора
    Госпожата по английски ни диктува некво изречение,но 1 фр не го чу цялото и ме пита put-ко ?
    Играем белот междучасието,но партньора ми не ми уцели боята и другия отбор взе играта и в този момент аз полудявам и го почвам както тои вика "с цялата красота на българският език" и само се обръщам и срещу мен директора
    Преди няколко дни господина по психология и логика ни разказва некви глупости "вървял си някав през пустинята и срещнал селянин"
    в 7 клас сложихме счупен стол на госпожата,беше мн яко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си